Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Anne

Бягството на Хитлер - една почти разгадана мистерия

Препоръчан отговор


По канала "Хистори" дават интересна поредица - " В търсене на Хитлер",  но за нещастие на любител като мен, дават по епизод на седмица. Налага ми се да чакам до най - интересния епизод чак в неделя. Отварям тази тема за сериозни дискусии а също и за помощ с информация. Ще ви кажа какво научих от филма и за каква информация моля ( любител - историк с доста свободно време за мислене и анализи съм). Информацията би ми помогнала да сглобя целия пъзел.

Досега показаха и доказаха:

- разсекретени документи на ЦРУ,  според които Хитлер е бил жив през 1945 година и е избягал в Аржентина

- откриха тайни тунели в берлинското метро, тръгващи от бункера на Хитлер и стигащи до летище "Темпелхоф" ( макар че аз на тяхно място нямаше да се задоволя с данни от георадара, а щях да искам  разкопки по цялото протежение)

- имало е самолети на "Темпелхоф", натоварени с личните вещи на Хитлер. Под летището е имало фабрика за производство на самолети ( шашнах се, това не го знаех:no-no:)

- има данни, че Хитлер е отседнал в Испания, в лятната резиденция на Франко в град Виго

- във Виго откриха скрита стена на нацистко гробище, пълно с немски имена. Там е имало и подводници и голяма немска общност.

- един известен манастир в Испания (забравих му името) е бил убежище на нацисти, библиотеката на манастира изгоряла мистериозно през войната, а самият манастир е свързан със сграда на испански полицейски сили посредством таен тунел

- на Канарските острови откриха грамадни немски тунели с типична немска архитектура, там са се пренасяли торпеда за подводници

- има данни за акостирали немски подводници в Калето де лос Лорос в Аржентина. Смята се, че са под вода, но не се знаят точните координати, където са потопени ( едни подводници и батискафи биха свършили чудесна работа по откриването им)

- в Аржентина има един град - Сан Карлос де Барилоче, който е с изцяло немска архитектура, предлагат немски ястия в ресторантите и се говори немски

- а в близост до града има тайнствена вила - "Иналко", която през войната е била на аржентинския шеф на "Мерцедес" Хорхе Антонио, близък на Хуан Перон.

- близо до вилата откриха запустяла и полуструтена караулка (такива имат само президентите и мафиотите)

- "Иналко" е покрита от три страни с гора и от една страна с вода. Има място за хидроплан,

- наблизо откриха въздухопровод на струтен бункер, а според стария план, зад къщата е имало още една,  но не я откриха.

- къщата има пазач и куче, понякога комините пушат, но не изглежда да е обитавана. Местните не смеят да я доближат, със страх говорят за нея. До там не води никакъв път, няма пощенска кутия и електрически стълбове.

- в аржентинската джунгла откриха разрушени каменни постройки с канализация и  стар генератор за ток, доста огромен, много нацистки монети и шишета от старовремски лекарства

- Хитлер е живял в един хотел, после пък се преместил при Алфредо Стреснер

Не знам езици, а ми трябва малко информация :

- разгледах на снимки в нета и вилата ми изглежда съмнителна. Комините работят, има пазач и куче,  но не споменаха живее ли някой там, има ли собственик и кой е.

- спомних си, че Айхман и Менгеле са открити в южна Америка. Мисля си, че има възможност да са посещавали тайно Хитлер. Странното е, че Айхман не е бил разпитван по този повод.  Освен това е работил за "Мерцедес" в Аржентина. Защо "Мерцедес" Аржентина не са били разследвани?

- в нтрото за следващия епизод се споменава, че през 1947 година Хитлер отново се е появил на радара. Зачудих се какво ли означава това?

- хрумна ми, че вероятно Мартин Борман се е укрил в Аржентина.  Според един автор, той и Хитлер мислели отново да се върнат на власт, но се отказали от тази идея, странно защо ли? Предположения?

- според мен, черепът, за който се предполага, че е на Хитлер и се съхранява в Москва, е женски. Мога да се обзаложа чий е - на Гели Раубал, племенницата му, която се самоубива.  Ако ще бягаш и ще се криеш, трябва ти тяло, трябват ти останки, с които да залъжеш хрътките.

