Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, проблема е там , че нямам никакъв звук  в ютуб или вбокс когато съм в  мозила и хром , а имам такъв когато съм в интернет екслорер. Какъв може да е проблема ? (използвам 5.1 тонколони )

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятни причини за твоя проблем.

1. Проблем с флаш плеър - деинсталира се и се инсталира отново.

2. Проблем с драйверите на звука - От сайта на производителя сваляш драйверите за звуковата карта и ги инсталираш отново.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

звуковата карта каква ти е ?

моята е реалтек и има миксер,където е възможно регулирането силата на звука отделно за различните браузери,тъй че ако и твоята е такава виж случайно да не са ти заглушени тези браузери.

а изобщо ли нямат звук браузерите или само в тези сайтове ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте отново , съжалявам че малко със закъснение ви отговарям. Аз също съм с реалтек и вчера направих Ауто Тест за да проверя дали ще се чува звук , за мое щастие се чуваше. Също така изтеглих и мп3 , който да пусна на някой плеър , но и там нямаше звук. Дори пробвах да включа и слушалките за да чуя дали ще има там поне, но и там няма звук. Интересно ми е как в Ауто Теста и в експлорър имам звук , а на останалите места нямам ?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и GO и публикувай резултата! Дай модел ако е лаптоп или дънна платка ако е десктоп.Откъде свали драйверите?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ги резултатите : MTB.txt

Също така забравих да спомена,че компютърът беше преинсталиран наскоро и то не от мен. И за това не знам от къде са свалени драйверите и да ли въобще са свалени такива за звук.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Уиндоуса не е активиран? Ти си с 1 гигабайт рам!

Flash Player 22 Beta Installers

Universal 32-bit and 64-bit installers

Windows

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html

Active X NPAPI и PPAPI

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?scene=2

Обнови мозилата.

Деинсталирай:

AVG Web TuneUp

Сложи кодеци:

http://downloads2.dddload.com/software/download.php?sid=1089&ssid=0&did=5&rid=178216

Adobe air

http://labs.adobe.com/downloads/air.html

Тук като се съгласиш със споразумението:

https://jdk9.java.net/download/

exe ( md5)
66.50 MB

Дейнсталирай:

Realtek High Definition Audio Driver Version: 6.0.1.7541 - Realtek Semiconductor Corp

Рестартирай

След това драйвера за Виста ако не захапе ще търсиме други:

Realtek high definition audio driver ver:R1.53

http://www.asrock.com/mb/Intel/ConRoe945PL-GLAN/?cat=Download&os=Vista64

 

 

 

 

 

 

Примерно този след премахване на предходния и рестарт

http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=alc888&system=5

По ред на номерата сложи и тези:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40773

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42643

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48130

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49981

Ти ли го слага AVG и откъде?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По-късно ще изтегля и инсталирам нещата които ми каза , а до това AVG - не съм го слагал аз , да го махам ли и него ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да махни го шитня е! Като го деинсталираш почисти с това и тогава рестартирай!

http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe

И сложи таз Панда най-леката антивирусна:

http://www.comss.ru/download/Panda+Internet+Security+6month.html

Аз незнам как даяниш с 1 гигабайт рам?

FMW 1

И това е на AVG

и AVG Zen

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Ами да , прав си. То аз бях забравил да спомена , че преди компютъра ми беше на XP и от скоро е на Windows 7. В момента е адски бавен понякога отнема по 1-2 мин. да ми отвори нещо - предполагам , че е зареди рамта или уиндолса ?

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ма то на 2 гигабайта е тегаво! Вече и 4 гигабайта не се предлагат конфигурации а с 8! Ти ко направи и появи ли се звука?

Ако не играеш сложи един линукс готино изглеждат! Питай тук в линукс раздела! Ти си за нов комп направо. Твоя е от 2005г. съдя по дъното сигурно.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Звука се появи , но като цяло компа си е голяма мъка. А и позна за годината :D

А иначе ако реша да си забързам компютъра освен да увелича рам-та друго ще трябва ли да се сменя ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

еми пиши какво имаш в наличност - дъно,процесор(моделите),за РАМ-та е ясно,че трябва да я увеличиш.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Ramiram
      Здравейте. Казвам се Рамин и имам един въпрос.
      Имам телефон Nokia с Windows 8.1 и наскоро случайно деинсталирах някои приложения от телефона. Опитах се да ги изтегля от Windows Store, но за съжаление те вече не са достъпни за моя тип телефон. Бихте ли ми казали как мога да изтегля тези приложения и откъде?
    • от barbuncela
      Здравейте!  Не знам какво да правя!
      Имам два лаптопа, единия в стаята, другия в кухнята. Рутера преди време го смениха тези от Мтел, някакъв HUAWEI, нямам достъп до него. От известно време този в кухнята започна да губи сигнала. Излиза удивителна на иконката за мрежата. Забранявам адаптора на WI-FI, разрешавам го, оправи се, кара няколко минути и пак удивителна! Хванах се за драйверите...и по-стари, и по нови, никаква промяна. Помислих си...мамка му хардуер! Сложих една флашка WI-FI, работи на пушка! Лаптопа е на три метра от рутера, през вратата на кухнята, стени няма.Другия лаптоп в стаята на около 5-6 метра през стената, няма проблем. Преди няколко дена спря нета, някакъв проблем...Реших да се вържа с тоя на съседа...Правим си тази услуга когато някой не си е платил сметката!    Хвана веднага. На 15 метра през 4 стени панел. По едно време нещо се сетих, махнах флашката и включих неговият си WI-FI. Моментално свърза, без проблем! И си работи! Пуснаха нета. Въртях антените на моя, нищо и половина. А онзи в стаята си работи.
      Естествено се обаждам На Мтел и обяснявам случката. Слушах 5 минути музика, обажда ми се мацката и ми обяснява, че са проверили, да включа и изключа рутера и т.н. Тоя номер съм го правила много пъти не става. При тях всичко било наред!?   Тръгна нета за около час и пак удивителната!   Пак се обадих, пак същото, при тях проблем нямало?!?! С този на съседа връзва моментално хем е доста далече!
      Тая сутрин кара 30 минути, и сега съм пак с флашката! Домашния комп дето си е с кабел от рутера, проблем също няма! 
       Не знам какво да правя?                                                                
    • от илия кочев
      Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?
    • от tsvetomir0
      Може ли малко помощ или съвет да ме насочите кам евентуално решение?Благодаря на отзовалите се! Таблет Acer Iconia B1-733-K3G3,  с процесор 4x Cortex-A7 (1.3 GHz), 7.0", 1 GB DDR3L, 16 GB EMMC, Android 6.0 Marshmallow                Таблета работи нормално докато не го изключиш .пробвам да включа и светва екрана с логото на acer и се изключва.така около1ч,1:30ч и да се изключи сам. После го стартирам и трагва нормално да работи,правил сам му хард ресет ама пак го прави този проблем.някои път без да искам го изключвам и влиза в този режим . 
    • от Mantano Mantano08
      Здравейте. От скоро използвам Note 4, N-910F, прекрасен телефон но имам проблем с него. За съжаление работи само на 2g. Не знам какъв е проблема но сменя ли на 3g или 4g не може да се проведе нито разговор, нито да се влезе в нета. Четох в нета всякакви теории и начини но уви нищо не се получава. Влизах с някакви кодове в системни менюта, пробвах но уви нищо. 

      Ще съм много благодарен ако някой има информация от къде може да е проблема и какво е решението (ако има такова) 

      За разговор не е проблем но за интернет 2g е невъзможно да се ползва, може да ти изкара нервите от всякъде. .
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.