Премини към съдържанието
  • ×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

      Only 75 emoticons maximum are allowed.

    ×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

    ×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Venci Velikov
      Здравейте 
      Имам 2 рутера netgear wnr2000v2  и TPlink archer AC750  
      Искам да използвам 1 от 2-та само за удължител на кабела интернета да преминава транзитно през него и да стига до другия който да предоставя безжична и жична връзка .Търсих в интернет но намерих упътвания само ка к да направя wi-fi удължител  и да забравя за жичната връзка (както е в снимката по-долу) 
      Също така понеже рутерите са различни и различно добри има ли значение кой как използвам? 

    • от fresh_bones
      Здравейте.Имам проблем със Вибокс на телефона си . Като го пускам от гоогле или от адд фрее блокера ми изписва че страница не е сигурна и не мога да вляза в сайта.Проблема се появи преди 4 дена . текста гласи      Връзката ви не е поверителна!Възможно е извършители на атака да се опитват да откраднат ваша информация от Вибокс7 (пароли, съобщения или данни за кредитни карти). Това изписва всеки път когато искам да вляза в Вибокс7.Проблема е само на телефона ми. И само при на този сайт, всичко друго влизам.
    • от Tosho55
      Здравейте,та имам проблем с телефона горе долу вече от Януари,но досега не му обръщах внимание,но вече започва да ми писва да си използвам 4G-то вкъщи,затова реших да пиша тук и се надявам някой да успее да ми помогне!  Та това стана докато бях в Германия в началото на Януари на гости при близки както всеки ден си ползвах Wi-Fi,а един ден след като си взех телефона от зарядното като цъкнах Wi-Fi копчето само светеше бледо и не се пускаше,същото и с BlueTooth беше.Това стана точно след като андроида се обнови на най новия 6.1 ли е не съм сигурен.След като се върнах в Пловдив го заведох на сервиз,човека каза,че ще върне стария андроид,но уви пак не проработи.Пиша тук с последни надежди теленор казаха,че има леки удари и не поемат отговорност за проблема,а човека от сервиза каза,че може би е влезнала вода в телефона,но той е S5-NEO,а той е водоустоичив така че не мисля че е това!Благодаря предварително,надявам се някой да помогне!  
    • от fresh_bones
      Значи проблема е този че не ми тръгват никакви клипове в вбокс7 от както смениха с новия вбокс. Пробвах с мозила и с интернет експлолер и пак е същото ,само на телефона ми тръгва .
    • от taika
      Здравейте, имам проблем със свързването към wi-fi с телефон lenovo към рутер на виваком. Когато се опитам да се свържа и ми пише само "установява се връзка" и това постоянно. След като изключа телефона и го включа всичко се оправя до следващото свързване с рутера. Благодаря !
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.