Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

Ето тук една интересна темичка кои симулатори са най-играни от потребителите в тоя форум Рейсдепартмент. Доста е голям.

http://www.racedepartment.com/threads/have-your-say-tell-us-your-game-time.134452/

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 54 минути, Julius Decimus написа:

Ето тук една интересна темичка кои симулатори са най-играни от потребителите в тоя форум Рейсдепартмент. Доста е голям.

http://www.racedepartment.com/threads/have-your-say-tell-us-your-game-time.134452/

Интересно, хората само един симулатор ли играят или имат право само на един глас? Щото аз играя половината от написаните, ако изключа по-старите като F1  преди 2016. Да не се ядосаш, ама от написаните за мен Корсата е някъде на 4-то или на 5-то място като качество на симулация. Вече за графиакта е може би на трето или четвърто. Аз съм си правил собствени класации когато си нямам работа, отчитайки поне 20 фактора при игра - от графика през симулация до онлайн и офлайн възможности.  Там RRRE  е напред, Корсата,  PCars  и DIRT Rally  малко по-назад. Но това бе преди година може би. От тогава и Корсата се разви и DIRT Rally. Само PCars  нищо не се разви и затова чакам двойката вече. 

ПП: Ааа, сега разбрах въпроса. Кой симулатор най-много време сте играли. Е, аз съм за RRRE. Имам колкото ти Корсата - 1060 часа. 

Тая Motorsport Manager  за първи път я чувам мисля. Трябва да видя що за игра е. 

Аааа, това е глупост. Бях я гледал  преди. 

ПП 2:

Така като им гледам постовете в тоя форум, доста от играчите просто пишат колкото да не заспят. С 200 часа игра на Корсата са за никъде. Аз имам около 400 и пак смятам, че съм доста зле при тая игра. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

Я вижте тука, нов Сталкер ли имаме ? Май да. Чакаме го и него тогава. :rolleyes:

Хахаха, в тъмното как го застърга един кръвосос :). Тоя мутант е култов модел по принцип, специално за мене. В други игри нямаме такава гадинка.

Бат Кико, знаеш ли нещо за него ? Да не е някой голям мод подготвян от някой ?

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Я вижте тука, нов Сталкер ли имаме ? Май да. Чакаме го и него тогава. :rolleyes:

Хахаха, в тъмното как го застърга един кръвосос :). Тоя мутант е култов модел по принцип, специално за мене. В други игри нямаме такава гадинка.

Бат Кико, знаеш ли нещо за него ? Да не е някой голям мод подготвян от някой ?

Прилича ми на мод, но мисля @Agentpat™  може да даде повече информация. В инфото пише Shadow of Chernobil  и точно на това ми прилича. 

Тоя като го гледам как реди патроните...това изобщо не ми прилича на S.T.A.L.K.E.R., където човек трябва да си брои патроните. Стига да играе на максимална трудност де, а не като турист. Ама модове всякакви. 

преди 32 минути, sennheiser написа:

Прилича ми на мод, но мисля @Agentpat™  може да даде повече информация. В инфото пише Shadow of Chernobil  и точно на това ми прилича. 

В коментарите е написано, че не е официална игра, а е създадена от фен.

преди 5 минути, Pamlea написа:

В коментарите е написано, че не е официална игра, а е създадена от фен.

Предполагам това означава мод? Защото ми прилича на S.T.A.L.K.E.R. Сянката на Чернобил по графиката. Дори не е Call of Pripyat

Да.Модификация е, но дали е на Shadow Of Chernobyl, никаква идея нямам.Най-вероятно.Но не е демо на нова игра.

В описанието има S.T.A.L.K.E.R Noises of Zone, но дали ще има нова игра, нека да каже @Agentpat™

Аз много отдавна имах желанието да играя SoC, но пък нямах достатъчно силен компютър.Сега пък ме мързи да се занимавам.Ще видя ако Outlast2 ме досърби повечко да я поиграя.Още помня колко исках да играя GTA4, преди 2 седмици свалих 5-цата, повъртях се 30 мин и я разкарах.Скука.

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

преди 15 часа, Pamlea написа:

Да.Модификация е, но дали е на Shadow Of Chernobyl, никаква идея нямам.Най-вероятно.Но не е демо на нова игра.

В описанието има S.T.A.L.K.E.R Noises of Zone, но дали ще има нова игра, нека да каже @Agentpat™

Аз много отдавна имах желанието да играя SoC, но пък нямах достатъчно силен компютър.Сега пък ме мързи да се занимавам.Ще видя ако Outlast2 ме досърби повечко да я поиграя.Още помня колко исках да играя GTA4, преди 2 седмици свалих 5-цата, повъртях се 30 мин и я разкарах.Скука.

