Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Не знам дали тука е мястото,но тука сметнах за добре. За вторник имам да правя сайт (няма значение за какво ще е- темата, но най-добре ми се струва за някоя марка кола например- Ауди, Ламбо) и в сайта трябва да съдържа html, css, java и e.t.c. може ли помощ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И от каква помощ имаш нужда???????

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Някой да му реши домашното

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, exwol написа:

Някой да му реши домашното

Точно :D И да ми се обясни. Ако можех щях сам да си го направа

@

Емил Костов

 да се направи сайт и да включва css,java.html и e.t.c от всичко по малко

 

П.П.: Ако може и линк за това ще съм благодарен, ако не успея отново ще драсна

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Браво много хубаво решение. Подозирах аз, че ще започнете да търсите готови решения по форумите. За това ли ви го дадох това домашно? Във вторник ще ви навъртя на всички 2-ките та да разберете, че така не става. 


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не се заяждам с теб, но как смяташ да ти се обясни как се прави сайт след като има HTML,CSS, JavaScript. Идея си нямаш за какво става на въпрос. Това е все едно да искаш някой да ти обясни как се ремонтира автомобил, а ти да не знаеш какво са гуми и двигател.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не се заяждам с теб, но как смяташ да ти се обясни как се прави сайт след като има HTML,CSS, JavaScript. Идея си нямаш за какво става на въпрос. Това е все едно да искаш някой да ти обясни как се ремонтира автомобил, а ти да не знаеш какво са гуми и двигател.

Долу горе си имам на идея, но през тия 4 години като програмист в училище не съм учил колкото трябва :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най лесния вариант ти е да поразучиш малко WordPress и да си направиш елементарен сайт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За да се направи сайт с HTML/CSS/JavaScript, първо трябва да се научат тези езици, което отнема повечко време (зависи от човека). По-лесния вариант, както каза Емил Костов е WordPress. Това е готова система, която можеш да направиш блог/сайт без да инсталираш нищо (https://en.wordpress.com/). Само трябва да последваш стъпките и ще имаш блог/сайт с домейна: imetonasaita.wordpress.com. Прочети/изгледай няколко урока и го направи. Всичко е толкова улеснено, че не трябва да взимаш хостинг и домейн.

 

Поздрави!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не искам домейн. А за домашно в училище :D нормален сайт както се прави с notepad++ без да го споделям в интернет

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Еми трябва да научите HTML/CSS/JavaScript и да ги приложите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 15 часа, Ивайло Иванофф написа:

Долу горе си имам на идея, но през тия 4 години като програмист в училище не съм учил колкото трябва :D

Дано никога не си "вземеш" образованието, докато не учиш "колкото трябва". Защото иначе някой без дори базови знания или поне късмет ще ти се довери да му правиш някой проект, а това, предвид знанията ти към този момент, би било меко казано малоумно. Затова... ако трябва повтаряй, но научи нещата. С тези никакви знания, самият бранш ще те изплюе.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 42 минути, konnikbezglava написа:

Дано никога не си "вземеш" образованието, докато не учиш "колкото трябва". Защото иначе някой без дори базови знания или поне късмет ще ти се довери да му правиш някой проект, а това, предвид знанията ти към този момент, би било меко казано малоумно. Затова... ако трябва повтаряй, но научи нещата. С тези никакви знания, самият бранш ще те изплюе.

Нема да си продължа професията,но да не се отклоняваме от темата

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на April 22, 2016 at 0:19, Ивайло Иванофф написа:

Точно :D И да ми се обясни. Ако можех щях сам да си го направа

@

Емил Костов

 да се направи сайт и да включва css,java.html и e.t.c от всичко по малко

 

П.П.: Ако може и линк за това ще съм благодарен, ако не успея отново ще драсна

20лв и ти го правя, че даже и хостна. 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 34 минути, frozener написа:

20лв и ти го правя, че даже и хостна. 

Не ми трябва за хост- а за домашно! колко пъти да го пиша?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Ивайло Иванофф написа:

Не ми трябва за хост- а за домашно! колко пъти да го пиша?

Ако имаш домашно пращай го на сам,може всякакво(гроздово,череша,ябълка,всичко.).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, Nothing Else Matters написа:

Ако имаш домашно пращай го на сам,може всякакво(гроздово,череша,ябълка,всичко.).

Точно това, че не съм го направил, защото не знам как да започна сайта с java,css. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Току що, Ивайло Иванофф написа:

Точно това, че не съм го направил, защото не знам как да започна сайта с java,css. 

<html>

<head>

</head>

<body>

</body>

</html>

 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 часа, Nothing Else Matters написа:

<html>

<head>

</head>

<body>

</body>

</html>

 

Това да,ама за меню примерно от страни как се правеше нещо с <li> ли беше?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Martin Yakimov написа:

за 1,20 смс ти давам готов сайт + обяснение по кода :)

 

Я изчезни ве наглец. 

 

преди 6 часа, Ивайло Иванофф написа:

Това да,ама за меню примерно от страни как се правеше нещо с <li> ли беше?

Кажи какво точно те интересува, казваш ми това, това и това и ти казвам каквото ти е нужно. Оня отгоре е някъв смешник изобщо не му чети писанията!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По-късно ще постна един код, да ми помогнеш да го редактирам, ако не мога сам и ако нямаш нищо против де.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 51 минути, Ивайло Иванофф написа:

По-късно ще постна един код, да ми помогнеш да го редактирам, ако не мога сам и ако нямаш нищо против де.

Ок.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Stoyannnov написа:

Ок.

Сега почнах и малко копирвам от сайта :D ето го кода:

<html>
<head>
<title>Audi</title>
<meta charset="UTF-8">
Добре дошли в неофициалния сайт на Ауди
<li class="nestingList">
<a href="/news/">Модели</a>
 

Как да го направя това "Добре дошли....и т.н" да по средата?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, Ивайло Иванофф написа:

Сега почнах и малко копирвам от сайта :D ето го кода:

<html>
<head>
<title>Audi</title>
<meta charset="UTF-8">
Добре дошли в неофициалния сайт на Ауди
<li class="nestingList">
<a href="/news/">Модели</a>
 

Как да го направя това "Добре дошли....и т.н" да по средата?

<html>
<head>
	<title>Audi</title>
	<meta charset="UTF-8">
  	<style>
      .center {
        text-align: center;
      }
  	</style>
</head>
<body>
  	<p class="center">Добре дошли в неофициалния сайт на Ауди</p>
	<li class="nestingList">
	<a href="/news/">Модели</a>
</body>
</html>

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.