Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте :) Направих надстройка на моят Windows8 към 10 . Но така и не ми хареса самата визия на 10-ката :) Разрових се в настройките и видях, че има възможност за "downgrade" на старата ми лицензирана Windows8-ца,с която си бях купил лаптопа . Дадох му напред и започна да зарежда "уж старите ми файлове" след което излезе началният екран, написах си името и паролата и след това ....... Черен екран само мишката ми се вижда и нищо повече ... Рестартирах безкрайно много пъти изчаках дори да се изключи лаптопа от недостиг на батерия, но без резултат... Мога да ползвам диспечър на задачите като задържа Ctrl+ALT+Delete но това с нищо не ми помага ..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай:

В диспечера на задачи провери има ли активен процес explorer.exe. Ако да - щракни на него и натисни клавиш Delete (или Del). Повтори процедурата за всички explorer.exe. Сега в лентата с менюта щракни на меню File->New task (Run...), като се отвори напиши explorer и натисни Enter.

Пак там (Run) напиши regedit и натисни Enter.

Навигирай до 

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Сега гледай в десния панел за ред започващ с Shell - виж срещо него има ли explorer.exe

Ако няма, щракни двукратно върхи Shell  и в долния ред напиши explorer.exe.

Рестартирай компютъра.

Честито - имаш си новата стара обвивка :)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стана ли показването на десктопа?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз пък имам проблем от ъпгрейд на windows 7 към win 10, още след процедурата ми се появява черен екран с бял курсор и край, опитах всякакви комбинации от MS Windows community но без резултат, там правят някакво изключване на fast boot или нещо такова през Control Panel, но как да влезна там с черен екран :) Моля за помощ, ако на някой му се е случвало подобно нещо. В чуждите форуми има много подобни случаи, но при мен не работи :P


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като се появи  курсорът натисни Ctrl+Shit+Esc. Натисни Alt+F, натисни N, напиши explorer  и натисни Enter. Тръгна ли?

Виж пост #2

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И това не помогна, ако съм разбрал правилно следвам последователността:

1) Ctrl+Shit+Esc

2) Alt+F

3) N

4) въвеждам explorer

5) Enter

Така съм пробвал, но без резултат :P А стъпките от пост 2 са ако имам екран предполагам? :)

П.С: При мен когато започнеш да въвеждаш нещо курсора започва да мига и около него се появява кръгче все едно зарежда/мисли нещо.

Редактирано от serpentiny (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробавх и друг вариант чрез натискане на F8, достигнах до Safe Mode, но там всичко обяснено в пост 2 е така, говоря за Shell - explorer.exe :P

Но при мен не знам защо не работят тези комбинации от бутони :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.