Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте момчета.  От 3-4 дни насам монитора ми прави много странен номер, ако е бил изгасен монитора за по-дълго време и когато го пусна ми мига само диода в синьо (зелено на повечето - не е стендбай) 
Мига си така 10 минути и като зареди става чисто бял и си седи така докато не цъкна (autoset или source от бутоните на монитора). Тогава си иде нормалната картина и му няма нищо. Пробвал съм за малко докато монитора заспи за 2-3-5 минути после като се пусне е добре, но за по-дълго време стои ли изключен ..
Възможно ли е да е от кабела ? Видях, че преди ми се размазваха леко буквите когато си поиграх с кабела се оправиха, но пък няма логика след 5 минути мигане се оправя сам след като цъкна (autoset или source) без да съм бутал кабела.. хелп бойс

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Закачете го на друг кабел с друг компютър и вижте как се държи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На друг компютър нямам възможност, но ще пробвам с друг кабел по-късно ще пиша какво е станало. Мерси за бързия отговор!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.