-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от salfie
Здравейте!
Имам проблем с Lenovo Thinkpad Edge model: 0301-gxg, лаптопа няма батерия и работи само при включено зарядно. Както си работи и по някое време се изключва. Смених с друг захранващ кабел, но уви .. същото. Мисля си че може да е нещо от дънната платка и не съм сигурен дали тази тема е в правилната категория и се извинявам ако е така. Ако някой знае как се решава този проблем..
Благодаря предварително!
-
от Божидар Маринов
Здравейте!
В момента съм в процес на избор на лаптоп, но се двоумя - нов или втора ръка. Бюджет: 6-700 лв.
По-склонен съм да взема нов, тъй като лаптопа ще се ползва само и единствено за браузване + някое IDE (Visual Studio/Eclipse). А на реновирания (втора ръка) няма да му използвам възможностите/прозводителността.
Въпросът, на който търся отговор е :
Кой от двата (нов или втора ръка) ще издържи повече време? Не ме интересува качеството на материалите. Да допуснем, че няма да му се нанасят щети върху корпуса.
Чисто като хардуер, кой ще е с по-дълъг живот?
Притеснява ме това, че този втора ръка ще е на 3-4 години(или нещо от сорта) и не знам дали ще пребори един бюджетен(калпав) нов лаптоп.
Наясно съм, че втора ръка идва с една година гаранция, а след това?
Хвърлил съм око на :
HP 250 G6 1WY08EA - https://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabook/laptopi/laptop-hp-250-g6-1wy08ea.html#box-additional
Не можах да намеря по-добра алтернатива(нов) за този ценови диапазон.
Вие какво мислите по въпроса?
Приемам всякакви предложения
Благодаря!
-
от simeon95
Здравейте, лаптопът ми (Lenovo ThinkPad T410 Type 2522-25U) е със следните характеристики: линк и видеокарта IntelHD Graphics. Не съм инсталирал нищо съществено, освен драйверите от официалния сайт и програми за текстообработка и Visual Studio. Инсталирал съм и всички ъпдейти, без този за Windows 10.
Предполагам, че проблемът е прегряване, защото, когато пусна 1080p видео от youtube до две-три минути лаптопът се изгася без предупреждение. (Независимо от браузъра, а и не съм инсталирал никакви разширения).
Пастата на процесора и охладителят са сменяни преди няма и месец, проблемът се появи след последната инсталация на въпросния Windows. Допускам, че причината може и да не е прегряване, защото ми се е случвало лаптопът да прегрее и VGA изходът буквално не се пипа. В случаите, когато ми изключва напоследък просто е леко топъл и не мога да преценя.
Такива проблеми в XUbuntu не срещам след часове работа и няколко HD клипа пуснати в background, та и затова предположих, че проблемът е в Windows-а.
Не знам каква допълнителна информация мога да дам от Event Viewer или отнякъде другаде, така че смело изисквайте информация - ще съдействам напълно.
-
от G.Koleff
Здравейте.
Имам проблем с драйверите на Lenovo Thinkpad w500. Инсталирах Windows 10 и се съмнявам, че няма драйвери които да вървят на него.
Видеокарта: ATi Mobility Radeon HD 3650;
CPU: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40 GHz, 3MB Cache);
Та въпроса ми е, има ли драйвери за Windows 10?
-
от pepsi_555
Здравейте,
Купих си лаптоп Lenovo Thinkpad E540 i7-4702. Притеснява ме, че скърца при отваряне и затваряне. Шумът идва от дясната страна. Някой да е имал подобен проблем? На какво може да се дължи?
Благодаря.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.