Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

След инсталация на windows xp на един стар лаптоп toshiba satellite L30-134, звука престана да работи. Притесняваме , че съм пропуснал да сложа някой драйвер, иначе съм му сложил този пакет от драйвери тук, както и  Realtek High Definition Audio. Понеже ми го дадоха лаптопа  , нямам оригиналния диск с драйверите. Много ще съм благодарен ако някой удари едно рамо за да може да се разреши проблема. Лаптопа не е за мене , а за братовчед ми и целта ми беше да го оправя преди Коледа и така да му го дам. Иначе в Computer Management>device manager> system device бях спрял  Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver и почна да писука, което значи че звука си  работи на лаптопа.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гост

Ще се постарая да намеря оригиналният диск към лаптопа и след половин до 1 час ще ви дам резултат. Мога да го направя ( при положение , че го открия) във RAR фаил и да ви го пратя по скайп за да си свършите работа. Моделът е същия и го притежавах 2007 и 2008 година.

http://www.datacom.bg/promo/offers/toshiba/l30.pdf

Допълнено! Дискът е намерен и има информация с обем 3 гигабайта на него. Оригинален със своя номер   GMR400705EN0

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Ето линк за изтегляне на целият диск:   https://mega.nz/#F!DElXkQ4Q!b7N-PdngQsLmPGaQ6AI8LQ  Можеш да го ползваш неопределено време след регистрация на "MEGA". Получаваш автоматично 50 гигабайта безплатно пространство за съхранение на всичко, което искаш.  Линк:  https://mega.nz/#login След като изтеглиш всички файлове трябва да ги виждаш по посоченият начин от снимката по долу. 

Следва създаване на НОВА празна папка, в която ще разархивираш всеки един от тези файлове. Ще се получи така, както се вижда на втората снимка. От тук нататак вземаш един празен диск и записваш файловете на него. След като завършиш записа, можеш да ползваш диска. Дискът като оригинален изглежда така, както на третата снимка. Желая ти успех и весело посрещане на Новата година!

 

Снимка007.jpg

Снимка008.jpg

1450094365050.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


  • Подобни теми

    • от El Shaarawy92
      Имам един Dell Vostro 1000. Проблемът е, че просто не стартира. Стига до зареждането на Win 7,когато излизат четирите цвята (логото на Win)   и трябва да напише starting windows, но стига до там и се рестартира. Ако го накарам да спре да се рестартира, през менюто, в което се влиза с F8, ми излиза син екран и error  - 0x0000007b, ако пробвам safe mode - се рестартира след loading classpnp.sys. Не иска да буутва от флашка, пише media failure - check cable,  затова сложих харда на друг лаптоп и инсталирах там windows 7, като на него системата тръгна без проблем. Правих всички тестове, които има в системата и не откри грешки. BIOS-а е доста стар и няма опция за  бутане на UEFI/Legacy boot, имате ли някакви идеи?
    • от Ndishev
      Трлевизора е Toshiba 32av933g
      Свързвам таблета към телевизора (като усб памет) разпознава го като мултимедийно устройство но като ми иьлезнат директориите  с "снимки" "музика" и "филми" не ми дава да отворя нито една от тях. 
      Свалих файлове в формати avi, xvid, mp4 и др. Пробвах в няколко директории да преместя но не намира нищо. 
       Пробвах с DivX регистрация (ако случайно е от там проблема) но ми иска да кача файла който се сваля на телевизора. 
      Телевизора беше на ремонт но имаше проблем с рамта и техника каза, че няма проблеми с usb-то. 
      Някой дали си има идея как мога да подкарам някое филмче или да отворя снимките? 
      Нямам под ръка флашка но не мисля че е проблем като пускам през таблет като usb памет. 
    • от Любослав Георгиев
      Здравейте ! Преди всичко искам да се извиня ако има подобна тема.
      Имам сравнително "добър" лаптоп, Aser Aspire f15 с видео карта Nvidia Geforce 940MX с 4 гб VRAM , Процесор Intel Core i5-7200U и РАМ 12 гб , но имам проблем с някои игри.Давам пример с играта Fortnite , която не изисква много големи системни характеристики , но при максимални настройки на графиката, енвайърмънт-а се показва размазан.Става на въпрос за по далечните обекти, също така и за по близките обекти се показват недостатъчно добре.Това се получи и с друга игра - Paragon.Детайлите се показват пикселизирани, въпреки че съм на максимални настройки. Проверих дали случайно не съм забравил да направя ъпдейт на видео картата, такъв нямаше, тоест имам актуални драйвъри.Не съм сигурен дали това може да си породи от факта, че ловя интернет през рутер, а той е на моменти е бавен.Или пък имам хардуерен проблем с лаптопа.
      С игри от рода на CS:GO или League of Legends всичко е наред, също така подкарах GTA V и с нея проблем нямаше.
      Ще съм благодарен ако някой ме доближи до решението на проблема, защото лаптопа е гаранционен , а тези от Тъпополис бавят поръчката минимум 2 месеца и накрая излиза, че нищо не пипат по него.Носил съм го за дребни проблеми. Та да конкретния проблем , нужна ми е насока дали проблема е хардуерен или нещо от настройките на играта или Win 10. Благодаря !
    • от SilentSword
      Здравейте! Специално се регистрирах за да получа вашето мнение относно моят проблем свързан с лаптопа ми. Купих лаптоп Асус преди четири месеца, наложи се да ми го преинсталират още на първия месец, защото взе да забива. След преинсталацията всичко беше наред, вече не забиваше, но ми изникна друг проблем. Когато пусна някое клипче  след няколко минути звука сякаш се проваля, не знам как по друг начин да го опиша. Пускам клипа някъде към средата се чува "тррр" за няколко секунди и после се оправя. Помислих си, че е от самия уиндоус и го дадох на друг човек да ми го преинсталира, но това нещо си продължава, вече не толкова често, но си продължава. Днес го носих на сервиз уж ми го били тествали нямало проблем за тях, но проблема все си стои.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.