Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

Destiny 2, и става все по-добра.
Пазителите срещу добавената реалност в симулацията на нашествениците Vex.
Вдъхновяващ трейлър на новия 3-месечен 14-ти сезон с име Season of the Splicer ;):

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 3k
  • Прегледи 248,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

Здравейте, инсталирах CS:GO на децата.......

Играл съм пред 20 години и сега не мога дори да стрелна хах!

След като ме гръмнат ми дава повторение на което виждам как ме гледат през стената или кашона докато ме убиват.

Разрових се, но не мога да се ориентирам. Това някакъв хак ли е или само за сверка за наблюдаващия?

Само за сверка е (дори повечето го спират), но си има и много хакери. Наскоро имаха и проблем с Trust системата и хакери спамеха с рапорти нормални потребители и те биваха баннати, а на хакерите им се разминаваше. Все пак на горните рангове от DMG, LE, LEM, Supreme, GE няма чак толкова много хакери. Гледай акаунта ти да е първостепенен (демек закупен) и ако имаш и добър trusting factor (не правиш глупости за които да получаваш рапорти - да гърмиш съотборници и прочие) би трябвало да срещаш по-малко от досадните чийтъри.

Ами едно време играехме чисто. Сега влизам и ме гърмят зад стената, зад вратата, зад кашона, зад димна завеса и т.н. Със снайпер. На повторението хубаво се вижда как се прицелва през вратата в главата. Определено има нечестна игра, което ме отказва. Набързо като ровнах ми излязоха някакви команди за да виждаш през стените и дим. Вероятно някой ги ползват?

Не винаги като те убият през стената или през смоука е хак. Има си късмет, тайминг, game sense, skill. А си има и места, които опитните ги знаят и често правят prefire. А че си има хакове си има. Ако акаунта ти не е първостепенен е повече от вероятно по-често да ги срещаш. Както казах няма как да знаеш как се прицелва някой от повторението, защото то не отразява какво точно се случва. За да се разбере дали наистина са хакери - гледай демото след мача (като си го свалиш първо).

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 години по-късно...

Single player FPS игрите изцяло ли са умрели вече? Има ли такава, излязла през последните 5 години, която да има Quick Save опция, а не да е "трудна", защото ползва checkpoints?

преди 7 часа, badsector написа:

Single player FPS игрите изцяло ли са умрели вече? Има ли такава, излязла през последните 5 години, която да има Quick Save опция, а не да е "трудна", защото ползва checkpoints?

Сякаш повечето игри, които излизат напоследък, са главно multiplayer. Наскоро играх Metro:Exodus, пост-апокалиптична игра фпс шуутър, има опция за quick save. Графиката е много добра според мен, ако имаш мощна машина и я подкарваш на високи настройки, непременно си струва да се пробва. Също така атмосферата си е топ!

преди 10 часа, badsector написа:

Не бих казал, че са умрели. Но зависи какво търсиш. Аз лично харесах Avatar (малко ми е като син Far Cry 7), наскоро изиграх и Generation Zero (indie игрица, но със страхотна атмосфера, макар графиката да не е нищо особено). Малко в стил STALKER, но се биеш с роботи през 90-те. Сега се очаква и STALKER 2. CyberPunk не е никак лоша. Dead Island 2 (но е малко късичка). Dying Light 2 постоянно я обновяват. Очаква се някой ден и Crysis 4. Иначе да, може да не са силни години за FPS-а като 2007-ма, когато имаше и Crysis и BioShock и Far Cry и Wolfenstein и т.н. но не е като да няма заглавия. Prey 2017-ма беше добра (жалко, че следващите игри на Arcane в лицето на Deathloop и RedFall бяха трагедия). Има и разни нови CoD, но аз вече не им се кефя сякаш. Metro Exodus е супер да. Има и разни пуцалки като DooM 2016 + Eternal,  Rage 2 (ако харесваш игри в стил Mad Max и Serious Sam) и, Chernobylite, Shadow Warrior 3 (по-слаба от 1 и 2, но пак става). Има и разни WitchFire (в стил Painkiller и от същите разработчици де) и една друга подобна в лицето на Soulslinger: Envoy of Death, Atomic Heart (като руски Bioshock), Terminator: Resistance, RoboCop: Rogue City (тази е от разработчиците на Terminator-a, който споменах преди нея), Trepang2 (малко ми мяза на TitanFall) и доста които са смесени жанрове, но има и FPS като Starfield, Horizon Zero Dawn/Forbidden West и т.н.