Не е нова игра. Това е стария CoP, но с друг енджин (CryEngin 3). Изглежда впечатляващо! Дано направят и някой нов мод с него. Под нов разбирам - нов сюжет, история, повече и нови локации и т.н.

Направо я почвай (SoC), но с графичен и оръжеен адон, за да бъде удоволствието по-голямо. Препоръчвам ти тази сборка:

Spoiler
Скачать видео

преди 17 часа, Julius Decimus написа:

Кровосос (на бг. - Кръвопиец) в късна доба е кофти да го срещнеш. Тогава шансовете ти да се измъкнеш жив рязко намаляват, защото Кръвопиеца в "боен" режим става невидим. Заради това, ако бродиш нощно време по Зоната и чуеш наблизо особеното му ръмжене, примесено със сумтене, (това значи, че вече те е забелязъл и всеки момент ще те атакува) най-добре е да си плюеш на петите по най-бързия начин и да търсиш високо място, особено, ако играеш на максимална трудност.

Има и други опасни мутанти, които са кофти за среща нощно време. Например - Химера, Контролёр, Бюрер.

преди 34 минути, Agentpat™ написа:

Има и други опасни мутанти, които са кофти за среща нощно време. Например - Химера, Контролёр, Бюрер.

Най-здравата гадина от едно време като съм играл Сталкер мисля е ей това: 

65fe55f4fa57ef25a79ffbb603538623b2d44b10

Ей това на Чистото Небе имаше една мисия край една голяма аномалия и една такава гадинка имаше там. Е бая бой яде докато падне. Може би тоя там е специален направен с повече живот, но като цяло яде повече бой от кръвопиеца м ?

Те вероятно са направени с различен живот по трите игри и модове ? Има ли разлика ?

преди 15 минути, Julius Decimus написа:

Ей това на Чистото Небе имаше една мисия край една голяма аномалия и една такава гадинка имаше там. Е бая бой яде докато падне. Може би тоя там е специален направен с повече живот, но като цяло яде повече бой от кръвопиеца м ?

Те вероятно са направени с различен живот по трите игри и модове ? Има ли разлика ?

Зависи от мода. Не навсякъде кръвососите са опасни. А и чалъм има. По принцип си пише в хелпа ка се атакуват тварите и къде им е слабото място. Ама пак да си кажа, за мен най-добрия мод е Sigerous Mod 2.2. Отдавна не съм го играл, но там си има смисъл да трепиш всякакви твари, щото ползваш части от тях  за нещо, дори за пари. Жалкко, че мода след 2-3 месеца игра крашва и така не успях да го завърша няколко пъти.  А специално тия  дето са на снимката не се трепят със снайпер или Калашник, а с гранати. Гледаш да си по-надалече, че да не ти влияе гравитацията и го целиш с гранати. За предпочитане сдвоени и с по-голяма сила. Не ония обикновените "пиратки".  За мен много по-опасна е Химерата, защото е доста подвижна. Също така има едни като Йода, забравих как се казват, дето ти изтръгват оръжието от разстояние и те оставят без дъх. Ама всички си имат чалъм и то си го пише. Или май при SGM2  ти го казваше някакъв търговец, дето ти изкупуваше частите. Кръвососите в SGM 2.2  за мен са доста безопасни. Направо кеф да ги трепиш. Гледаш само да не те издебне в гръб, защото той атакува в гръб. Винаги трябва да си с лице към него.  И най-ефективно е помпата, още по-добре автоматична. 

преди 44 минути, Julius Decimus написа:

Той е здрав, но е предвидим. Когато тръгне да удря с крак, в момента на удара просто подскачаш и така избягваш демиджа. Срещу него върши работа Сайга 12, 1-2 от по-мощните гранати, калашник с подстволен гранатомет. Не е много труден за убиване, ако разбира се, не е допълнително усилен от някой модмейкър. В мода SGM 2.0 имаше за задача да се убие един такъв, но така го бяха усилили, че бая се узорих, докато го гътна. Труден за убиване е "Библиотекаря" - легендарен мутант, който иска много бой. За щастие се среща рядко в модовете - в оригиналните игри го няма. Взет е от играта Metro 2033.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Ето, как се трепе малкия и големия Псевдогигант, в първите 2 мин. от клипчето:

Spoiler
Скачать видео

преди 1 час, Agentpat™ написа:

В мода SGM 2.0 имаше за задача да се убие един такъв, но така го бяха усилили, че бая се узорих, докато го гътна.

Обаче там се събират очи от тая гадина и мисля струваха до 800 рубли. Тоест, най-скъпо. А и окото може да се ползва за здраве, особено ако събираш артефекти в аномалии. Затова аз често си излизах на лов за тия - хем пари вземам, хем имам и какво да ползвам като усилване на здравето. Затова и им намерих чалъма - държа дистанция и хвърлям гранати. После бягам. Понякога дори бягам, то ме гони и аз хвърлям гранати под краката си докато бягам. Обикновено става с няколко гранати, ама пак зависи колко ще са мощни, че по-маломощните имат и по-малък радиус на въздействие. Затова си ги сдвоявам и така на лов. Ще трябва пак да почна да я играя тая игра, ама като ми мине мерака за Fallout 4,  че сега вече съм 71 level на оцеляване. Вече почнаха да ме гърмят по невнимание, а не щото не мога аз да ги гръмна. Май минах средата на Fallout 4. Поне като карта, щото още не съм почнал да се занимавам с детектива и мисиите му. Надявам се до месец да почна и DLC-то на острова, но ако не ми хареса няма да го играя. Пфу, играта я почнах ноември месец мисля, а сега сме април. Почти не съм я прекъсвал с малки изключения. Края не и се вижда. 

преди 18 минути, Agentpat™ написа:

Ето, как се трепе малкия и големия Псевдогигант, в първите 2 мин. от клипчето:

Затвори скритото съдържание
Скачать видео

Кой е тоя мод? В SGM 2.2  едва ли ще стане така, освен ако не си на някоя ниска трудност.  А тоя като го гледам как играе...няма ли си пистолет примерно, с който да трепи мишките? И откъде толкова патрони? Понякога тия модове ме изненадват. Като че ли на екскурзия тръгваш. При SGM 2.2  ти трябва поне две седмици игра, че да достигнеш до що годе добро ниво и оръжия. 

преди 22 минути, sennheiser написа:

Кой е тоя мод?

Това е мода - S.T.A.L.K.E.R.: Народная Солянка+ООП+КА+МА+ЧШ+Очаг Семьи

Браво, браво, ние с теб отсрамваме България така както гледам. е, появяват се и други, които ти биеш, но това е добре за малка страна като нашата. 

Аз да се похвале с друго. Стигнах 73 level  при Fallout 4  на трудност "оцеляване" и само днес минах две нива нагоре. Нещо взе да става лесничка след като се ъпгрейднах толкова много.  Лесна, като RRRE. Не че сега ако я почна на това ниво и играя за първи път ще оцелея и 10 минути, но за моя опит стана хем по-лесна, хем по-интересна. Понякога е по-инбтересно да живееш с дни, вместо да те убиват през 10 секунди като в игри като BF  и CoD. Ей и затова не разбирам тия игри. Нямам нерви да ме убиват през 10 секунди. Къде къде по-добре са си игри като Dying Light и Fallout 4,  дето мога на максимална трудност да си играя няколко дена без да ме убиват. Разбирай поне 5-6 часа игрово време. Не знам кво ви кефи да ви убиват постоянно. Все едно аз да играя RRRE  и да се блъскам в стените през завой. Е, ще изключа играта моментално. 

Аз в момента играя Диабло на хардкор, където като те убият веднъж и всичко отива на кино. Трябва не от последния запис ами направо от нулата нов герой. Определено тръпката е друга и понятието бързо отстъпва пред други приоритети...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

преди 18 часа, Tommygun написа:

Аз в момента играя Диабло на хардкор, където като те убият веднъж и всичко отива на кино. Трябва не от последния запис ами направо от нулата нов герой. Определено тръпката е друга и понятието бързо отстъпва пред други приоритети...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Това е нещо като да играеш Assetto Corsa  или друг подобен симулатор на симулация. Блъснеш се веднъж и може да не продължиш или да продължиш със спукана гума или счупено окачване. При Sebastien Loeb Rally  много добре са симулирали окривена джанта, като волана ти направо вибрира наляво-надясно и те дърпа.  Сещам се и за симулацията при War Thunder, Където летиш половин час до целта и накрая някой от облаците те разстрелва с оръдието си и край с играта ;)

След като я изоставих преди няколко месеца, днес пак се реших да се пробвам с Remember Me и този Kid Xmas ме кара да се чувства като идиот. Май пак ще я изоставя или ще викна някой да я мине вместо мен... :14:Има още пет епизода, аз втория не мога да мина, на най-ниско ниво.Гледам в нета също се разправят за тоя... гр....