- разгледах руските снимки от фюрербункера. На тях няма нито прогизнал от кръв диван, нито кръв по стените и пода, нито гилзи и счупени чаши на пода. Стаята на Хитлер изглежда странно подредена, като за театър.

- последното видео с Хитлер и момчетата не ми изглежда като заснето в Берлин през април 1945 година.  Навън се стреля,  има падащи сгради, отломки, бомбардировки и силни звуци,  а 12 - 16 годишни момчета стоят мирно и спокойно? Да не говорим за твърде ниската стена, това, че не се вижда отзад нито сградата на Канцлерството, нито кулите на бомбоубежицето. Изяжте ме с парцалите, но май е снимано другаде, например на детски лагер на "Хитлерюгенд" и видеото е поне от 1944 година.

- мисля, че твърде много подценяваме Хитлер - смятаме го за луд, прост, необразован и с голямо его. Дали е така? Не мисля. Щом е бил достатъчно умен да не се обвърже директно чрез писмени заповеди за геноцида, колко му е да измисли резервен план за бягство..........

- споменаха, че в замяна на убежище за Хитлер, Испания не е била вкарана във войната. Има логика.

- не бих вярвала и грам на  останалите във бункера приближени на Хитлер за самоубийството му.  Най - малкото, къде е пистолетът му, "Валтер" с който се твърди, че се е застрелял? Единствените разпознати останки са на семейство Гьобелс. За черепа, дето уж бил на Хитлер, вече знаем, другото тяло, което уж било на Ева, е доста обгоряло и неразпознаваемо.

- как така се прави зъбна експертиза въз основа на рисунки на зъбите на заподозрения, а не на снимки? Всеки може да си измисли какъв е бил зъбния статус на Хитлер.

- интересното е, че не са открити и личните документи на Хитлер - паспорта и всякакви други неща.

- Айхман и група нацисти решили на напишат историята на Третия райх. Интересно ми е дали в записаните разговори е участвал и Хитлер.

- ако не Хитлер, то си мисля, че в "Иналко" са живели вероятно Айхман, Борман, Менгеле........ Вероятно там живеят техни наследници.

- намерих видео в Ютуб, коаето потвърждава, че Хорхе Антонио и Адолф хитлер са се срещнали в Берхетесгаден.  Ако можеше немско и испаноговорещи четци по устните да разкодират разговора им........... А Хорхе антонио умира през 2007, а Алфредо Стреснер - 2006. Жалко, че не са били разпитвани за Хитлер. Имам предчувствие, че пазят интересен документален архив.........

 

Интересна загадка, нали? Мисля, че си заслужава разгадаването. Да, няма да бъде въздадено правосъдие, о щом видни нацисти са намерили убежище  в Аржентина, а американците приютяват Вернер фон Браун и клаус Барби, то колко му е да се окаже, че на 30 април 1945 година Хитлер е бил жив и здрав и във Виго, Испания?  Ако можеше само историците да получат достъп до тази вила и до испански и аржентински документи.......... И ми хрумна как при този богат видео архив с Хитлер,  особено личния, трябва да се намерят немскоговорещи четци по устните. Бас държа, че ще излязат интересни откъси от разговори........

Разкрием ли загадката, поне ще поставим финалните щрихи на истинската история на Втората световна война.

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Анке пак ли с конспиративни истории се занимаваш. А щом и ЦРУ намеси ...

Руснаците ако мислиш че не са му направили ДНК още през 80те години си в голяма заблуда.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

@anne това можеше да се случи само ако американците първи бяха стигнали до бункера на Хитлер, само че това го направиха руснаците и само те си знаят в кой буркан някъде из хранилищата на КГБ (сега ФСБ) се намират кокалаците му.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Глупости, можел е да избяга и без помощта на американците.

На мен вилата ми е ужасно интересна. Чудно, кой ли е мистериозният собственик? И как така коминът пуши, пердетата са дръпнати, но не се виждат мебели и няма жива душа? Това е вила фантом.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, Anne написа:

Глупости, можел е да избяга и без помощта на американците.

