Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Видеокартата ли е заминала?-Това показва когато се включи дори и POST скрийна е така от самото начало, само се променят цветовете

i3was3.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвал ли си монитора към друг компютър?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може да е захранването на монитора. Имам малко по-новия модел от твоя, и вече за 3-ти път съм го носил на ремонт за смяна/поправка на захранването му. 


Сигурен съм, че проблема е в монитора.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За да не се гадае, монитора се носи в комшията и се закачва за неговия компютър и така най-добре ще си проличи къде е проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е от монитора, защото компютъра не е мой и аз го пробвам сега на моят монитор и проблема е налице отново, компютъра е старичък, видеокартата е GeForse FX5600EQ като гледам няма надути кондензатори или някви следи от нещо изгоряло


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това, че няма подути кондензатори, не означава, че не е повредена или, че няма проблемен кондензатор. Картата като гледам има и доста калпаво охлаждане, така че със сигурност е прегрята или прегрявана периодично. Така или иначе е за боклука.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.