Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте.Преди месец си купих дъно с процесор - AMD FX6300 и Asrock 970 Pro3,но нещо стана с дъното... Като включа компютъра,вентилаторитевъртят,включително и тези на видео картата,но нямам сигнал... Само черен екран и нищо друго.Пробвах частите на друго дъно и компютърът си върви без проблем,дори в момента го ползвам... Та въпросът ми е: "Имате ли някаква представа от какво може да е това и дали ще ми признаят гаранцията,понеже счупих закопчалките на слотовете за видео карта...?" Когато си махнах видео картите,без да искам счупих тия неща... Изхвърлих и кутията... А ако не я признаят,има ли как да се оправи ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как така си изхвърлил кутията? Вероятно при счупването на щипките на видеокартата си повредил и още нещо. Не знам как очакваш да ти признаят гаранция в този случай

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Току що, Емил Костов написа:

Как така си изхвърлил кутията? Вероятно при счупването на щипките на видеокартата си повредил и още нещо. Не знам как очакваш да ти признаят гаранция в този случай

Амии аз я изхвърлих още като го купих,само запазих гаранционната карта и касовата бележка... Щипките ги счупих след като му стана нещо,защото бързах да разглобя компютъра... Преди това нещо му стана... А на слота му няма абсолютно нищо,утре ще снимам,вероятно... От бързотия дръпнах картите и счупих само щипките,но това стана след като стана нещо на дъното... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Никой няма да ти признае гаранция за счупена част дори да е била дефектна просто счупвайки я си се лишил от гаранцията.

Ако имаш съмнения за частите които не са счупени-смачкани или с други видими физически следи е друг въпрос.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Липсата на "изгряване " в твоя случай може да се дължи на дефектна рам памет , на дефектни слотове за рам , на дефектни кондензатори около слотовете за рам-та , на повреден слот за видеото , в настройки на биос за приоритетно видео и куп още други неща . Имал съм много такива случай , с различни проблеми , включително и на нови дънни платки. 

Съобразно ситуацията  понеже си повредил механично дъното (счупване на части от него ),и гаранцията просто е приключила ,  съвета ми е само един :

НОСИ ДЪНОТО В СЕРВИЗ ДА ГО ПРОВЕРЯТ И ЕВЕНТУАЛНО РЕМОНТИРАТ !

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 5/5/2016 at 11:15, PC doctor написа:

Липсата на "изгряване " в твоя случай може да се дължи на дефектна рам памет , на дефектни слотове за рам , на дефектни кондензатори около слотовете за рам-та , на повреден слот за видеото , в настройки на биос за приоритетно видео и куп още други неща . Имал съм много такива случай , с различни проблеми , включително и на нови дънни платки. 

Съобразно ситуацията  понеже си повредил механично дъното (счупване на части от него ),и гаранцията просто е приключила ,  съвета ми е само един :

НОСИ ДЪНОТО В СЕРВИЗ ДА ГО ПРОВЕРЯТ И ЕВЕНТУАЛНО РЕМОНТИРАТ !

Благодаря много...  Не знам от какво може да е,но със сегашното ми дъно пак започва да става същото... Преди малко ми пресветна екрана... Премига за секунда... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.