Вчера пуснаха клипче за новото Call of Duty, излиза през Ноември. Пак ще е за втората световна, а това го слагам като голям плюс. Стига с тия извънземни, каквито има винаги в последните им игри.

"Колеги" от къде се теглят тези игри ?
Кои са им официалните сайтове. Да почнем с онази "корсата" май така се казваше. Докато си сглобя симулатора (седалки, монитори, педали, простотии) да я пусна да се тегли че ще отиде няколко дена.
ПЦ-то уж готово за тежки игри.
Поздрави.

преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Кои са им официалните сайтове. Да почнем с онази "корсата" май така се казваше. Докато си сглобя симулатора (седалки, монитори, педали, простотии) да я пусна да се тегли че ще отиде няколко дена.
Поздрави.

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, каквото имаш общо взето. Регион трябва автоматично да ти засече и да ти пусне в твоята валута. 

Корсата е това: http://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/ - забележи че имаш главната игра, а Порше пакетите например се купуват отделно. То само ти ги добавя към играта веднъж купени. 

Но, недей купува през браузера. Купувай през Стийм програмата като я инсталираш. То е като браузер един прозорец, като я пуснеш ще видиш.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Поздрави.

По принцип може да си ги купиш и по-евтино. Вариантите са да ползваш други сайтове или да чакаш някакви промоции при Steam, които последната година и нещо са едно нищо. Разбирай, STEAМ  се овълчиха. Аз ти препоръчвам първо да пробваш нещо безплатно, доакто навлезеш в играта. Примерно Raceroom Racing Experience. Пак си инсталираш STEAM, но теглиш Raceroom  безплатно. Е и безплатните автомобили и писти са малко, но това за начало. Ето линк. Цъкаш на " пускане на играта" ако си с български интерфейс и чакаш да се изтегли. Големичка е и може да се наложи да изчакаш доста, ако ти е бавен интернетА. Може да видиш напредъка на свалянето като отидеш в менюто Библиотека/сваляния. Там ти и показва колко ще чакаш. Казвам ти това, не защото тая игра е по-добра или защото съм и фен, а защото е безплатна и не си заслужава да нариваш в началото толкова пари за Корсата. Иначе и линкове може да ти се дадат за по-евтино закупуване на играта. 

И още малко за Raceroom,  ако си я инсталираш. Има безплатни евенти, където може да се сравниш с хора като мен и @Julius Decimus. Това без пари. Може да тестваш и всички автомобили безплатно преди да решиш да си купиш нещо. Пистите няма как да тестваш.  Но пак ти казвам - давай тая безплатната, виж как ще настройваш волана и как ще караш, пък после купувай. Не сега да даваш 100 или 50 долара за игра, която не знаеш дали ще ти хареса или не. Но и да си решил да я купиш, има и доста по-евтини варианти. Може би, защото напоследък не съм гледал цени. 

По принцип може да си ги купиш и по-евтино. Вариантите са да ползваш други сайтове или да чакаш някакви промоции при Steam, които последната година и нещо са едно нищо. Разбирай, STEAМ  се овълчиха. Аз ти препоръчвам първо да пробваш нещо безплатно, доакто навлезеш в играта. Примерно Raceroom Racing Experience. Пак си инсталираш STEAM, но теглиш Raceroom  безплатно. Е и безплатните автомобили и писти са малко, но това за начало. Ето [mention=324142]Julius Decimus[/mention]. Това без пари. Може да тестваш и всички автомобили безплатно преди да решиш да си купиш нещо. Пистите няма как да тестваш.  Но пак ти казвам - давай тая безплатната, виж как ще настройваш волана и как ще караш, пък после купувай. Не сега да даваш 100 или 50 долара за игра, която не знаеш дали ще ти хареса или не. Но и да си решил да я купиш, има и доста по-евтини варианти. Може би, защото напоследък не съм гледал цени. 

О човек това са нерви. Благодаря за насоката но ще гледам да се възползвам в бъдеще. Сега бързам да почна.

Аз я купих вече. Свърши тя.

Обаче я купих от лаптопа и иска да ми я инсталирва на него!

Как може да дръпна инсталационните файлове само?

Може ли да стане с линк ?

Пък после ще се регна на десктопа и ще я инсталирам на него.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.