-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 15 отговора
- 61 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Toshko12341
Здравейте и Благодаря за вниманието предварително.Имам впит нокът и въпроса ми е ако съм махнал нокътя почти до матрикса и няма инфекции ще се наложили да ми цепят месото ?
-
от Anita Hristova Trifonova
ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ,ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ, ИНТЕРНЕТА Е ЗА ВСИЧКИ.....
АВТОРОВО И КЛИП А.Х.Т.sekirata cekupama
-
от kristiyan.channel
Здравейте,
Искам да ви попитам по какъв начин мога да си кача малко абонатите в YouTube. Може ли да ми кажете някакви начини.
благодаря предварително
link: Here
-
от Анита Христова Трифонова
https://www.youtube.com/watch?v=ZKu1J15ExQU
Новые русские сенсации - "Наталья Поклонская. Путь на Родину"
http://peperutka.blog/tq-i-toi/2019/09/04/vnimanie-nagla-anti-bylgarska-akciia.1673144
germantiger написа:
глупости и лъжи 2030 ще има премного българи както по света, така и в България чудесен пример е детето на което съм кръстник на млада бг двойка
БЪЛГАРИЯ Я РАЗРУШИХА РУСКИТЕ БЪЛГАРСКИ КОМУ ОНАНИСТИ ТЕ СЪЗДОДАХ МУТРИТЕ, ТЕ СЪЗДАДОХА ДРУГАРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА КАПИТАЛИСТИ С КУФАРЧЕТА
БЪЛГАРИЯ Е КУРВАТА НА ТУРЦИЯ И КУЧКАТА НА РУСИЯ
!!!!!!!!!!!!!!!!!
sekirata - ПЪК моят стих и клип - "Загубен, прост народ как да те обичам" беше спрян и забранен?! Моето Е болка не друго. Защо админ не спи , когато се оплакват ОРГАНИЗИРАНО от мене точно тези , дето СА ЗА ОПЛАКВАНЕ? :))
germantiger.blog.bg Сигурно и детето на което е кръстник така псува на българче, но това го допускат сайтовете наши уж бЪлгарски като блогбегето!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. germantiger - гяуриии
22:17
И НАЙ-ВАЖНОТО
В БЪЛГАРИЯ НАЦИСТИ НЯМА
ВСИЧКО СА КОМУНИСТИ ПО ВЪРХОВЕТЕ
МАЙКА ВИ БУГАРСКА ДА ЕБА В ПОРОБЕНИЯ 5 ВЕКОВЕН ЦЪФНАЛ ГЪЗ.
sekirata -Умишлено всяване омраза на бълг.народ срещу Русия. Така сме по - лесна плячка.
-
от Xristis Games
Здравейте вчера ми се случи нещо много странно. Както си тегла Office пакет на компютъра и нещо се случи почнаха да се появяват странни цветове на екрана, линии и т.н. Когато изключих компа и го пуснах нямаше картина. Оказа, че е от видео картата. Не знам когато съм го теглил колко градуса е достигнала. Става въпрос за GTX 770. Сложих я в друг компютър и също нямаше картина.
Въпросите ми са:
Изгоряла ли е?
Има ли начин да се оправи като я занеса на сервиз?
Компютър:
Процесор: I5 2400
Дъно: foxconn (Не знам точния модел)
Рам: 6ГБ - 2,4гб
Видео карта Gtx 770
Хард: (Не знам 500ГБ)
-
-
Дарение