На мен вилата ми е ужасно интересна. Чудно, кой ли е мистериозният собственик? И как така коминът пуши, пердетата са дръпнати, но не се виждат мебели и няма жива душа? Това е вила фантом.

Разбира се че е можел да напусне Берлин както и Сталин е можел да напусне Москва кога немците аха аха да влязат ама никой  (изключвам конспирациите) не го е сторел. Било е въпрос на чест Анке.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес даваха два епизода един след друг на "В търсене на Хитлер"  и още съм в шок! :no-no:

 

Твърде се, че Хитлер е бил в Колумбия с група учени, които носели скици и чертежи на оръжието ФАУ 3, за което се твърди, че е било ядрено. Става въпрос за 1948 година!  По това време вече е знаел за бомбите над Хирошима и Нагасаки, видял е ефекта от тези оръжия, и което е по - лошо - сетих се, че едва ли заради любов към САЩ  Вернер фон Браун, Вернер Хайзенберг  и други са приели да работят за САЩ.  Мисля, че са имали таен мотив - да шпионират американците и да се съберат данни за направата на ядрено оръжие. Твърди се, че то е имало обсег 3200 км.:no-no::ohmy:  Мисля си, че май не заради САЩ Сталин нарежда по - бързо да се направи ядрено оръжие. Мисля, че е знаел истината за Хитлер, защото:

- Хитлер гостува в хотел "Атлантико" в град Касино, Бразилия, той и Ева присъствали на частна балетна постановка в хотела, а една от балерините мисля, че е била рускиня - Лескова някоя си. Както знаем, руснаците дори да мразят Сталин, обичат Русия и ако някой руснак в Южна Америка би видял Хитлер, с радост би снесъл данни на КГБ. Дали в руските архиви има данни за балерина на име Лескова?:hush:

- В близост до хотела е имало голяма радиостанция, но не хоризонтална, а вертикална, доста мощна, но вече я няма.

- Известен балетен френски критик писал статия до местен вестник за балетно представление на 5, което се е играло на 6  и 7 февруари 1948. Мисля, че същият този е бил и тайният френски агент, писал на американските си колеги.......

 

Хитлер е ланирал да се върне на власт, но не мисля, че е смятал да удари САЩ....... дори нещо повече, само едно би могло да го спре от плановете му - собственото му здраве. Планирали са четвъртия райх, и дори са имали троянски кон в Европа - Испания и Франко..........

 

Ако можеше само държавите да се обединят и да направим едно мащабно и истинско разследване........Кой знае какъв заек ще изскочи от руските и френските архиви...........

Охоооооооооооо, открих жената, още е жива, Татьяна Юрьевна Лескова, на 93 години е, живее в Бразилия, и е била там по времето, за което се разказва във филма! Трябвало е да я открият и разпитат! Жената със сигурност е видяла Хитлер и Ева Браун...........

Ако знаех и кои са едни други балетисти (двойка) от снимка във вестника...........

Мисля си, че там, Хитлер е щял да направи радио обръщение към немците и нацистите, но нещо го е спряло. Или съобщение е имало, но не на официална честота..........

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абе пий си хапчета и недей гледа такива филми като се шокираш толкова.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, Anne написа:

Днес даваха два епизода един след друг на "В търсене на Хитлер"  и още съм в шок! :no-no:

 

Твърде се, че Хитлер е бил в Колумбия с група учени, които носели скици и чертежи на оръжието ФАУ 3, за което се твърди, че е било ядрено. Става въпрос за 1948 година!  По това време вече е знаел за бомбите над Хирошима и Нагасаки, видял е ефекта от тези оръжия, и което е по - лошо - сетих се, че едва ли заради любов към САЩ  Вернер фон Браун, Вернер Хайзенберг  и други са приели да работят за САЩ.  Мисля, че са имали таен мотив - да шпионират американците и да се съберат данни за направата на ядрено оръжие. Твърди се, че то е имало обсег 3200 км.:no-no::ohmy:  Мисля си, че май не заради САЩ Сталин нарежда по - бързо да се направи ядрено оръжие. Мисля, че е знаел истината за Хитлер, защото:

- Хитлер гостува в хотел "Атлантико" в град Касино, Бразилия, той и Ева присъствали на частна балетна постановка в хотела, а една от балерините мисля, че е била рускиня - Лескова някоя си. Както знаем, руснаците дори да мразят Сталин, обичат Русия и ако някой руснак в Южна Америка би видял Хитлер, с радост би снесъл данни на КГБ. Дали в руските архиви има данни за балерина на име Лескова?:hush:

- В близост до хотела е имало голяма радиостанция, но не хоризонтална, а вертикална, доста мощна, но вече я няма.

