-
Подобни теми
-
от DarkEdge
На някои системи с Windows 7 Месечната актуализация KB4093118 продължава да се инсталира.
Проблемът се наблюдава при системи с поне 2 мрежови карти.
Единият начин за решаване е да се забрани неактивната мрежова карта и така да се инсталира KB4093118
Другият вариант е да се използва допълнителната поправка KB4099950
-
от Ndishev
Здравейте. Сблъсках се с огромен проблем с подкарването на това чудо.
Прочетох всичко възможно статии кал да се ппдкара к Arena, zamumda, filmi2k и др.) Разбирасе всичко направих като по учебник и не тръгна нито една от добавките.
Някой може ли да каже алтернарива в която може да се гледат филми и сериали online. Разбирасе да е безплатно, че не ми се дават повече пари.
-
от Ndishev
Здравейте съфорумници. Имам следния проблем с горепосочения апарат.
Реших да разнообразя малко и закупих note 3 втора употреба. Тествах го с CPU-Z и ANTUTU. Също така го проверих в imei.info. Без проблеми отваря системното меню на самсунг *#0*# и прави всичко тестове. Притеснявах се да не е реплика, но всичко отговаря на оригинала. И така идва проблема
Телефона върви изключително ама наистина изключително бавно след mastar reset. Показва, че има 16гб ROM но без нито 1 инсталирано приложение има свободни 900mb. И последното е че в настройките на камерата максимално работи на 8mp а трябва да е на 13.
Телефона е root-нат и не знам дали е слаган някой не стоков room.
Може ли да ми кажете има ли вариант да се оправят тези проблеми?
-
от Toni_995
Здравейте преди няколко дни си взехме тв Samsung 55MU6172 имаме проблем ,като влезнем в интернет и цъкнем на сайт със филми без значение кой дава обложките на филмите с различен цвят ще добавя снимки. Моля някой който разбира да ни помогне , благодаря ви.
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение