Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,търся програма за създаване на игри за андроид( не фрий)но да не изисква писане на кодове и умения за програмен език, поне да е за начинаещии със възможност за разпространение в гоогъл плей,плейстор и т.н.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пфф, от нищо нещо искаш да правиш, а ? То не става така приятел. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл от нищо нещо?Аз питам за програма която да си купя само че по опростена има ли хиляди безплатни програма в който вместо да пишеш кодове има готови картинки звуци и т.н.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма как да направиш игри за андроид като нямаш никакви умения в програмирането, но щом искаш може да пробваш AppMoment и Stencyl.

Редактирано от Aycan Ahmedov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Казах че ми е нужно за начинаещи не че нямам никво понятие,мерси за програмите 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има сайтове за това нещо. Докато правиш играта, учиш и програмиране. 

Както е казал колегата. От нищо искаш да правиш нещо. 

За да я качиш ти трябва и девелъпърски акаунт и се плаща годишна такса за ползване. 

С една дума, няма как да стане без кодиране. Особено ако цялта ти е да изкараш някой лев.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Чрез последната версия на Game Maker може да се правят и за Андроид, но там вече не знам как стават нещата, защото преди години, когато поддържахме сайта Game Maker Community Bulgaria всички щракахме на Game Maker 6.1, която нямаше тази опция.

След това версия 7 беше тотално развалена от YoYo Games и компания, които я разработваха. А когато излезе версия 8 и малко след това форума вече замря и вече е само архив. В него не можеш да се регистрираш, но можеш да четеш доста за това как се прави игра.

Game Maker е доста известна програма за правене на сполучливи 2D и 3D игри (второто не е точно така), за които не се изисква да си професионалист, нито програмист. Към програмата си имаш и помощни файлове, където може да научиш Game Maker Language - езика за писане на игри на платформата. Има и много drag and drop функции, чрез които задаваш на геройте (картинките) да се движат и да изпълняват определени неща, като например движения и тн. Виж, пиши във Вбокс Game Maker Уроци и има доста на български, в тубата пък още повече и на английски. Като цяло платформата доста замря и много малко я използват последните 2 години, но през далечната 2009г, когато се занимавахме беше много забавно и си помагахме. Пиши на лично или тук, ако имаш интерес и ще ти споделя някои неща. 

Мога да ти постна и скриинове на игрички, които аз съм правел. И някой доста добри, които пичовете тогава правеха :).

Редактирано от _Uzunov_ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Gabriela Hristova
      Здравейте! Пиша във връзка с програма за автодиагностика Delphi 2015 Release 3. Инсталирах си програмата както е дадено в диска стъпка по стъпка. Програмата тръгва, но когато се зададе за автодиагностика изписва "Автомобилът не реагира на заявката за диагностика, уверете се, че тестерът е свързан правилно към автомобила...". Устройството, което прави връзка между лаптопа и колата (NEW VCI+A-BT) работи и се опитва да се свърже, защото променя цвета си от син на зелен и обратно като е придружен и със звуков сигнал. Прави се връзка с устройството, със софтуера, но няма комуникация с какъвто и да е модел автомобил. Разговарях и с официален представител на програмата като не ми беше казано нищо конкретно, инсталирах Team Viewer, както ми беше казано, но  след многократни опити на отсрещната страна продължава да си изписва същата грешка, като накрая човека ми обясни, че за по-старите модели коли (както е в случая 1999) не може, защото не поддържали това OBD, в което се съмнявам, защото все пак нямаше да ги има като модели в самата програма. А другия проблем можело да бъде от преходниците за различните коли, за което също имам съмнения, понеже моята кола е Пежо 206 и лично на нея не и трябва преходник а си работи с оригиналния кабел без предходник. 
      Та ако някой е имал същия проблем, може да помогне или знае някой, занимаващ се с програмата във областите Велико Търново или Русе искрено ще съм му благодарна. 
    • от Pepi Litkov
      Здравейте колеги ! Спешно ми трябва една задача написана на C++ за понеделник . Много ми е труден този език и не мога да измисля никакъв код ..Ако е възможно погледнете условието : Да се напише програма,която за дадено естествено число N да намира такава тройка числа a,b,c (естествени и c<N), за която a2+b2=c2 (двойките са степен).. Благодаря ви много предварително ! 
    • от HRONICK991
      Да се състави програма на Java за 5 делегати на националната конференция с данни:
      - име
      - ЕГН
      - дни за нощувка
      - име на хотела
      - цена на нощувката 
      И изпълнява от меню следните операции:
      • извежда всички въведени данни:
      • зарежда нов масив с данните на делегатите, които са заплатили суми по големи от 100 лв. и са от зададено населено място;
      • зарежда текстови файл с данни на делегатите мъже от дадено населено място.
    • от Магдаленаг
      Здравейте!
      Please accept the challenge
      Зададена ми е следната задача:
      Дадени са две големи цели числа N1 и N2(до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за:
      а) представяне на числата чрез списъци;
      б) сравнение на двете числа и отпечатване на резултата - N1>N2 или N1<N2.
      Упътване: Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри, където К>255. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото.
      Език: С++
      Компилатор: Windows Visual Studio C++
      Благодаря предварително!
    • от валя маркова
      моля някой да помогне  има ли програма която да забрани достъпа до порно сайтове и порно снимки или поне като се търси нещо подобно да угаси компа  или пък при търсене на подобни да ми излиза на телефона за да разбера нещо такова ми трябва  .Пробвах с наоми обаче е супер дразнеща никъде не кликаш и излизат досадни страници да затвориш програмата а няма нищо отворено  Ще ви бъда много благодарна за съдействието .
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.