- Известен балетен френски критик писал статия до местен вестник за балетно представление на 5, което се е играло на 6  и 7 февруари 1948. Мисля, че същият този е бил и тайният френски агент, писал на американските си колеги.......

 

Хитлер е ланирал да се върне на власт, но не мисля, че е смятал да удари САЩ....... дори нещо повече, само едно би могло да го спре от плановете му - собственото му здраве. Планирали са четвъртия райх, и дори са имали троянски кон в Европа - Испания и Франко..........

 

Ако можеше само държавите да се обединят и да направим едно мащабно и истинско разследване........Кой знае какъв заек ще изскочи от руските и френските архиви...........

Охоооооооооооо, открих жената, още е жива, Татьяна Юрьевна Лескова, на 93 години е, живее в Бразилия, и е била там по времето, за което се разказва във филма! Трябвало е да я открият и разпитат! Жената със сигурност е видяла Хитлер и Ева Браун...........

Ако знаех и кои са едни други балетисти (двойка) от снимка във вестника...........

Мисля си, че там, Хитлер е щял да направи радио обръщение към немците и нацистите, но нещо го е спряло. Или съобщение е имало, но не на официална честота..........

По коя програма си го гледала?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Още един потребител/ка, за когото писането в болд е начин за изява и внимание. Абстрахирам се от темата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 часа, Anne написа:

Охоооооооооооо, открих жената, още е жива, Татьяна Юрьевна Лескова, на 93 години е, живее в Бразилия, и е била там по времето, за което се разказва във филма! Трябвало е да я открият и разпитат! Жената със сигурност е видяла Хитлер и Ева Браун...........

 

защо ли не са я разпитали

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, haidukpikaso написа:

защо ли не са я разпитали

Аз ако кажа че съм видял някъде Наполеон или Елвис Пресли дали ще дойдат да ме разпитват!!!

А на комшията къщата ми се вижда също доста съмнителна. Има две немски овчарки вътре и куп камери а той кара една невзрачна джипка и да се чудиш какво ли крие в тази къща! Излиза само по късна доба и се прибира преди първи петли. Само някой есесовец ще да крие вътре.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 часа, haidukpikaso написа:

защо ли не са я разпитали

Защото екипа, разследващ историята, е англо - американски,  те не познават източноевропейските имена и не им правят впечатление. Честно казано, малко не водиха разследването както трябва, доста наивни бяха.  Можеше да напишат в нета "Лескова балерина", както направих аз и Гугълчо щеше  да им изплое инфото от "Уикипедия".  Освен това като бяха в Колумбия, уж претърсваха едно езеро в Богота, но решиха, че са се объркали  и търсиха в друго езеро. Грешката им беше, че пропуснаха правилното езеро. И това само защото решиха, че, понеже тогавашният колумбийски президент е арестувал нацисти, то не би им сътрудничил. Всъщност мисля, че президентът нарочно е арестувал по едно време нацисти, самия факт, че в близост до резиденцията му в езеро са подпалени и потопени два самолета си е подозрителен. Куп южноамерикански държавни глави са го подпомагали, но не и колумбийският? Айде бе!

преди 9 часа, COD написа:

По коя програма си го гледала?

