Премини към съдържанието

  Препоръчан отговор

  NOPRO    0

  Здравейте, от скоро имам един проблем с лаптопа ми.Та проблема ми е, че като го включа, той зарежда до Welkom, и до там по нататък само се включва и изключва.Опитах се да го преинсталирам през safemod, обаче като започва процеса поиска ми инсталационния диск аз имам един, вкарах го обаче ми излезна съобщение че на диска не може да се открият нужните файлове.Диска преди да го вкарам в лаптопа видях, че върху него бяха изписани стъпки как да се активира, та стъпките бяха, че трябва да се вкара в лаптопа/компютъра и от там да се вкара USB и след това в някаква машина ама аз нямам нищо от това.МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!!

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

  Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

  Регистрирайте се

  Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

  Нова регистрация

  Вход

  Имате регистрация? Влезте от тук.

  Вход


  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

   • от Soviet Soldier
    Привет!

    От доста време забелязвам изскачащи и крайно неприятни реклами ,заемащи половината лист с абонати. Опитах се да намеря из интернет информация относно това ,как да ги премахна. Пробвах ,дори да блокирам един адрес ,на принципът за премахване на рекламите в скайп ,но не се получи. За това се сетих да пиша тук ,та ако някой има представа, как да премахна тези нежелани и крайно дразнещи реклами ще се радвам да сподели. 

    П.С. Забравих да спомена ,че ОС ми е Windows 8.1 ,ако това има значение. 
   • от stoqn nikolov
    здравейте въпроса ми е следния мисля да премина от window 7 към 8.1 
    но се съмнявам във битовете и точната версия това са пъриметрите ми
    AMD A4-6210 1.8ghz 4gb RAM 500gb
   • от asdfj
    Привет! 
    Макар и вече стара да е тази ОС имам проблем при самата инсталация или по скоро не тръгва диска на лаптоп Fujitsu Siemens .Въпроса ми е как да подкарам Сд-то Пробвах с Неро да го направя боотващ но пак не иска.Моля за помощ какво да правя.
   • от URIEL
    Tweaking.com - Windows Repair е инструмент, който ще ви помогне да оправите по–голямата част от проблеми свързани с Windows.С Tweaking.com - Windows Repair можете да възстановите първоначалните настройки на Windows.
     
     
    https://www.youtube.com/watch?v=-kFkA8yCdOU
    Разработчик: Tweaking.com Официален сайт:http://www.tweaking....all_in_one.html For Windows XP, 2003, Vista, 2008 & 7 (32 & 64 Bit) Линк за сваляне:  
    Download Windows Repair (All In One) Installer
    Download Windows Repair (All In One) Portable
   • от ExaFlop
    Защо да правим дял за възстановяване?
     
    Трудно е да си преинсталираш операционната система, програмите и настройките след като компютърът се повреди. Направата на дял за възстановяване на системата ви помага да запазите копие на важните данни на компютъра ви и можете да възстановите компютъра си по лесен начин спестяващ време. Можем да направим копие на системния дял (обикновено C) с ОС и софтуера на него и да се възстанови системата към предишното ѝ състояние. В допълнение, можете да ползвате Windows инструмента да създадете дял за възстановяване, но не е лесно да се ползва, стъпките са прекалено сложнии е трудно за компютърните „новаци”. Освен това, различните компютърни марки имат различни инструменти за резервиране и възстановяване. Много хора предпочитат да ползват софтуер от трети лица, като AOMEI OneKey Recovery, за да направят нещата по-лесни.
     
    AOMEI OneKey Recovery преглед
     
    AOMEI OneKey Recovery е безплатен, лесесн за употреба софтуер, разработен да направи резервно копие и да възстанови системата, като е съвместим с всички Windows PC ОС, включитено Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista и Windows XP. Може да го ползвате, за да възстановите системния дял към оригиналното му състояние, в случай на повреда на системата. Можете да създадете резервно копие на състоянието на системата за лесно възстановяване при нужда. Работната среда на AOMEI OneKey Recovery е много проста.
     
    Как да направим factory recovery partition?
    Стъпка 1: Изтеглете, инсталирайте и стартирайте AOMEI OneKey Recovery, изберете "OneKey System Backup".
     

     
    Стъпка 2: Има два начина да направите резервно копие на системата:
    • Начин A: Резервиране на системата в AOMEI OneKey Recovery дял – имидж файл с резервно копие на системата ще бъде запазен на системния диск. Изисква системния диск да има достатъчно свободно място, за да го съхраните.
     
    • Начин B: Резервиране на системата на друго място – имидж файлът с резервното копие на системата може да бъде запазен на друго място, като втори вътрешен диск, външен твърд диск, флашка и др.
     

     
    Ако изберете начин A, моля следвайте инструкциите по-долу:
    Трябва да изберете един от съществуващите дялове (тук е дял D:) на ситемния диск, да отделите малко място (мястото зависи от това, колко е голям системния дял) за създаване на factory recovery дял, който включва файла с резервното копие на системата и AOMEI OneKey Recovery зареждаема (bootable) среда.
     

     
    Съвети:
    • Делът в сиво (като дял F:) не е избираем, защото неупотребеното пространството не е достатъчно, за да се направи дял за възстановяване. Избраният дял (дял D:) ще бъде осветен.
     
    • Ако вече има достатъчно свободно място на системния диск, програмата автоматично го избира, за да направи factory дял за възстановяване. С други думи, тази стъпка ще бъде пропусната и програмата директно ще влезе в следващата стъпка.
    В този прозорец програмата ще ви покаже промените преди и след направата на нов дял за factory възстановяване, който е отбелязан с "+", за да бъде предпазен от повреда, няма да му бъде зададена буква, ще бъде направен като скрит дял. За да потвърдите промените и да продължите, моля, натиснете "Start Backup”.
     