Иначе да, сега всички са луднали по HellDivers 2. Повечето разработчици се насочват натам, защото там са парите. Single Player игрите като цяло станаха по-скъпи, включиха в тях редица микротранзакции и DLC-та за да могат да оцелеят спрямо мултито, но масово не получават подкрепа (то и защото са скъпи и се пренасити пазара де) и като не могат да си избият парите и прекратяват дейност и се насочват към онлайн. Ето например remake-а на Dead Space 2 е спрян. Говори се, че и remake-a на Final Fantasy 7 не се справя ок (макар доста хора да го чакаха доста).

Аз лично се радвам, че Сони пуснаха екслувизните си заглавия за PC, че и без Denuvo. Могат да ги пиратстват от първия ден още, но въпреки това хората си ги взимат като жест на това, че имат порт за PC вече.

Но пък ЮБИ ми паднаха малко в очите. Почнаха подобно на EA да убиват игри затваряйки сървъри и това са игри за които си е платил човек. После как да няма пиратство? Той нали шефа на ЮБИ се беше изцепил наскоро, че феймърите не трябва да свикват с комфорта да притежават игрите си...демек да се кара на абонамент един вид. Което е тъпо и според мен няма да му се получи. Или ще се завърне модата на физическите копия. Макар, че те ако спрат сървърите файда и пак няма да може да се играе и хората ще ги пиратсват за да могат или просто ще ги бойкотират и ще спрат да им купуват игрите. Аз разбирам, че това им коства пари за поддръжка на сървъри и прочие, но поне да пуснат даден пач да може да продължи да се играе офлайн, като няма да има мулти. Пак е нещо. Е да, ама не. И затова се пръкна и проект като stopkillinggames.

Та така. Игри има, но стига да имаш време, желание (че с възрастта това все повече убягва) и мощна машина (т.е. излишни средства за влагане) за да им се насладиш. :)

Поздрави!

преди 16 часа, VDNH написа:

Сякаш повечето игри, които излизат напоследък, са главно multiplayer. Наскоро играх Metro:Exodus, пост-апокалиптична игра фпс шуутър, има опция за quick save. Графиката е много добра според мен, ако имаш мощна машина и я подкарваш на високи настройки, непременно си струва да се пробва. Също така атмосферата си е топ!

Оф да, гледам я Метро поредицата, че даже е на промоция в GOG и се колебая дали ми се занимава да се натоварвам с horror елементи, и депресираща атмосфера.

преди 12 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Не бих казал, че са умрели. Но зависи какво търсиш. Аз лично харесах Avatar (малко ми е като син Far Cry 7), наскоро изиграх и Generation Zero (indie игрица, но със страхотна атмосфера, макар графиката да не е нищо особено). Малко в стил STALKER, но се биеш с роботи през 90-те. Сега се очаква и STALKER 2. CyberPunk не е никак лоша. Dead Island 2 (но е малко късичка). Dying Light 2 постоянно я обновяват. Очаква се някой ден и Crysis 4. Иначе да, може да не са силни години за FPS-а като 2007-ма, когато имаше и Crysis и BioShock и Far Cry и Wolfenstein и т.н. но не е като да няма заглавия. Prey 2017-ма беше добра (жалко, че следващите игри на Arcane в лицето на Deathloop и RedFall бяха трагедия). Има и разни нови CoD, но аз вече не им се кефя сякаш. Metro Exodus е супер да. Има и разни пуцалки като DooM 2016 + Eternal,  Rage 2 (ако харесваш игри в стил Mad Max и Serious Sam) и, Chernobylite, Shadow Warrior 3 (по-слаба от 1 и 2, но пак става). Има и разни WitchFire (в стил Painkiller и от същите разработчици де) и една друга подобна в лицето на Soulslinger: Envoy of Death, Atomic Heart (като руски Bioshock), Terminator: Resistance, RoboCop: Rogue City (тази е от разработчиците на Terminator-a, който споменах преди нея), Trepang2 (малко ми мяза на TitanFall) и доста които са смесени жанрове, но има и FPS като Starfield, Horizon Zero Dawn/Forbidden West и т.н.