History, онзи канал с голямата оранжева буква. Гледай го, супер интересно е.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Anne написа:

Защото екипа, разследващ историята, е англо - американски,  те не познават източноевропейските имена и не им правят впечатление. Честно казано, малко не водиха разследването както трябва, доста наивни бяха.  Можеше да напишат в нета "Лескова балерина", както направих аз и Гугълчо щеше  да им изплое инфото от "Уикипедия".  Освен това като бяха в Колумбия, уж претърсваха едно езеро в Богота, но решиха, че са се объркали  и търсиха в друго езеро. Грешката им беше, че пропуснаха правилното езеро. И това само защото решиха, че, понеже тогавашният колумбийски президент е арестувал нацисти, то не би им сътрудничил. Всъщност мисля, че президентът нарочно е арестувал по едно време нацисти, самия факт, че в близост до резиденцията му в езеро са подпалени и потопени два самолета си е подозрителен. Куп южноамерикански държавни глави са го подпомагали, но не и колумбийският? Айде бе!

ясно мерси

кажи американци и повече не ги обиждай

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Обаче пък разкопаха двора на изоставения хотел "Рай" в Ла Фалда и откриха тунел, свързващ хотела с дома на Валтер и Ида Айнхорн.:wink12: Откриха хоросан и камъни, а тунела върви по права линия.  Тим обаче се изложи зверски, като почна да бълнува как хотелът бил небезопасен за Хитлер. ами че никой не го е очаквал там, бе тъпчо!:angry:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Anne написа:

Обаче пък разкопаха двора на изоставения хотел "Рай" в Ла Фалда и откриха тунел, свързващ хотела с дома на Валтер и Ида Айнхорн.:wink12: Откриха хоросан и камъни, а тунела върви по права линия.  Тим обаче се изложи зверски, като почна да бълнува как хотелът бил небезопасен за Хитлер. ами че никой не го е очаквал там, бе тъпчо!:angry:

на някои не им е изгодно да е жив и го умъртвиха бърже така е

пък той си е живял

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ей столетник го направехте! На Хитлер даже и на пансион с масажистки да го бяха пратили след края на ВСВ едва ли е щял да изкара не повече от 7-10 години в най оптимистичния вариант. Здравето му е било ...  бил е на много силни поддържащи го наркотици и лекарства. Личния му доктор що коктейли му е забърквал да го държи на крака изправен  ...

Ама кой да чете история или всичко това е било пропаганда в случай на крах на третия райх!

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Твърде се, че Хитлер е починал през 1964 година.  1945 е бил на 55!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вчера бях на 24 часова смяна на работа. Та вечерта, в 23 ч по History започна въпросното предаване - В търсене на Хитлер. Гледах около 50 минути и въобще не ми хареса. Показват документи, предоставени им от ФБР, като части от текста в документите са покрити с мастило, за да не се вижда какво пише. Обаче резследващите най-свободно си четяха и даже показваха какво пише под мастилото. Или са получили документите нередактирани(без заличен текст) и просто се правят на интересни, или най-свободно си измислят какво пише във въпросните документи. В гр. Ла Фалда се оказа, че живее стара жена, която твърдяла, че е носила храна на Хитлер, но оставяла подноса с храната пред вратата на стаята му. Веднъж попитала някакъв човек кой живее в тази стая и онзи ѝ казал, че там живее Хитлер. Обаче, когато тръгнаха да взимат интервю от жената(стара, болна и на легло), един от разследващите на два или три пъти каза, че отиват при жената, която е виждала Хитлер. Що така си противоречат не знам, ама май се досещам. Хем само е оставяла храна пред една врата и някой ѝ казал, че храната е за Хитлер, хем е виждала Хитлер. Кое е вярно?

Версията, че Хитлер е избягал и се е укрил в Южна Америка е доста стара, ама доказателства няма. А това, че щял да създава четвърти Райх е най-голямата глупост от всичко, казано във въпросната поредица. Имал е цяла една държава зад гърба си, цял континент. Икономиките на подвластните му държави са работили за него, провалил се е, но тръгнал да създава нов Райх. Или не е бил в ред с главата, заедно с поддръжниците му, или тия, дето тиражират подобни дивотии не са на ред с главите. Явно някой хора си мислят, че производството на ядрено оръжие през 50-те години е било все едно да си направиш каруца.

В най-скоро време очаквам поредица за нацистката тайна база в Антарктика. Там ще трябва да се разпитват пингвини явно.

