Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×
Georgi Monov

Проблем windows 7, не разпознава usb

Препоръчан отговор


Здравейте.Имах уйндоус 10 на латопа, но нещо много взе да ми забива и си инсталирах  7цата,но се появи проблем.Инсталирах драйвърите,за които се сетих, свалих си и 1-2 прорами,които автоматично проверяват и свалят драйвъри и уш всичко нужно е инсталирано,но не ми разпознава нищо сложено в usb-тата. Нито външния хард диск,нито мишката, нито флашката кавото и да сложа нищо не става все едно  няма нищо в усб-то.В девайс мениджъра ми излизат с жълта удивителна уш търси  само да им инсталира драйвъри,но накрая изписва "unsecesfull installedl" и нищо не инсталира.Другия ми проблем е,че камерата не миразпознава.В сайта на пройзводителя няма драйвър за камерата. Някой да знае как мога да го оправя? Още един проблем се появи - субтитрите излизат на маймуница.

Лаптопа е hp d054su

Редактирано от Georgi Monov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp64001-64500/sp64343.exe

Чипсет инсталира ли?

Тук са всички драйвъри:
http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/HP-15-Notebook-PC-series/6529963/model/6990020

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това като се опитам да го инсталирам и ми изписва " This computer does not meet the minimum requiments to install this software". Свалих hp support assistant от там само си проверя и инсталира драивърите,но нищо не става.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Windows 32 или 64 битов е?

снимай и покажи devmgmt.msc

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В момента има вкарана мишка и флашка и дори не показва,че има нещо в усб-тата. 64 битов е

Untitled.jpg

Редактирано от Georgi Monov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влез в BIOS и разреши USB Legacy

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Spoiler

 

Влязох в биоса за усб имаше само да избера 2.0 или 3.0 смених го на усб 2.0 и се оправи.

По проблема за камерата и за субтитрите нещо? Не ми показва,че имам уеб камера.

Мерси

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Камера просто няма или и тя е изключена от BIOS.

За субтитрите:

http://www.tenforums.com/general-support/20884-how-do-you-change-language-settings-non-unicode-programs-win10.html

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То, пък някъде в навалицата се казва и едно благодаря!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мързи ме да чета какво сте писали, само като прочетох поста на автора ми стана лошо.
Това десктоп машина ли е или лаптоп?
Видях че е лаптоп, hp d054su...

Така, какъв е проблема първо още до като имаш 10, да посетиш сайта на HP и да си свалиш всички драйвери в една папка.
След това да си направиш чиста инсталация на 7.
Да си качиш драйверите които си свалил от HP един по един?

Какви са тези измислени програми?

Аз не им вярвам на тези програми, ползвам ги само за лица които са ми неприятни и ме мързи, слагам им некви сам дравърс солюшън пакове и да си слагат измислените драйвери па квото стане.

Лично никога не процедирам с такива програми по очевидни причини.

Май не се харесваш достатъчно добре че сам да се наказваш така.

:)

Редактирано от Tanner Foost Foust (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 31 минути, Tanner Foost Foust написа:

Мързи ме да чета
:)

Това те вкарва в ситуация да пишеш, само колкото да си писал. И променя впечатлението за теб!

Ако беше прочел, щеше да си видял, че проблемът е решен!

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами когато са на USB3 защо портовете не работят?
Мисля че липсва един драйвер за USB контролера, за USB3.
Преди месеци имах същата ситуация но със сървърна ОС.
Сложих му USB 3.0 Driver: Intel® USB 3.0 eXtensible Host  нещо си.. И тръгнаха.

Виждам че аерото го няма?
Видеото наред ле е?
Имам съмнения че видеокартата е с някакъв микрософтски драйвер .

Редактирано от Tanner Foost Foust (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А видя ли в диспечера проблемен USB 3.0 контролер? Не, нали? И 'кво следва от това? Настройки в BIOS.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, ExaFlop написа:

А видя ли в диспечера проблемен USB 3.0 контролер? Не, нали? И 'кво следва от това? Настройки в BIOS.