Иначе да, сега всички са луднали по HellDivers 2. Повечето разработчици се насочват натам, защото там са парите. Single Player игрите като цяло станаха по-скъпи, включиха в тях редица микротранзакции и DLC-та за да могат да оцелеят спрямо мултито, но масово не получават подкрепа (то и защото са скъпи и се пренасити пазара де) и като не могат да си избият парите и прекратяват дейност и се насочват към онлайн. Ето например remake-а на Dead Space 2 е спрян. Говори се, че и remake-a на Final Fantasy 7 не се справя ок (макар доста хора да го чакаха доста).

Аз лично се радвам, че Сони пуснаха екслувизните си заглавия за PC, че и без Denuvo. Могат да ги пиратстват от първия ден още, но въпреки това хората си ги взимат като жест на това, че имат порт за PC вече.

Но пък ЮБИ ми паднаха малко в очите. Почнаха подобно на EA да убиват игри затваряйки сървъри и това са игри за които си е платил човек. После как да няма пиратство? Той нали шефа на ЮБИ се беше изцепил наскоро, че феймърите не трябва да свикват с комфорта да притежават игрите си...демек да се кара на абонамент един вид. Което е тъпо и според мен няма да му се получи. Или ще се завърне модата на физическите копия. Макар, че те ако спрат сървърите файда и пак няма да може да се играе и хората ще ги пиратсват за да могат или просто ще ги бойкотират и ще спрат да им купуват игрите. Аз разбирам, че това им коства пари за поддръжка на сървъри и прочие, но поне да пуснат даден пач да може да продължи да се играе офлайн, като няма да има мулти. Пак е нещо. Е да, ама не. И затова се пръкна и проект като stopkillinggames.

Та така. Игри има, но стига да имаш време, желание (че с възрастта това все повече убягва) и мощна машина (т.е. излишни средства за влагане) за да им се насладиш. :)

Поздрави!

Avatar, Far Cry 7, Generation Zero, Dead Island 2, Dying Light 2, Deathloop, RedFall, WitchFire, Atomic Heart, Terminator: Resistance, RoboCop: Rogue City, Trepang2 - няма manual save.

Prey - това има manual save и може би ще го пробвам, въпреки че изглежда малко дървено като графика.

Chernobylite - чета за някакви issues с quick save, но все пак ще го пробвам

Shadow Warrior 3 - това ми е прекалено шарено.

Starfield - това прилича на The Outer Worlds. Не ми се занимаваше пак със sci-fi шутър, но играта изглежда добре и вероятно в дадено момент ще я подкарам. Дано да са я пачнали изцяло през това време.

Horizon Zero - и тези ги гледах, ама... да трепеш динозаври-роботи с лък...

Cyberpunk - не съм фен на жанра, а и историята, която няма поне минимален happy ending, не ми е особено по вкуса. Все пак мога да се насиля да го изиграя напред в бъдещето.

Ако имаш още предложения, давай :) Вероятно в крайна сметка ще се спра на Red dead redemption 2, въпреки че играта е дълга. Но пък поне графиката е доста прилична.

преди 1 час, badsector написа:

Оф да, гледам я Метро поредицата, че даже е на промоция в GOG и се колебая дали ми се занимава да се натоварвам с horror елементи, и депресираща атмосфера.

Avatar, Far Cry 7, Generation Zero, Dead Island 2, Dying Light 2, Deathloop, RedFall, WitchFire, Atomic Heart, Terminator: Resistance, RoboCop: Rogue City, Trepang2 - няма manual save.

Prey - това има manual save и може би ще го пробвам, въпреки че изглежда малко дървено като графика.

Chernobylite - чета за някакви issues с quick save, но все пак ще го пробвам

Shadow Warrior 3 - това ми е прекалено шарено.