 

Анне, Сталин "нарежда" СССР да се сдобие с ядрено оръжие не защото го е било страх от Хитлер, а именно заради САЩ. Израел се сдобива с ядрено оръжие, не защото ги е било страх Хитлер да не се завърне, ами заради съседите си.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прочети книгата на Александър Клинге "10 мита около Хитлер", а в тубата изгледай сериала "Апокалипсис. Възходът на Хитлер".
Военните на САЩ възглагат работа на известен психиатър, който да състави психопортет на фюрера. Последният започва системно да събира всякаква информация и стига до извода, че Хитлер е склонен към суицид. Пиканти са фактите, че са допитани камериерките на фюрера и последните не са намирали семенна течност по долното бельо. Тоест, с Ева не е е имал  полов контакт, за което обкръжението му го е иронизрало, че най-желания член на Райха не работи. Хитлер е прероден актьор, мистик, завиден манипулатор, расист, егоцентрик, но профанизран техник и недалновиден стратег. Вдъхновител на закона за расова чистота, той не минавал изискванията, което важи още и за Йозеф Гьобелс.  Баща му е бил суров човек и често го е пребивал от бой, като един се оказал фатален и Хитлер едва прерипнал трапа. Това обяснява наследената жестокост към "подчовеците". Имал е списък от лични врагове. Наред с държавниците на вражеските страни се чете името на Чарли Чаплин. Личен враг обявява още капитан Кошкин - създателя на танк Т-34. В тази връзка нарежда на люфтваве да превърнат в лунен пейзаж градското гробище на град Харков. Пилотите са недоумявали, защо трябва да изливат тонове фугас над невоенна цел. Капитанът умира от пневмония по време на тестове на танка и бива погребан в родния си град до началото на войната. И така нататъка ...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да налея малко масло в огъня.

сталин и хитлер са братовчеди по бащина линия и двамата са Ротшилдовци.

и да не забравяме че, първият министър на външните работи на Израел в една от речите си казва : ако не беше Аушвиц нямаше да има държавата Израел

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Upshaw and Kuprina, Rio 1946

Lydia Kuprina and James Upshaw performing in Rio de Janeiro, 1946

 

Tatiana leskova said:

Jan. 25, 2016

b2fa58f33b712fedcab7ce6f56814d42?s=70&d=

Dear Michelle,,first of all I,We did’t dance in Rio,de Janeiro,,at The Hotel Atlântico ,as for myself,i know that Ania Vokova ,Tamara Grigorieva ,and Earlier ,Yurek Shabelevsky also,dancei ,at The Copacabana Palace “Golden “Room,……Maby Cuprina and Upshaw dancei at The Thereza Casino,CallesCasino,Atlantico ,also in Rio,as I don’t remember them dancing at the Copacana ,Till all the Casino,were closed ,and the game prohibited in Rio ,and elsewhere.
We all took part in a group organized by N.Verchinina ,touring some city in the Southof Brasil,,with Cuprina and James,A.Volkova ,and Grigorieva have left Brasil at that Time .i never heart about Hitler being in Brasil ,though at one moment ,Brasil was pro,Germany ,but already in 1947 ,the war had already finished ,and Brasil ,was with the Allied ,and even had sent Trouls to Italy …..so there is something unbelievable …that story in Brasil.
While we wherei Argentina in 1942 till 1944 ,we met at Party’s ,several Rich Nazys…
As I wrote to you previously ,Jimmy wrote to me frequently from ,somewhere the Northof France ,he seemed very lonely and in a difficult position ,at the end,he probably was in a hospital,at I received the news of his death from there ,asking if I knew anyone
From his relatives ,to give the news of his death…….As I didn’t know of his marry to Valery ,and Ania didn’t sympathies with Jimmy I don’t know if she spoke to Valery ..Hany how he was very lonely in France ,and made hits to Come to Rio,,I suspect to stay with me.
Tatiana Leskova

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вижте аз какво открих. Някой може ли да обърне снимката наобратно?

 

 

MengelenearHitler.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, Anne написа:

Вижте аз какво открих. Някой може ли да обърне снимката наобратно?

 

 

MengelenearHitler.jpg

Какво значи на обратно? Надолу с главите? Огледално изображение?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Огледално изображение. Искам да видя как в действителност изглежда снимката, подозирам, че нарочно е публикувана наобратно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...