Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте, имам следния проблем. С Windows 7 64bit съм и нещо ми изчезна звука. Като пусна някоя песен не ми дава грешка, показва че си свири. Гледах по други форуми понеже много много не разбирам от настройки драйвери и т.н, и там пишеше да влезна незнам си къде да видя дали има тикче на Windows Audiо, е оказа се че си има. Искам да кажа, че Windows-а ми не е оригинален а пиратски и момчето което ми го инсталира от години винаги той ми е слагал там драйвери за звук, антивирусни и т.н. Абе общо взето той е по тази част с програми драйвери, а аз по тази с игри, филми, download, facebook и т.н :D. Та гледам, че по другите форуми питат какво ми е дъното и с 300 зора разбрах, че е нещо такова G41-M7.А самата звукова карта незнам каква е така съм купил компютъра преди с нея. Свалях и някаква програма Everest и аз незнам защо... и съвсем се обърках с нея... таа въпроса е че аз нямах инсталиран Realtek а Via High Definition Sound HD тази ми е сложил човека който ми подържа компютъра така да се каже... та кажете какво да правя аз това Via го изтрих... и незнам долу в старт лентата като цъкна десен бутон на това за усилване и намаляване на звука след това цъкам на устройства за възпроизвеждане и там имам 2 Speakers и едно друго ще добавя и снимка. Искам само да кажа че Speakers преди не беше така с червено и то беше отбелязано смисъл с него свиреше... Гледах някакви хора цъкат на My Computer десен бутон от там Manage и след това Games,Video and Sound Controlers или нещо от сорта влизах и там цъках нещо и от тогава Speakers стана така с червено все едно е забранено ли незнам... Таа ще се радвам ако помогнете ПАК КАЗВАМ НЕ СЪМ МНОГО В ЧАС С ПОДРЪЖКА, ДРАЙВЕРИ И Т.Н :) И щях да забравя да ви кажа, че проблемът със звука дойде след като включих телевизор като монитор тогава прекъсна?

    oie_DxDRqVFrfQpk.png

    Редактирано от Dani Petrov (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Само да кажа, че инсталирах това Via и проблема със Speakers го оправих смисъл както преди си е обаче пак няма звук дайте идеи? :)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Има голяма вероятност от ровенето да си прехвърлил звук от колоните на телевизора! Тествай :P

    От таск бара можеш да си оправиш източника на звука. Виж коя е иконката за звука "VIA" :D   Влез в менютата и си го оправи :P

     

    Редактирано от atridi (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ето това ми излиза мисля че трябва да е така :)  но още няма звук..

    oie_2oqIs7EAUmxM.png

    Редактирано от Dani Petrov (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Може да ти се прецакала звуковата карта прейнсталирай го на windows xp и виж дали ще имаш звук или на друг уиндоус ако ли не решението е усб звукова карта 


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Аз точно с такава бях само че се счупи вчера, а хр нямам възможност да сложа в момента и искам да отбележа че забравих когато включих телевизора към компютъра се чу силно бучене в колоните ако това ви говори нещо...  

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Я си извади и върни обратно жаковете на колоните.

    Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Е аз съм със слушалки обаче не правих го около 50 пъти свалих и Driver Pack Solution обаче пак няма ефект...

    преди 1 час, Петър Чакъров написа:

    Съмнява ме да потръгне я кажи кой модел са звуковите драйвери дали ги теглиш правилните 

    Ами незнам Driver Pack-а ми ги тегли но незнам къде да видя версията??

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ето ти страницата за дъното. Понеже не са посочени драйвери за Win 7, (има го и него) тегли и пробвай за Wista, но тези ги премахни предварително. Става въпрос само за аудиодрайвера.

    Ето ти и сервизното ръководство за дъното

    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=611#dl

     

    Снимка004.jpg

    IG41A-M7S_v2_120723_B.zip   Сервизно ръководство за дъното във PDF format

    Редактирано от ПОТРЕБИТЕЛ 65 (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Нещо ми мирише в темата

    Питащия - уж нищо не разбира, пък много ясно и подчертано коректно (да не казвам компетентно) обяснява какво не разбира. От време на време споменава, че е ползвал това или онова.

    Прилича ми на димка - да ви гледа сеира.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 5 часа, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

    Ето ти страницата за дъното. Понеже не са посочени драйвери за Win 7, (има го и него) тегли и пробвай за Wista, но тези ги премахни предварително. Става въпрос само за аудиодрайвера.

    Ето ти и сервизното ръководство за дъното

    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=611#dl

     

    Снимка004.jpg

    IG41A-M7S_v2_120723_B.zip   Сервизно ръководство за дъното във PDF format

    Благодаря ще пробвам е сега

    преди 4 часа, jhoro написа:

    Нещо ми мирише в темата emoji40.png

    Питащия - уж нищо не разбира, пък много ясно и подчертано коректно (да не казвам компетентно) обяснява какво не разбира. От време на време споменава, че е ползвал това или онова.

    Прилича ми на димка - да ви гледа сеира.

    Само да ти кажа, че почти нищо не разбирам а неща, които според твоите изказвания казвам че съм използвал са неща, които хората ми казват да права ;)

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 6 часа, Dani Petrov написа:

    В Device Manager излиза ето това, ако ви говори нещо

    Ами не много, ама казва. Казва, че Microsoft Teredo Tunneling Adapter не работи изобщо или поне не раблоти като хората.

    В тубата  и в лазлични форуми има няколко клипа и теми как се оправя проблема - навсякъде говорят едно и също.
    Виж тук е най-разбираемо (стига да се оправяш с английския)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако е изключил IPv6

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 11 минути, ExaFlop написа:

    Ако е изключил IPv6

    На страницата, която съм му предложил и това се коригира. В края има

    Цитат

    3. At command prompt window type the following commands in this order and press Enter after typing each one of them.

    • netsh
    • intteredo
    • set state disabled
    • int ipv6
    • setteredo client

     

     

    PS. Някой знае ли, защо съдържанието на един пост ми излиза при писане на следващ?
    Даже след като съм публикувал първия?

    Редактирано от jhoro (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    От съображения за безопасност - форма на бекъп,

    Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 4 минути, ExaFlop написа:

    От съображения за безопасност - форма на бекъп,

    Когато поста е на етап "чернова" - Ок, съгласен съм. Но след публикуването - какъв бекъп, нали го има по-отгоре?

    В момента решавам да цитирам нещо, по време на писането кликвам на "ctrl+z" и ми излизат и предишния и по-предишния цитат.

    Редактирано от jhoro (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Двоен декиш :)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    До колкото видях снимката нямаш проблем със звуковите драйвери най добре пак ще кажа взимай усб звукова карта не се мъчи

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.