Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! От време на време се обажда един стар и много досаден проблем ,той е свързан със смущения ,пращене и дори напълно изгубване на звука. Става дума за AUX кабел от компютъра към системата за домашно кино. От едната страна е със стандартен 3.5мм жак ,от другата са два чинча. Отварял съм ги ,презапоявал съм ги ,но проблемът не отшумя напълно. Възможно ли е да е проблем в самата система за домашно кино ,или евтиния китайски кабел е причината ,и изобщо има ли смисъл да го подменям?

Все си мисля ,че нов кабел с позлатени конектори ще реши този проблем. Какво е вашето мнение? 

s-l1000.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не са скъпи ,ще пробвам с нов ,но искам и чуждо мнение да чуя. Буксата на компютъра е отлична. И на стария компютър бе така. Самия кабел е взиман 2006 заедно със системата за домашно кино. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз съм се уверил ,че не е проблемът в буксата на компютъра. Към нея съм включвал ,както слушалки ,така и буксата за вградените колонки на монитора. Опасявам се ,че проблемът може да не е толкова до кабела ,колкото до самите AUX букси на системата за домашно кино. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-вероятно в кабела е проблема и трябва да се смени. Не знам защо въобще се чудиш. А относно дали конекторите ще са "позлатени" няма никакво значение. Това често пъти си е чист маркетингов трик.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Купи някой по-скъп (10-15 лева) и малко по-качествен кабел и проблема ще отшуми. Проблема ти е в евтиния, китайски и нискокачествен кабел.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кабел от 2006 година? И очаквате да няма проблем? Сериозно ли? Материалът му не се знае в какво състояние е. Купете си пак един кабел (може и да не е златен) и след 10 години го сменете отново. :) 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от barbuncela
      Здравейте!  Не знам какво да правя!
      Имам два лаптопа, единия в стаята, другия в кухнята. Рутера преди време го смениха тези от Мтел, някакъв HUAWEI, нямам достъп до него. От известно време този в кухнята започна да губи сигнала. Излиза удивителна на иконката за мрежата. Забранявам адаптора на WI-FI, разрешавам го, оправи се, кара няколко минути и пак удивителна! Хванах се за драйверите...и по-стари, и по нови, никаква промяна. Помислих си...мамка му хардуер! Сложих една флашка WI-FI, работи на пушка! Лаптопа е на три метра от рутера, през вратата на кухнята, стени няма.Другия лаптоп в стаята на около 5-6 метра през стената, няма проблем. Преди няколко дена спря нета, някакъв проблем...Реших да се вържа с тоя на съседа...Правим си тази услуга когато някой не си е платил сметката!    Хвана веднага. На 15 метра през 4 стени панел. По едно време нещо се сетих, махнах флашката и включих неговият си WI-FI. Моментално свърза, без проблем! И си работи! Пуснаха нета. Въртях антените на моя, нищо и половина. А онзи в стаята си работи.
      Естествено се обаждам На Мтел и обяснявам случката. Слушах 5 минути музика, обажда ми се мацката и ми обяснява, че са проверили, да включа и изключа рутера и т.н. Тоя номер съм го правила много пъти не става. При тях всичко било наред!?   Тръгна нета за около час и пак удивителната!   Пак се обадих, пак същото, при тях проблем нямало?!?! С този на съседа връзва моментално хем е доста далече!
      Тая сутрин кара 30 минути, и сега съм пак с флашката! Домашния комп дето си е с кабел от рутера, проблем също няма! 
       Не знам какво да правя?                                                                
    • от илия кочев
      Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?
    • от hhumpff
      Здравейте!
      Имам няколко въпроса свързани с една стара система Сони MHC-GRX8, която имам. Поради неясна за мен причина, когато включа източник MP3 Player или звук от телефона си към някой от входовете на системата посредством Jack Cinch AUX Audio кабел звука е много тих (5 пъти по-слаб от звука при радио или CD режим на работа). Въпроса ми е мога ли да ползвам входа за микрофон, които е по чувствителен без това да е опасно за системата както и заизточника -  телефона или МР3 плеъра, ако се ползва 3,5мм към 6,3мм кабел(мъжки/мъжки).
      Втория ми въпрос е свързан с поставянето на блутут платка вътре в системата, която да работи като източник вместо CD или касетния дек. В момента я ползвам само на радио режим. Възможно ли е да се направи и можете ли да ми дадете идея за някаква ориентировъчна цена за платката и труда.
      Системата има много хубави 8ома колони и ми харесва като звук, но морално е остаряла. Има ли смисъл да се прави такъв ъпгрейд, или да си закупя един евтин усилвател с вграден блутут (от типа на Nobsound TPA3116)
      Благодаря предварително на тези, които ми отговорят или проявят интерес по темата!
    • от tsvetomir0
      Може ли малко помощ или съвет да ме насочите кам евентуално решение?Благодаря на отзовалите се! Таблет Acer Iconia B1-733-K3G3,  с процесор 4x Cortex-A7 (1.3 GHz), 7.0", 1 GB DDR3L, 16 GB EMMC, Android 6.0 Marshmallow                Таблета работи нормално докато не го изключиш .пробвам да включа и светва екрана с логото на acer и се изключва.така около1ч,1:30ч и да се изключи сам. После го стартирам и трагва нормално да работи,правил сам му хард ресет ама пак го прави този проблем.някои път без да искам го изключвам и влиза в този режим . 
    • от Mantano Mantano08
      Здравейте. От скоро използвам Note 4, N-910F, прекрасен телефон но имам проблем с него. За съжаление работи само на 2g. Не знам какъв е проблема но сменя ли на 3g или 4g не може да се проведе нито разговор, нито да се влезе в нета. Четох в нета всякакви теории и начини но уви нищо не се получава. Влизах с някакви кодове в системни менюта, пробвах но уви нищо. 

      Ще съм много благодарен ако някой има информация от къде може да е проблема и какво е решението (ако има такова) 

      За разговор не е проблем но за интернет 2g е невъзможно да се ползва, може да ти изкара нервите от всякъде. .
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.