     
    Ако изберете начин B, моля следвайте инструкциите по-долу:
    Можете да редактирате "File Name". Трябва да изберете един от съществуващите дялове (тук е дял D:) на системния диск, за да заделите място за създаване на дял за съхранение на AOMEI OneKey Recovery зареждаема (bootable) среда. След това, моля, изберете целева папка (тук е флашка), за да запазите имидж файла с резервното копие на системата.
     

     
    Стъпка 3: Без значение кой начин ще изберете, моля изберете "Start Backup" след приключване с всички настройки. Процесът на създаване на резервно копие може да отнеме няколко минути, така че трябва търпеливо да изчакате докато приключи. След като всички операции са приключени, ще се появи балонче с текст. Накрая натиснете "OK" -> "Finish".
     

     
    Съвети:
    • Както споменава балончето с текста, може да натиснете иконата в лентата с инструменти, за да конфигурирате менюто за зареждане. То ви позволява да разрешите или забраните менюто за зареждане или да покаже съобщение с маркиране и размаркиране на кутийката за маркиране (checkbox) и да промените времето за изчакване на менюто за зареждане.
     

     
    • Ако искате не само да запазите резервно копие на системата, но и на целия твърд диск, специален дял или индивидуални файлове и папки, може да ползвате пълния софтуер за резервиране - AOMEI Backupper, който също така поддържа създаване на резервно копие на външен твърд диск, флашка, CD/DVD, споделена мрежа или NAS. Това е най-добрият и безопасен начин да защитите системата и данните от катастрофа.
     
    Как да възстановите системата от неуспешно зареждане?
    Когато вашия компютър не успее да зареди както трябва, заради системна повреда или грешка „ОС не е открита”, може да ползвате имидж файла, който сте съхранили, за да върнете нещата към нормалното им състояние. Но начина на възстановяване може да варира сериозно в зависимост от стила на дяловете в системата ви.
     
    • За повечето компютри, чийто системен диск е MBR, моля натиснете "F11" (default) или "A" на клавиатурата по време на зареждане на системата. След това вашият компютър ще бъде зареден в Windows PE среда за възстановяване.
     

    Забележка: В новата версия (1.2) на продукта клавиш А за натискане е заменен с клавиш F11. T.e. при зареждане на системата ще се изписва:
     
    Press F11 for AOМEI OneKey Recovery 
     
    :•За компютри, чийто системен диск е GPT (EFI/UEFI boot), моля, изберете "AOMEI OneKey Recovery" в Windows менюто за зареждане. След презареждане, вашият компютър ще бъде въведен в Windows PE среда за възстановяване.
     

     
    Стъпка1: След като Windows PE средата за възстановяване стартира, AOMEI OneKey Recovery автоматично ще излезе на преден план. Натиснете "Yes”, за да потвърдите. И след това изберете "OneKey System Recovery" да възстанови.
     

     
    Стъпка 2: Има два възможни начина да възстановите системата си. Кой начин ще изберете, зависи от това как ще си направите копието на системата.
     

     
    Ако сте избрали начин A за създаване на резервно копие, моля следвайте инструкциите по-долу, за да възстановите системата:
    Програмата ще използва имидж файла от AOMEI OneKey дела за възстановяване, за да възстанови системата ви. Ето два избора за вас, от които да изберете как да възстановите системата, моля, изберете този, който съответства на вашата ситуация.
     
    • Първи избор: Няма друг диск на вашия компютър. В такъв случай можете да възстановите само оригиналното местоположение. Моля натиснете "Start Restore", ако потвърждавате промените.
     

     
    • Втори избор: Ако имате друг(и) диск(ове) във вашия компютър и не искате да възстановите вашата система към оригиналното ѝ място, моля отметнете квадратчето пред "Restore to other location". След това щракнете "Next”, за да продължите. Трябва да изберете място, което може да бъде празно или дял (Бележка: Ако изберете дял, данните ще бъдат пренаписани. След това щракнете "Start Restore".
     

     

     
    Ако сте избрали начин B, за да направите резервиране на системата си, моля следвайте инструкциите по-долу, за да възстановите системата:
    Натиснете "Browse", за да намерите имидж файла с резервираната система. Натиснете "Next”, за да продължите.
     

     
    Ето два избора за вас да възстановите системата си, моля изберете това, което съответства на вашата ситуация.
     
    • Първи избор: Няма друг диск на вашия компютър. В такъв случай можете да възстановите само оригиналното местоположение. Моля, натиснете "Start Restore", ако потвърждавате промените.
     

     
    • Друг избор: Ако имате друг(и) диск(ове) във вашия компютър и не искате да възстановите системата си към оригиналното ѝ място, моля, отметнете квадратчето пред "Restore to other location". След това щракнете "Next”, за да продължите. Трябва да изберете място, което може да бъде празно или дял (Бележка: Ако изберете дял, данните ще бъдат пренаписани. След това щракнете "Start Restore".
     

     

     
     
    Стъпка3: Без значение кой начин ще изберете, процесът на възстановяване може да отнеме няколко минути, така че трябва търпеливо да изчакате, докато приключи. След като всички операции приключат, натиснете "Finish".
     

     
     
    И едно видео за работа с AOMEI Onekey Recovery:
     
    https://www.youtube.com/watch?v=ITOMLIR8j6s
    Изтегляне
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

   Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

  ×

  Информация

  Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.