Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте приятели , от близо 2 години започнах да тренирам борба.
Мисля си , че точно от тогава започнах да получавам стресове, които незнам на какво се дължат както си стоя и внезапно се стряскам даже до като спа същата работа ...
Някой ако знае какво е това, моля да пише :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, petroV_ написа:

Здравейте приятели , от близо 2 години започнах да тренирам борба.
Мисля си , че точно от тогава започнах да получавам стресове, които незнам на какво се дължат както си стоя и внезапно се стряскам даже до като спа същата работа ...
Някой ако знае какво е това, моля да пише :)

thumb_sredna_1008.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Кристиян Йорданов
      Здравейте,
      Искам да ви попитам как да мога да си направя социална мрежа с php.
    • от Кристиян Йорданов
      Здравейте,
      Искам да ви попитам имам една система която съм направил но в нея има файлове като data.txt. Въпросът ми е как тази data.txt да я изтрия без да влизам в хоста
    • от Кристиян Йорданов
      Здравейте,
      !Незнам дали това е за тази тема моля да ме извините ако не е.
      Преди имах много гаджета и много момичета искаха да си станат гадже с мен обаче от тази учебна година дойде един божидар и сега вече никой не ме харесва аз харесвам едно момиче което много искам да съм с нея но не знам дали тя ме харесва
      Може ли да ми дадете идея как да стана с момичето което харесва,.
    • от Venci Velikov
      Здравейте имам HTC one m8 и днес си изрових от шкафчето отдавна забравената колонка  Опитах се да я свържа с телефона но телефона ми не намира нищо друго освен телевизора (опитах и с изключен телевизор ) Четох в интернет и рестартирах и правех какво ли не но нищо не помогна .
      Колонката си работи както трябва и си издава съответните звуци ( при включване и при търсене на устройства) и също си свири когато и сложа карта памет.
      Колонката е Mini bass cube Jay-Tech SA101BT 
      Телефон HTC One m8 
       
    • от Maria11
      Здравейте, имам следната задача:
      1. Да се състави абстрактен шаблонен клас Comparable сравнител за по-малко;
      Виртуална предикатна функция compareTo(T obj).
      2. Да се състави шаблонен клас CTableColumn - описател на колона на таблица, наследник на два конкретни шаблона на Comparable:
      CTableColumn и int.
      Частни членове:
      string m_strRowName - име на ред
      string m_strColumnName - име на колона
      int m_contents - съдържание
      Конструктори:
      Подразбиращ се, Експлицитен, Копиращ
      Публични членове:
      accessors: getRowNameq getColumnName, getValue
      mutator: setValue
      преобразувател на елементите в стринг: string toString() ////////
      предикатна за празно име на колоната или ред isEmpty() ////////
      виртуалните функции compareTo(CTableColumn toObj) compareTo(int Obj) ////////
      Много се затруднявам на шаблонен клас. Имам нужда от помощ за него, не знам нищо за него.
      #include <iostream> #include <string> #include <ostream> #include <fstream> using namespace std; templete <class T> ///////1. { public: virtual void compareTo(T obj) { bool operator < (const Comparable& A)const { return obj < A.obj; } } }; templete <class T> //////2. class CTableColumn { private: string m_strRowName; string m_strColumnName; int m_contents; CTableColumn(){} CTableColumn(string red, sting kolona, int sudurjanie) { m_strRowName = red; m_strColumnName = kolona; m_contents = sudurjanie; } CTableColumn(const CTableColumn& A) { m_strRowName = A.m_strRowName; m_strColumnName = A.m_strColumnName; m_contents = A.m_contents; } public: string getRowName() const {return m_strRowName;} string m_strColumnName() const {rturn m_strColumnName;} int getValue() const {return m_contents;} void setValue(int s) {m_contents = s;} //........... //........... //........... }; Ако може помогнете ми за string toString(), isEmpty() и виртуалните функции compareTo(CTableColumn toObj) compareTo(int Obj).
       
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване