Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здрваейте, имам следният проблем. При натоварване на PC-то ми с някоя игра, или при тест с Aida 64 от компютъра се чува силен пищящ звук. След като спра да го натоварвам той изчезва. Първоначално помислих, че е от захранването. Днес го подмениха гаранционно, но проблема си остава. Конфигурацията е следната:

    MB: GB 78LMT-S2/AMD760/AM3+

    CPU: AMD FX-6300/3.5G/X6/BOX AM3+ /с охладител на Arctic Freezer A11 е/

    RAM: 2x4GB DDR3 1600 ADATA

    VIDEO CARD: ASUS HD7770-1GDB

    CASE CMK380 W/ELITE 500W

    Въпреки силният пищящ звук PC-то си работи нормално.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    То това захранване е боклук по-рождение та колкото и да го подменяш със същото нещата няма да се променят.

    Друг е въпроса че и картите на Асус са много музикални каквото и да твърдят някой хора.

    Иначе просто стисни зъби и се примири няма да гръмне нищо.

    Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Да, то много време го ползвам така, общо взето 2 години :D Ама наближи края на гаранционния срок на някой от частите и реших да си опитам късмета, пък току виж се реши проблема :) Най-вероятно ще пробвам с друго захранване, да вида дали ще пищи така. 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Като начало отворете кутията и се опитайте да локализирате звука.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    тапи за уши ще свърши работа или най добре локализираите звука както го написа колега във по горният пост 


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от Mario Prodanov
        Здравейте! На скоро си преинсталирах компютъра на Windows XP x86 SP3  и  имам проблем с звука.
        Инсталирах драйверите на аудиото чрез  инсталационния пакет на Realtek HD Audio Definition и Audio Device.
        След инсталацията на драйверите рестартирах компютъра, но забелязвам,че няма звук.
        Също така се опитах да ги инсталирам чрез Device Manager, но ми излиза error 10.
        Кажете какво да правя ?

        Благодаря ви предварително!
      • от C20XE l457
        От доста време имам следния проблем, по някои път като пусна някои клип например в YT и звука ми спира, понякога и самият клип забива на 1-та секунда понякога не. Точно до преди това например си е имало звук не е като от началото на пускането на компютъра. За половин секунда се чува някакво като пращене за много кратко и спира звука. Преди го оправях като пусках клипа няколко пъти (Restart на страницата Crtl + R) и на X-тия път тръгва звука, но може и да е от 2-рия или от 50-тия няма зависимост. После разбрах как да го оправятм от Services на Window Audio давам десен и Restart и като рефрашна има звук. Също съм забелязал, че не го прави по време на възприозвеждане в смисъл не го прави по средата на песента или на разговор по вайбър, а само в началото. Не знам дали е софтуерен бъг или нещо понеже съм преинсталнал WIN-а сигурно 5-6 пъти и пак си го има проблема, пък не знам щом от Services мога да го оправям дали може да е хардуерен, малко или много ако нещо по дъното (понеже съм с вградена звукова карта нямам отделна) е заминало или ще има или няма да има звук.. 

      • от ngdt
        Здравейте, преинсталирах лаптопа си (Packard Bell EasyNote Alp-Ajax A) с Windows XP x86 (знам, че е стар и не се поддържа, но лаптопа е слаб и 7 ще го товари). Пуснах Counter-Strike 1.6 - играта не тръгна с OpenGL, а автоматично избра Software опция от Video настройките, а преди няколко дни си вървеше с OpenGL и нямаше никакви проблеми.  Ето грешката: 
        Също така на лаптопа няма звук и машината не засича видеокартата (ATI Radeon x1200 Series).

        На следващата снимка, след 2,6GB Ram, би трябвало да е изписано името на видеокартата, както при останалите потребители на програмата.
        Ще съм благодарен на всякакви отзиви и предложения за решаването на горепосочените проблеми. 
      • от icaka9
        Привет хора! Искам да попитам хората с Galaxy A3 2017 за мнения(впечатления) относно работата на телефона, бързината му, качество на камера и видео, след време дали се забавя, дали забива....като цяло как се държи и ако може някой, който го има и го ползва да направи едно кратко видео дали на 720p или на 1080p без значение...2-3 минутки на светло и на тъмно(с лампа или лампички да светят в тъмното и силна музика....в дискотека или бар или клуб,концерт или у дома) това което искам да видя е дали от светлината на лампа в тъмното има такива подобни на саби отблясъци и блестене от светлината на лампата и също микрофона какво качество на звук вади на запис с силна музика от концерт или нещо от сорта....защото в момента съм с Iphone SE и това може да се каже, че е единственото нещо което ме спира да взема Galaxy-то.....много ще съм благодарен на човека, който може да ми направи тази услуга, защото не знам как и къде по друг начин мога да го тествам аз като го нямам.....Благодаря!
      • от player_s
        здравейте,
        телефона не звъни силно,когато ме търсят.Носих го на ремонт,преинсталираха софтуера,но днес пак за глъхна леко.Силата на звънене е усилен до край.
    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.