Премини към съдържанието
peppone1

Премахване на съобщението за Windows 10

Препоръчан отговор


Здравейте, търсих такава тема тук, но не можах да я намеря. Въпроса ми е как да изключа това съобщение? Като начало деинсталирах ъпдейта KB30355893 и рестартирах компютъра, но съобщението не се премахна. Какво още трябва да се стори?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди да деинсталираш KB3035583, спря ли в диспечера на задачи GWX.exe?

Спри го, деинсталирай KB3035583 от контролния панел и изтрий папката %windir%\System32\GWX

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не съм проверил за такава задача щото в ръководството не се изискваше. Но после написах в Старт търсачката Appwiz.clp да отворя деинсталатора и видях че ъпдейта не се е премахнал. Затова го деинсталирах отново и сега вече съобщението го няма. Но защо 2 пъти трябва да се премахва? Може да се е инсталирал отново заедно с новите ъпдейти, но аз не съм ги пускал. И за в бъдеще ще скрия този ъпдейт от важните.

Редактирано от peppone1 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Трябва да се забрани този ъпдейт иначе след рестарт си се инсталира отново автоматично.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз използвам скрипта публикуван тук - https://voat.co/v/technology/comments/459263


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.