Но ако се превключи на 3 работят ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами, чети!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Oф, добре млъквам XD.
Но да беше ти благодарил поне,  но нищо аз съм ти благодарил вместо него .
:D

 

Редактирано от Tanner Foost Foust (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от juveplu
      Ще разделя въпроса в  2 части
      1. Здравейте ,опитвам да инсталирам Windows 7  на SSD Samsung 960 Evo M.2 . но  като стигна до мястото да избера диск - там е празно .  Win 7  изписва че няма дискове за избор . Не го вижда .
      След това открих че има драйвер от  Samsung  за тези дискове и след като се инсталира  Win 7  вече го вижда . Но аз не искам само да го види като допълнителен диск . Аз искам да е единствен за да инсталирам  Windows  на него .
      Имаm един друг  SSD Samsung 850 Evo 2  инча външен ( не за дъно  M.2 )  и проблема го реших с интегриране на ъпдейт    Windows6.1-KB2990941    във инсталационното  ISO  и там всичко е на ред . 
      Но не откривам в кой ъпдейт е поместен този драйвер на  Samsung  за  SSD Samsung 960 Evo M.2 . Драйвера е  -  Samsung_NVM_Express_Driver_2.3  и го изтеглих , но когато се опитах да го интегрирам с   NTLite   програмата не го добавя защото не е  стандартен ъпдейт за  Windows .  Така драйвера не може да се добави . Той трябва да е в някой ъпдейт за  Windows  който да изтегля . Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен .
       
      2. Прочетох съвет във форум че трябва да разреша ъпдейтите и проблема ще бъде решен , а след това ще трябва да взема   файла   instalwim   и да го заменя в инсталационното  ISO . 
      Моя  Windows  е оригинален с продуктов ключ и ако взема    Instalwim  от друг по нов  Windos  в който проблема е решен няма ли да се обърка регистрирането във  Microsoft ?
      А и как се взима    instalwim   от вече инсталиран  Widows ?   няма вече такъв след инстаалацията .
      Може би решението е с добавяне на ъпдейти според първата част на въпроса ?
    • от kafenceto123
      Здравейте!
      Натъкнах се на проблем, докато се опитвах да преинсталирам чисто Windows 10 на лаптопа си Lenovo Legion Y520. Първо доста странно е, че когато включа или рестартирам лаптопа нямам достъп до Setup менюто, което по принцип се отваря с F2. Второ, когато натисна F12 при рестарт и вляза в Boot Manager-а, флашката на която съм свалил Windows-а не е засечена. На екрана се показват само хард дискът, ссд-то, ако не се лъжа имаше още две опции, едната от които беше Network Boot, а другата изобщо не си я спомням. След доста терзания успях да вляза и в Boot Menu-то, като използвах Shift + "Restart" метода, но и там не открих флашката. След още дълги минути на недоумение открих, че все пак флашката ми става видима в Boot Menu-то, ако изляза, съхранявайки промените (F10), независимо дали съм правил такива. След като изляза, натискайки F10, отново лаптопът ме прехвърля в Boot Menu-то и флашката е видима, но когато я кача над всичко останало и изляза, Windows се стартира, както обикновено вместо да ме препраща в инсталационното меню на новия софтуер.
      П.С. Нямам опция Security Boot, появява се единствено, когато се появява и флашката и е "Disabled".
      Ако имате някакви идеи какво се случва, бих бил безкрайно благодарен да ги споделите! 
    • от fresh_bones
      Значи проблема е следния преинсталирах си компа със win 7  слагам драйвери ,програми , инсталирам си и актулизациите и след 2 седмици почва при стартиране да ми забива целия компютър . И при всяко забиване чакам около 10-15 мин. и след това се рестартира .               http://dox.bg/files/dw?a=d36225c8bd     http://dox.bg/files/dw?a=493bfe933c    http://dox.bg/files/dw?a=88c8f3390f
      Ето и малко снимки. 
    • от Ndishev
      Трлевизора е Toshiba 32av933g
      Свързвам таблета към телевизора (като усб памет) разпознава го като мултимедийно устройство но като ми иьлезнат директориите  с "снимки" "музика" и "филми" не ми дава да отворя нито една от тях. 
      Свалих файлове в формати avi, xvid, mp4 и др. Пробвах в няколко директории да преместя но не намира нищо. 
       Пробвах с DivX регистрация (ако случайно е от там проблема) но ми иска да кача файла който се сваля на телевизора. 
      Телевизора беше на ремонт но имаше проблем с рамта и техника каза, че няма проблеми с usb-то. 
      Някой дали си има идея как мога да подкарам някое филмче или да отворя снимките? 
      Нямам под ръка флашка но не мисля че е проблем като пускам през таблет като usb памет. 
    • от Koobenot
      Имам технически проблем с TV STAR T910 USB PVR, когато постая USB Flash в устройството, флашката загрява и в рамките на няколко седмици спири да работи. Изваждайки я цялата пари. Опитах се да свържа флашката към устройството посредством USB 2.0 A Male - A Female кабел (като този), с цел да не загрява, но през кабела не я разпознава. Идеи как мога да отстраня проблема? Възможно ли е да не се подават 5V на конектора за Flash памет, защото свързвайки същата флашка посредством кабела към PC, си работи нормално?
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.