Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Когато го включа всички вентилатори на компонентите тръгват но не показва образ на монитора.  Дали видеото е изгоряло ? Нямам друго да пробвам. 

 

 

Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажете конфигурацията де... Опитахте ли с друг кабел или друг монитор? Светодиодите светят ли? Опитахте ли да свържете монитора директно към дъното? Периферните устройства работят ли? То така описано надявам се знаете, че няма как да Ви се помогне...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Конфигурацията я пиша по спомен - 

Дъно - Gigabyte MA770T-UD3P 

Видео - Ati 4770  

Ram - 2 gb a data 1333

Процесор - Phenom Triple Core 720 

HDD- Wd 320 

Захранване - Fortron 400w

Да пробвах с др монитор -  няма резултат. Светодиодите си светят.  Мишката - не. Нямам вградена видеокарта. Дали не е дъното?  Забелязах че като му махна някой компонент не пищи, а преди го правеше. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Разкачи всичко и остави само процесора.... Виж дали ще пищи...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай сега по ясно компютъра или монитора . По поста ти разбрах че монитора не тръгва пробвал си кабела на друг монитор но нямало ефект така ли ? Пробвай с друг кабел може  захранването на кабела да е заминало и тествай дали самия кабел има захранване .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Никакъв звук. 

Трябва да се пробва и с друго захранване, но по-вероятно дъното да е проблемно, щом не пищи...

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...може  захранването на кабела да е заминало и тествай дали самия кабел има захранване .

Това е за Бисерите на форума

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Видеото е заминало .

 

Гарантираш ли?

 

Айде малко по-сериозно.

 

Колегата pataran е казал да пробвате като оставите само дъното с процесора, захранването и естествено говорителче.

В този вариант трябва да издава звуков сигнал за липсваща памет.

Ако не издава звук ресетнете биоса. 

Ако ситуацията не се промени се тества с други компоненти за които е ясно че работят, като е добре да се почне от захранването.

Най-малко вероятно, но не невъзможно е процесора да е заминал.

Редактирано от pconline (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.