Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, проблема е там , че нямам никакъв звук  в ютуб или вбокс когато съм в  мозила и хром , а имам такъв когато съм в интернет екслорер. Какъв може да е проблема ? (използвам 5.1 тонколони )

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятни причини за твоя проблем.

1. Проблем с флаш плеър - деинсталира се и се инсталира отново.

2. Проблем с драйверите на звука - От сайта на производителя сваляш драйверите за звуковата карта и ги инсталираш отново.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

звуковата карта каква ти е ?

моята е реалтек и има миксер,където е възможно регулирането силата на звука отделно за различните браузери,тъй че ако и твоята е такава виж случайно да не са ти заглушени тези браузери.

а изобщо ли нямат звук браузерите или само в тези сайтове ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте отново , съжалявам че малко със закъснение ви отговарям. Аз също съм с реалтек и вчера направих Ауто Тест за да проверя дали ще се чува звук , за мое щастие се чуваше. Също така изтеглих и мп3 , който да пусна на някой плеър , но и там нямаше звук. Дори пробвах да включа и слушалките за да чуя дали ще има там поне, но и там няма звук. Интересно ми е как в Ауто Теста и в експлорър имам звук , а на останалите места нямам ?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Сложи отметките и GO и публикувай резултата! Дай модел ако е лаптоп или дънна платка ако е десктоп.Откъде свали драйверите?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ги резултатите : MTB.txt

Също така забравих да спомена,че компютърът беше преинсталиран наскоро и то не от мен. И за това не знам от къде са свалени драйверите и да ли въобще са свалени такива за звук.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Уиндоуса не е активиран? Ти си с 1 гигабайт рам!

Flash Player 22 Beta Installers

Universal 32-bit and 64-bit installers

Windows

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer.html

Active X NPAPI и PPAPI

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?scene=2

Обнови мозилата.

Деинсталирай:

AVG Web TuneUp

Сложи кодеци:

http://downloads2.dddload.com/software/download.php?sid=1089&ssid=0&did=5&rid=178216

Adobe air

http://labs.adobe.com/downloads/air.html

Тук като се съгласиш със споразумението:

https://jdk9.java.net/download/

exe ( md5)
66.50 MB

Дейнсталирай:

Realtek High Definition Audio Driver Version: 6.0.1.7541 - Realtek Semiconductor Corp

Рестартирай

След това драйвера за Виста ако не захапе ще търсиме други:

Realtek high definition audio driver ver:R1.53

http://www.asrock.com/mb/Intel/ConRoe945PL-GLAN/?cat=Download&os=Vista64

 

 

 

 

 

 

Примерно този след премахване на предходния и рестарт

http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=alc888&system=5

По ред на номерата сложи и тези:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40773

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42643

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48130

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49981

Ти ли го слага AVG и откъде?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По-късно ще изтегля и инсталирам нещата които ми каза , а до това AVG - не съм го слагал аз , да го махам ли и него ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да махни го шитня е! Като го деинсталираш почисти с това и тогава рестартирай!

http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe

И сложи таз Панда най-леката антивирусна:

http://www.comss.ru/download/Panda+Internet+Security+6month.html

Аз незнам как даяниш с 1 гигабайт рам?

FMW 1

И това е на AVG

и AVG Zen

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Ами да , прав си. То аз бях забравил да спомена , че преди компютъра ми беше на XP и от скоро е на Windows 7. В момента е адски бавен понякога отнема по 1-2 мин. да ми отвори нещо - предполагам , че е зареди рамта или уиндолса ?

Редактирано от lokopos (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ма то на 2 гигабайта е тегаво! Вече и 4 гигабайта не се предлагат конфигурации а с 8! Ти ко направи и появи ли се звука?

Ако не играеш сложи един линукс готино изглеждат! Питай тук в линукс раздела! Ти си за нов комп направо. Твоя е от 2005г. съдя по дъното сигурно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Звука се появи , но като цяло компа си е голяма мъка. А и позна за годината :D

А иначе ако реша да си забързам компютъра освен да увелича рам-та друго ще трябва ли да се сменя ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

еми пиши какво имаш в наличност - дъно,процесор(моделите),за РАМ-та е ясно,че трябва да я увеличиш.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от aivanov1
      Здравейте! Днес ми направи впечатление един проблем с телефона ми Samsung J7 2017. Когато прозвучи нещо от говорителя (независимо дали е тон на звънене, мултимедия, уведомления и прочие), звукът отначало си тръгва нормално (в случая на max), а след няколко секунди започва драстично да намалява докато не стане много тих. Гледах настройките – всичко е наред. Моля за помощ!
    • от n.mihaylov1996
      Здравейте! Имам следния проблем реших да си поръчам ново PC, след като му инсталирах Windows 10, пуснах Benchmark valley и винаги когато стигне до теста на GPU-то и компютъра се изключва и немога да го включа веднага. Съмнява ме захранването, но искам да чуя и вашето мнение. 
      Motherboard:ASROCK B450M-HDV AM4
      CPU:AMD Ryzen 5 1600 (3,2GHz)
      GPU:Gigabyte RX-580 4GB
      RAM:2X4G DDR4 2666 KINGSTON HYPEX
      PSU:Makki PSU ATX-500W MAKKI-ATX-500-B-PCIE
       
    • от Devinbg
      Привет.
      Моля за съвет - Лаптопа ми е Lenovog50 с 4гб рам и се прецаках  като закупих още 4 гб рам с идеята да го подсиля с 8гб  но проблема е ,че на втория слот има прорезчета за рамта но онези "телчета" така да се изразя чрез които щраква ги няма.Не е носен никога в сервиз така е закупен.Как мога да оправя това освен да закупя цяла 8гб, имали вариант някак да се слага или аз не мога да ги сложа?
      Благодаря предварително!
       
    • от Spinder Whoey
      Здравейте, някъде Октомври месец миналата година си прецаках монитора и не искаше да показва картина (само надпис - Out of range)
      (докато играх лига сменях настройки за резолюцията, hertz-овете и стана така, че да бъгна играта и windows-a и да трябва да преинсталирам машината...
      Това го оправих.) След преинсталацията с чисто новия 1809 (първият който M$ пуснаха, този, при които се изтриваха файлове на потребители) 
      си пуснах csgo на резолюцията на която играх преди злополуката - т.е. 1280 на 800, като преди си играх на нея нормално, а сега е бъгната, 
      общо взето не scale-ва добре. Ще пратя и снимки. По принцип на самия монитор резолюцията си му е 1440x900, но в cs не играя на нея. 
      В момента съм на 1280x768, но си искам моето 1280x800, тъй като сегашната резолюция не е лоша, но картината беше по-добра с 
      допълнителните 32 пиксела, всичко изглеждаше по-добре, макар и малко...
      По принцип монитора си работи на 60 Hz, но в упътването си пише, че може да работи и на 75 Hz.
      Е, преди инцидента с лигата / смяната на настройките имах възможност да го пусна да си работи и на 75 и на 60 - сега не мога на 60. Тоест, избирам си от intel hd control панела да работи на 60 Hz, не се показва картина и след около 15 секунди си се връща на 75 Hz.
      Монитора е VA1903wb ; model - vs11654 .
      Видеокартата е вградената intel hd 630.
      Общо взето желая да оправим scaling-а и да си играя 1280x800. Моля, помогнете за решението на нелепия казус




  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване