Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Моля за помощ,брикнах си рутера,ако някой може да помогне да ми пише,ще почерпя яко,мерси предварително!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vito59 написа:

Моля за помощ,брикнах си рутера,ако някой може да помогне да ми пише,ще почерпя яко,мерси предварително!

Проблем ли са 40 лева за нов? И как го брикнахте? И какъв е модела?

И защо публикувахте поста си в темата за телевизия?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ЧЕкай да фърля боба и ще ти пиша.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 34 минути, capnemo написа:

Проблем ли са 40 лева за нов? И как го брикнахте? И какъв е модела?

 

Модела е Linksis 160 nl,бробвах да му сложа open wrt.и умря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От стоковият ли фърм флашва?Някакви индикации че е жив, т.е. светват ли поне индикатори за лан , пинг има ли? Коя версия е 1,2 или 3?

Редактирано от JohnTRIVOLTA (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

От стоковият ли фърм флашва?Някакви индикации че е жив, т.е. светват ли поне индикатори за лан , пинг има ли? Коя версия е 1,2 или 3?

Писах ти на лични,ако искаш може да ми отговориш!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако нещо се обърка по време на подобна процедура отговора е само един - нов рутер.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пример в доста случаи, хората очакват да се вържат към радиото след флаш или пък да светне диода на WiFi, но то по подразбиране е спряно и в следствие на това си мислят , че се е брикнал нещо, така че шанс има някакъв да не е брикнат напълно!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ситуацията е следната:диода на повера свети постоянно,на wi-fi не свети,и друг път съм го бриквал но поне повера е мигал и го оправям като му сложа статично ип,например(192.168.1.1),и чрез tftp му наливам нов фърмуер и мога да му вляза в страницата да го донастроя.Сега ударих на камък,на по горе посочения начин не иска да запали.Ако някой е имал същия проблем и го е решил,нека да сподели опита си,благодаря предварително!

Ето го и рутера

 

SnapShot.png

Редактирано от vito59 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Почти всички рутери подлежат на възстановяване през JTAG.

Виж това упътване. Кабел може да ползваш от стар телефон.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.