Starfield - това прилича на The Outer Worlds. Не ми се занимаваше пак със sci-fi шутър, но играта изглежда добре и вероятно в дадено момент ще я подкарам. Дано да са я пачнали изцяло през това време.

Horizon Zero - и тези ги гледах, ама... да трепеш динозаври-роботи с лък...

Cyberpunk - не съм фен на жанра, а и историята, която няма поне минимален happy ending, не ми е особено по вкуса. Все пак мога да се насиля да го изиграя напред в бъдещето.

Ако имаш още предложения, давай :) Вероятно в крайна сметка ще се спра на Red dead redemption 2, въпреки че играта е дълга. Но пък поне графиката е доста прилична.

Реално в Generation Zero има (почти). Като отвориш което и да е меню и save-а автоматично (т.е. един вид като ръчен trigger). Far Cry 7 още я няма и няма как да знаеш (аз шеговито казах на Avatar Far Cry 7, но се очаква и истинска Far Cry 7). Иначе аз си копирам save-a преди всяка сесия за повечето и при проблем го връщам. Така решавам един вид проблема с manual save-a. Малко е тегаво ама върши работа.

Metro-то си е супер и не е чак толкова натоварващо.

Prey си има прекрасна графика. А и там Gameplay-я и историята са силните и страни. Обра доста награди през 2017-та. Нещо като Bioshock в космоса. Дори по-скоро като System Shock. А иначе ще си има и BioShock в космоса в лицето на JUDAS.

Shadow Warrior 3 не е и моята, но си е в стил Doom, Serious Sam (само че азиатска версия). 1 и 2 повече ми харесаха, но 3 става за едното превъртане. Но пък въпрос на вкус.

Horizon Zero - като я минеш ще разбереш защо ги трепеш с лък и защо самите животни роботи се държат като истински животни (пасат и т.н.). Играта е топ. А продължението обра овациите за най-добър порт. Не, че Nixxes имат слаб порт.

CyberPunk и моето не е, но реших да я гепя на промоцията за да видя каква е тази еуфория около нея.

RDR 2 е супер, но тя не е FPS, а игра от трето лице. Ако се търсят такива мога да дам още предложения там. Като Days Gone, God of War, Returnal, Elden Ring, Dragon's Dogma 2, сега се чака и Ghost of Tsushima за PC, Remnant II и т.н.

За други предложения трябва да помисля. То си е и въпрос на вкус де. Сега има доста open world, horror, survivor или такива с zombies или за разни войни и военни конфликти, приключенски или пък исторически. Зависи какво се търси. Много хвалят Division 2 и SNIPER ELITE 5. Зависи и дали търсиш нови или стари заглавия. Защото може да има някой gem от старите като Singularity например, ако не си я играл.

Търся нещо, което да има quick save, който да работи както се очаква. Примерно Sniper Elite 4 страшно много ме накефи. Имаше мисии, в които избивах противниците почти само с нож. Петицата все още е прекалено прясна и ми е леко скъпа в момента.

Но ме нави за Метро. Току що я купих от ГОГ, че е на 19 лева целия бъндъл от трите игри плюс две DLC-та. В Стийм е на 60 евра... Довършвам King's Bounty и ги подкарвам :)

преди 1 час, badsector написа:

Търся нещо, което да има quick save, който да работи както се очаква. Примерно Sniper Elite 4 страшно много ме накефи. Имаше мисии, в които избивах противниците почти само с нож. Петицата все още е прекалено прясна и ми е леко скъпа в момента.

Но ме нави за Метро. Току що я купих от ГОГ, че е на 19 лева целия бъндъл от трите игри плюс две DLC-та. В Стийм е на 60 евра... Довършвам King's Bounty и ги подкарвам :)

Metro-то е супер особено Exodus-a. Предните вече си личат, че са старички. Но пак стават. Кой King's Bounty довършваш? Двойката ли? Като цяло съм фен на поредицата, но 2 е пълно разочарование. Може би, защото реално не е King's Bounty, а наследник на Ascension to the Throne (която пак е тяхна) и може би ако се казваше с това име (Ascension to the Throne 2) щеше да има по-голям успех. Но се са я кръстили King's Bounty 2 и феновете на 1 я оплюха с право и тези фалираха и играта умря. Чакаха се няколко DLC-та, ама няма да има. А самите разработчици го купи Tencent и ги прекръсти. Аз също не я харесах, от това, което видях, но пък я взех на 90% промоция (за някакви си там 4-5 евро), което си е обир за игра, дори да не оправдава очакванията. Но все пак си е TBS! Жалко, че самата игра извън битките са я направили third-person (малко в стил The Witcher 3 или Fables), но явно са искали да се измъкват от поредния remake на The Legend, така че ги разбирам. Просто малко не им се получи за съжаление. Но пък поне има и други TBS (макар че Disciples Liberation и тя ме разочарова). Мисля да тествам Songs of Conquest. Готин арт стайл и TBS в стил Heroes 2 малко. :)

• 2 седмици по-късно...
на 15.04.2024 г. в 0:04, B-boy/StyLe/ написа:

Metro-то е супер особено Exodus-a. Предните вече си личат, че са старички. Но пак стават. Кой King's Bounty довършваш? Двойката ли? Като цяло съм фен на поредицата, но 2 е пълно разочарование. Може би, защото реално не е King's Bounty, а наследник на Ascension to the Throne (която пак е тяхна) и може би ако се казваше с това име (Ascension to the Throne 2) щеше да има по-голям успех. Но се са я кръстили King's Bounty 2 и феновете на 1 я оплюха с право и тези фалираха и играта умря. Чакаха се няколко DLC-та, ама няма да има. А самите разработчици го купи Tencent и ги прекръсти. Аз също не я харесах, от това, което видях, но пък я взех на 90% промоция (за някакви си там 4-5 евро), което си е обир за игра, дори да не оправдава очакванията. Но все пак си е TBS! Жалко, че самата игра извън битките са я направили third-person (малко в стил The Witcher 3 или Fables), но явно са искали да се измъкват от поредния remake на The Legend, така че ги разбирам. Просто малко не им се получи за съжаление. Но пък поне има и други TBS (макар че Disciples Liberation и тя ме разочарова). Мисля да тествам Songs of Conquest. Готин арт стайл и TBS в стил Heroes 2 малко.

Греда. Тъкмо подкарах Метро и се оказа, че и то няма Quick Save, така че явно няма да е то и пак търся някакъв шутър с Quick Save опция.

Подкарах пак The Legend, Crossworlds и Warriors of the North, че не ги бях играл с години. Точно приключих последната, доста бъгава. The Dark Side ще си я припомням по-нататък, че по спомен и тя беше ненужно дълга. На мен пък двойката ми хареса доста. Реално разлика с Ascension to the Throne няма особено голяма дори и при първата част. Единствено перспективата на камерата и това, че в Ascension-а са оградени границите на битките, докато в първия King's Bounty те преследва някаква армия. Но освен визуална, няма друга разлика.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

преди 25 минути, badsector написа:

Греда. Тъкмо подкарах Метро и се оказа, че и то няма Quick Save, така че явно няма да е то и пак търся някакъв шутър с Quick Save опция.

Подкарах пак The Legend, Crossworlds и Warriors of the North, че не ги бях играл с години. Точно приключих последната, доста бъгава. The Dark Side ще си я припомням по-нататък, че по спомен и тя беше ненужно дълга. На мен пък двойката ми хареса доста. Реално разлика с Ascension to the Throne няма особено голяма дори и при първата част. Единствено перспективата на камерата и това, че в Ascension-а са оградени границите на битките, докато в първия King's Bounty те преследва някаква армия. Но освен визуална, няма друга разлика.

Ами не помня дали са имали Quick Save, но явно не ми е било проблем. Но по памет имаше някаква форма на Manual Save. Все пак играта е Open World със солиден "grind" и не съм губил екипировка намерена или амуниции и прочие.

Колкото до The Legend и останалите. Да, бъгави са, и ироничното е, че оригиналите са по-бъгави там от кракнатите, защото за тях излизаха по-често поправки. Но ти малко изтърва момента.  Аз навремето като ги цъках имаха активен форум и модерите предлагаха там поправки за повечето проблеми като прикачени файлове, които да замениш в инсталационните файлове на играта. Но няма да ги видиш в кръпките идващи от сървърите на гейм платформите, защото все пак не са от разработчиците, а от ентусиасти. Дори имаше инструкции какво точно да редактираш в съответните LUA файлове (те нали ползват LUA скриптовия език) за да си поправиш нещата сам. Имаше и интересно модове като Red Sands и т.н. Аз може би ги имам. Ако искаш да ти ги архивирам и да ти ги метна някъде. Хем ще са ти като портативки (преносими).

За двойката е въпрос на вкус. На мен не ми хареса. Да не говорим, че бойните единици са от толкова далече показани (явно за да се избегне детайлността им), че направо не можеш да се насладиш на самата единица. И самия начин, че са по няколко единици на квадратче също ме дразни. Предпочитам по 1 скин на квадрат и вече да пише самата бройка също де. Но това е по-скоро въпрос на вкус. Камерата от трето лице също ме дразни, а коня е трагедия. Ако беше като в RDR2 ОК, ама тук предпочитам да ходя пеш.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ами не помня дали са имали Quick Save, но явно не ми е било проблем. Но по памет имаше някаква форма на Manual Save. Все пак играта е Open World със солиден "grind" и не съм губил екипировка намерена или амуниции и прочие.

Колкото до The Legend и останалите. Да, бъгави са, и ироничното е, че оригиналите са по-бъгави там от кракнатите, защото за тях излизаха по-често поправки. Но ти малко изтърва момента.  Аз навремето като ги цъках имаха активен форум и модерите предлагаха там поправки за повечето проблеми като прикачени файлове, които да замениш в инсталационните файлове на играта. Но няма да ги видиш в кръпките идващи от сървърите на гейм платформите, защото все пак не са от разработчиците, а от ентусиасти. Дори имаше инструкции какво точно да редактираш в съответните LUA файлове (те нали ползват LUA скриптовия език) за да си поправиш нещата сам. Имаше и интересно модове като Red Sands и т.н. Аз може би ги имам. Ако искаш да ти ги архивирам и да ти ги метна някъде. Хем ще са ти като портативки (преносими).

За двойката е въпрос на вкус. На мен не ми хареса. Да не говорим, че бойните единици са от толкова далече показани (явно за да се избегне детайлността им), че направо не можеш да се насладиш на самата единица. И самия начин, че са по няколко единици на квадратче също ме дразни. Предпочитам по 1 скин на квадрат и вече да пише самата бройка също де. Но това е по-скоро въпрос на вкус. Камерата от трето лице също ме дразни, а коня е трагедия. Ако беше като в RDR2 ОК, ама тук предпочитам да ходя пеш.

Абе и аз чета, че уж трябва да има manual save, освен на най-високата трудност, но няма. Вероятно са го махнали във версията от 2014-та. Доста е дразнещо. Ако все пак ти попадне някакъв шутър с ръчен сейв, казвай. Без значение дали е от първо или трето лице.

The Legend е супер. От нея не се оплаквам. Crossworlds и тя става, няма някакви фрапантни бъгове. Но Warriors of the North кърти. Доста време ме изхвърляше от играта, като понякога не ми даваше да ъпгрейдвам предмети и в крайна сметка разбрах, че някаква брадва е бъгната. Махнах я и тези проблеми се оправиха. Но все пак имаше и други, като счупени куестове, объркани диалози и прочие. Колкото до Red Sands, на практика този мод е вграден в Warriors of the North. Като цяло на мен идеята за опит на бойните единици не ми допада.

Двойката ми е около 6-7 от 10. Нищо особено, но има главоблъсканици, има интересни елементи, няма смисъл да се преиграва и най-важното - кратка е. Игра, която да разцъкаш, превърташ и минаваш на следващата. Може би подходих със супер ниски очаквания към нея заради негативните коментари и затова ми хареса като преживяване.

преди 6 минути, badsector написа:

Абе и аз чета, че уж трябва да има manual save, освен на най-високата трудност, но няма. Вероятно са го махнали във версията от 2014-та. Доста е дразнещо. Ако все пак ти попадне някакъв шутър с ръчен сейв, казвай. Без значение дали е от първо или трето лице.

