Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте, проблема е там , че нямам никакъв звук  в ютуб или вбокс когато съм в  мозила и хром , а имам такъв когато съм в интернет екслорер. Какъв може да е проблема ? (използвам 5.1 тонколони )

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятни причини за твоя проблем.

1. Проблем с флаш плеър - деинсталира се и се инсталира отново.

2. Проблем с драйверите на звука - От сайта на производителя сваляш драйверите за звуковата карта и ги инсталираш отново.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

звуковата карта каква ти е ?

моята е реалтек и има миксер,където е възможно регулирането силата на звука отделно за различните браузери,тъй че ако и твоята е такава виж случайно да не са ти заглушени тези браузери.

а изобщо ли нямат звук браузерите или само в тези сайтове ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте отново , съжалявам че малко със закъснение ви отговарям. Аз също съм с реалтек и вчера направих Ауто Тест за да проверя дали ще се чува звук , за мое щастие се чуваше. Също така изтеглих и мп3 , който да пусна на някой плеър , но и там нямаше звук. Дори пробвах да включа и слушалките за да чуя дали ще има там поне, но и там няма звук. Интересно ми е как в Ауто Теста и в експлорър имам звук , а на останалите места нямам ?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и GO и публикувай резултата! Дай модел ако е лаптоп или дънна платка ако е десктоп.Откъде свали драйверите?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ги резултатите : MTB.txt

Също така забравих да спомена,че компютърът беше преинсталиран наскоро и то не от мен. И за това не знам от къде са свалени драйверите и да ли въобще са свалени такива за звук.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Уиндоуса не е активиран? Ти си с 1 гигабайт рам!

Flash Player 22 Beta Installers

Universal 32-bit and 64-bit installers

Windows

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html

Active X NPAPI и PPAPI

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?scene=2

Обнови мозилата.

Деинсталирай:

AVG Web TuneUp

Сложи кодеци:

http://downloads2.dddload.com/software/download.php?sid=1089&ssid=0&did=5&rid=178216

Adobe air

http://labs.adobe.com/downloads/air.html

Тук като се съгласиш със споразумението:

https://jdk9.java.net/download/

exe ( md5)
66.50 MB

Дейнсталирай:

Realtek High Definition Audio Driver Version: 6.0.1.7541 - Realtek Semiconductor Corp

Рестартирай

След това драйвера за Виста ако не захапе ще търсиме други:

Realtek high definition audio driver ver:R1.53

http://www.asrock.com/mb/Intel/ConRoe945PL-GLAN/?cat=Download&os=Vista64

 

 

 

 

 

 

Примерно този след премахване на предходния и рестарт

http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=alc888&system=5

По ред на номерата сложи и тези:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40773

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42643

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48130

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49981

Ти ли го слага AVG и откъде?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По-късно ще изтегля и инсталирам нещата които ми каза , а до това AVG - не съм го слагал аз , да го махам ли и него ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да махни го шитня е! Като го деинсталираш почисти с това и тогава рестартирай!

http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe

И сложи таз Панда най-леката антивирусна:

http://www.comss.ru/download/Panda+Internet+Security+6month.html

Аз незнам как даяниш с 1 гигабайт рам?

FMW 1

И това е на AVG

и AVG Zen

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами да , прав си. То аз бях забравил да спомена , че преди компютъра ми беше на XP и от скоро е на Windows 7. В момента е адски бавен понякога отнема по 1-2 мин. да ми отвори нещо - предполагам , че е зареди рамта или уиндолса ?

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ма то на 2 гигабайта е тегаво! Вече и 4 гигабайта не се предлагат конфигурации а с 8! Ти ко направи и появи ли се звука?

Ако не играеш сложи един линукс готино изглеждат! Питай тук в линукс раздела! Ти си за нов комп направо. Твоя е от 2005г. съдя по дъното сигурно.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Звука се появи , но като цяло компа си е голяма мъка. А и позна за годината :D

А иначе ако реша да си забързам компютъра освен да увелича рам-та друго ще трябва ли да се сменя ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

еми пиши какво имаш в наличност - дъно,процесор(моделите),за РАМ-та е ясно,че трябва да я увеличиш.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от Пламен Р
      Нямам звук от слушалките! пробвах от жака на компютърът където е за слушалки не става , а на външни тонколонки звук си има!!!
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.