Премини към съдържанието

Препоръчан отговор



Здравейте.. От няколко седмици имам нов телефон, който е нов в България и едва ли сте чували за него.. Все пак ще кажа, че марката му е 'Coolpad' а модела е 'Modena' - Coolpad Modena.. До преди един, два дни всичко си беше наред и го оставих когато си лягах, просто ей така, мисля, че не го бях включил да се зарежда... На сутринта опитах да го пусна, но не се получи никакъв екран, никакъв звук -НИЩО! . Помислих, че няма батерия, въпреки, че го оставих на повече от 50 процента до колкото помня.. Сложих го да се зарежда и светна , червеният индикатор, опитах да го включа но не стана... След известно време светна зелено и помислих, че е зареден на 100% но, явно не е било така, защото отново нищо.. така го зареждах с часове и го проверявах от време на време но пак и пак НИЩО.. Сега (на следващият ден) отново НИЩО... Между другото опитах да махна батерията, но не се получи.... Или много е трудно и не мога или просто не може да се маха.. П.п. - нито съм го изпускал, нито съм го намокрял, нито нищо което може да му навреди... Не съм сигурен и едва ли е от това което си мисля, защото е малко глупаво, но да кажа все пак, че му бях инсталирал една тема, защото не ми харесваше как изглеждаха менютата... Това е , много ви моля, ако имате някакви решение, да ми кажете.. Ще ви бъда много благодарен!!! И само да добавя, това ми се случи и със старият ми телефон.. Но при него проблемите не бяха 1 или 2, а на този нищичко му нямаше! :help wanted4:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ние доста неща сме чували:

http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/coolpad-modena.htmlthumb_0x336_coolpad-modena-1.png

Не знам при какви гаранционни условия е придобит, но ако не може да се включи - в сервиз.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитай да го пуснеш, като задържиш Power бутона + Volum up, ако не стане пробвай пак със задържане на Power бутона + Volum down. Ако не се получи на сервиз, ако е взет от Виваком вероятно ще ти го сменят.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не се получава както казвате, но много ви благодаря момчета.. Поне ме успокоихте.. 

Забравих да спомена, че трябва да ги задържиш бутоните за около 30 - 45 секунди, за да се получи... Извинявай :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Забравих да спомена, че трябва да ги задържиш бутоните за около 30 - 45 секунди, за да се получи... Извинявай :)

:D Няма проблем, но да те питам, трябва ли да се зарежда в това време или не? 

Пич. Адски много ти благодаря, тръгна ... :D:D и в момента пише Андроид се стартира и оптимизира се приложение!! 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:D Няма проблем, но да те питам, трябва ли да се зарежда в това време или не? 

Пич. Адски много ти благодаря, тръгна ... :D:D и в момента пише Андроид се стартира и оптимизира се приложение!! 

Радвам се че съм помогнал. Дълги години да си ползваш телефончето :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
    • от nikchas
      Здравейте!
      От известно време се чудя как мога да си направя собствена марка, да речем за тениски ? Какво е нужно да знам и да направя ? Целта ми е нещо от сорта на print on demand системата само че да се намери солиден спонсор на продукти. Ще съм благодарен ако ми помогнете. 
    • от nisanx
      Здравейте!Трябва ми помощ направих две програми обаче незнам как да ги слея в 1 програма,по такъв начин че да не се промени нищо.И да ми изведе двете програми една под друга на команд пропта! Нов съм в програмирането затова ще се радвам ако ми помогнете да ги слея.
      #include <iostream>
      #include <stdlib.h>
      #include <time.h>
      using namespace std;
      #define N 30
      int A[N], n, i;
      void inputkeyboard()
      {
          do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0; i<n; i++)
          {
            cout<<"\n A["<<i+1<<"] = ";
            do
            {
              cin>>A;
            }
            while (A<100 || A>999);
          }
      }
      void inputrandom()
      {
          srand(time(0));
             do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0;i<n;i++)
          {
          A =100+rand()%900;
          }
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              cout<<"\n A["<<i+1<<"] = "<<A;
          }
      }
      int main()
      {
          inputrandom();
          int P[10] = {};
          int p, max;
          
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              P[A%10]++;
              p= A/10;
              P[p%10]++;
              P[p/10]++;
          }
         
          max = -1;
          for (i=0;i<10; i++) 
              if (P>max) 
                  max=P;
          
          for (i=0; i<10; i++)
              if (P==max) 
                  cout <<"\n Nai-chesto sreshtanata cifra e " << i << "  " << max << " broia\n";
                  
          system("pause");
          return 0;
      }
      //това е първата програмка//
       
      #include <iostream>
      using namespace std;
      int array[] = { 151,152,123,694,255,956,427,218,769,320 };
      int count = sizeof(array) / sizeof(int);
      int first(int an_array[],int  members)
      {
      int a, j, b, *T;
        
               T = new int [members];
               
               for (a = 0, j = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (b % 2)
                              T[j++] = b;
               }
               for (a = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (!(b % 2))
                              T[j++] = b;
               }
               cout << "\n\nIztinskiqt masiv e:\n"; 
               for (a=0;a<members; a++)
                       cout << an_array[a] << " ";
               cout << "\n\nV nachaloto sa nechetnite a sled tqh chetnite:\n"; 
               for (a=0;a<members;a++)
                       cout << T[a] << " ";
               
               cout << endl;
               delete [] T;
      }
      main()
      {
                first(array,count);
                         
                system("pause");
                return 0;
      } //а това е втората програмка//
      Благодаря ви предварително !!
       
       
    • от илия кочев
      Здравейте без да исках заложих за компютър в ebay но не го искам стана случайно моля помогнете как да се откажа? 
      Ако въпроса не е за този раздел моля да бъда преместен.
    • от Мила Д
      Здравейте! Нова съм тук и се надявам скоро някой от вас да даде отговор на един въпрос, който ме мъчи от доста време. 
       А именно - превключих личния си  Инстаграм профил си към бизнес профил и с цел да виждам дейността по качванията, но започнах да виждам негативите... Няма как да го направя поверителен, дори не мога да го изтрия. Опитах се да го върна към личен, пробвах няколко (стотин) пъти, но нищо... Четох навсякъде, има и други хора с този проблем, но решения - никакви. Моля ви за помощ! 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.