The Legend е супер. От нея не се оплаквам. Crossworlds и тя става, няма някакви фрапантни бъгове. Но Warriors of the North кърти. Доста време ме изхвърляше от играта, като понякога не ми даваше да ъпгрейдвам предмети и в крайна сметка разбрах, че някаква брадва е бъгната. Махнах я и тези проблеми се оправиха. Но все пак имаше и други, като счупени куестове, объркани диалози и прочие. Колкото до Red Sands, на практика този мод е вграден в Warriors of the North. Като цяло на мен идеята за опит на бойните единици не ми допада.

Двойката ми е около 6-7 от 10. Нищо особено, но има главоблъсканици, има интересни елементи, няма смисъл да се преиграва и най-важното - кратка е. Игра, която да разцъкаш, превърташ и минаваш на следващата. Може би подходих със супер ниски очаквания към нея заради негативните коментари и затова ми хареса като преживяване.

Каква 2014-та, като Exodus-a излезе 2019-та. Скоро не съм я пускал де. Ще проверя и ще пиша дали имам ръчен Save в нея. Иначе ако се сетя за други ще драсна.

Не, Red Sands е мод за Crossworlds или Armored Princess. Не помня вече, но не е вграден в Warriors of the North (не и в оригиналните игри). Отделно се инсталира. За Warriror-a имаше вградено DLC Ice and Fire нещо си беше. Освен да се бъркаш с него?

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Каква 2014-та, като Exodus-a излезе 2019-та. Скоро не съм я пускал де. Ще проверя и ще пиша дали имам ръчен Save в нея. Иначе ако се сетя за други ще драсна.

Не, Red Sands е мод за Crossworlds или Armored Princess. Не помня вече, но не е вграден в Warriors of the North (не и в оригиналните игри). Отделно се инсталира. За Warriror-a имаше вградено DLC Ice and Fire нещо си беше. Освен да се бъркаш с него?

Metro 2033 Redux - това пробвах и в GOG пише, че е излязло 2014-та. Май е първата част от поредица от три части (Last Light Redux и Exodus са другите две). Поне това беше в бъндъла от GOG.

Да, не се изразих правилно. Ice and Fire DLC-то до голяма степен е копие на Red Sands.

• 1 месец по-късно...

На 15 декември тази година ще махнат Forza Horizon 4 от Steam и Microsoft-ския магазин, поради изтичане на лицензите:

Changes in Forza Horizon 4’s Festival Playlist and Delisting from Digital Stores

Който вече си е купил играта или го направил до тогава, ще може да я играе и след това включително и на частта от нея, искаща интернет. Явно все още нямат планове за спиране на сървърите.

DLC-тата вчера са ги махнали. Оставили са само Standard, Deluxe и Ultimate изданията, като в момента в Steam тече намаление от 80 %. Промоцията е до 27 юни 20:00 ч. В Microsoft-ския магазин намалението щяло да бъде на 14 юли. Не е много ясно след това дали ще има и други намаления и кога ще бъдат те.

Който все още не е пробвал играта, да има предвид, че движението е в лявата лента, не като при нас - в дясната.

• 3 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
Най-после успях да подкарам тази игра на едноядрен процесор. i7-12700F с едно ядро, но едно ядро така или иначе. 😁 Голям кеф е да играеш без да крашва през 5 мин., защото не може да си разпредели ресурсите правилно на мултиядрен процесор! Интерфейсът на Бозичката (Уиндоус 7) малко лагва, докато се разхождаш из директориите (и трябва да ползваш интерфейс като на Уиндоус 98), но важното е, че играта върви прекрасно. Играх 4 чàса без нито един краш!!!
Като свърша с нея, почвам NFS Underground 1. Тези двете игри са правени за едноядрени процесори, а Underground 1 специално на мултиядрен процесор винаги крашва след състезанието Атлантика (където отключваш Форд Фокус) и не можеш да продължиш нататък.
По-нататък ще пробвам и една друга, също правена за едноядрен процесор, която пък има проблем със звука и резолюцията на модерен хардуер: NFS 6 или по-известна като NFS Hot Pursuit 2.

Все още има хляб в Уиндоус 7, каквото щат да разправят от Майкрософт!

spacer.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.