JoRkA 61 Докладвай публикувано 15 май 2016 Здравейте, искам да си взема iPhone. Гледам във олх има доста реплики на 6S със 64ГБ и работят със ios. Та може ли някой по запознат да ме светне каква е разликата между реплката и оригинала ? И кое е по-добре да си взема 6S 64ГБ реплика или 5 16гб ? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
BMW Маниак 17951 Докладвай публикувано 15 май 2016 преди 17 минути, JoRkA написа: Здравейте, искам да си взема iPhone. Щом искаш iPhone си вземи iPhone ама репликата не е такъв. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
JoRkA 61 Докладвай публикувано 15 май 2016 Съгласен съм, но просто като гледам няма никаква разлика. По не външно. И двата работят със иос9. Иначе мнение за 5 16гб ? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
BMW Маниак 17951 Докладвай публикувано 15 май 2016 преди 10 минути, JoRkA написа: Съгласен съм, но просто като гледам няма никаква разлика. По не външно. И двата работят със иос9. Иначе мнение за 5 16гб ? Като ги гледаш на монитора през компютъра може и да няма разлика. Като ги пипнеш обаче ще я усетиш веднага. Другото което искам да ти поясня че няма как реплика да работи с iOS. А това че на някоя реплика някъде из менюто пише iOS9 това не означава че работи с ОС на Apple нали ? Няма как реплика да зареди магазина и изтегли приложение от AppStore. Мнение за iPhone 5 16gb ли ? Малко са стари за днескашна дата и може да се задъхва малко с iOS9 но за тези пари толкова. Моя съвет е да търсиш поне 5S така че и кога излезе и следващата iOS да се държи прилично. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
firestarter 268 Докладвай публикувано 15 май 2016 С репликата само главоболия ще си докараш. 5s е по-добрия избор, но ако нямаш пари за него, въобще не се занимавай с iphone. За същите пари, които искат на чистите 5ци, можеш да вземеш андроид с много по-добри характеристики. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
JoRkA 61 Докладвай публикувано 15 май 2016 5S сами малко скъпички. Гледам цените варвят 400лв нагоре. Затова съм се спрял на 5. Имам брадовчед който има 5 16гб и всичко е ок. Ъпдейтнал го е до исо 9 и сичко е ток. Вика само че мястото не му стигало. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
firestarter 268 Докладвай публикувано 15 май 2016 Е ти явно си го решил вече....взимай един и се кефи. Аз лично, не бих дал толкова пари за телефон на 4 години. А какво толкова врете в тия телефони, та не ви стига мястото? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
BMW Маниак 17951 Докладвай публикувано 15 май 2016 преди 38 минути, firestarter написа: Е ти явно си го решил вече....взимай един и се кефи. Аз лично, не бих дал толкова пари за телефон на 4 години. А какво толкова врете в тия телефони, та не ви стига мястото? Е как какво ! Всички що е MP3 от pc-то трябва да е и в телефона. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
N1K17Y 211 Докладвай публикувано 15 май 2016 Абе, какво обяснявате, че бил стар. Важното е да има отгризана ябълка на гърба. Нищо, че после не можеш да си платиш билетчето за автобуса. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
eminem_vr 1228 Докладвай публикувано 15 май 2016 Реплика в повечето случаи е синоним на боклук. Поне при мобилните телефони. Изобщо не е с никаква ios ментето не се заблуждавай. Ама ако много прилича хората като те гледат и ще си викат : "ехаа тоя си е купи айфоня! Гъзар!" Пък няма значение че забива, нищо не може да се инсталира и пада батерията за 2 часа например. Нали търсения ефект си го има. Както ти казаха за тия пари дето ще вземеш 5-ца има доста добри андроид телефони. Мислех че само американците са толкова ...... че да купуват нещо в пъти по-скъпо само заради марката. Ама много бързо ни прехвана тяхната глупост. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
bijutero 9 Докладвай публикувано 15 май 2016 Iphone чисто нов да 6с+ да ми подарят няма да го взема какво остана за реплика ? Има за тези пари доста прилични андроид телефони които ти гарантирам, че хич няма да се по зле от ябълката.Но както казаха и по-горе щом е за гъзарията давай Обикновено притежaтелите на айфони са кифли и "играчи" които го ползват за гъзария не за друго,функциите му не са извънземни така, че не разбирам тази мода към ябълките ? Аз лично ползвам Самсунг и съм повече от доволен, но то зависи и за какво ще го ползваш де, ако е само за снимки,социалки и т.н върши работа.На мен ще ми е абсолютно безполезен тъй като с Ноута се налага и да върша работа, но различни хора различни вкусове.Купувай го само гледай да не е репликата. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
JoRkA 61 Докладвай публикувано 16 май 2016 Добре, дайте предложение тогава за телефон до 350лв най-много! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
firestarter 268 Докладвай публикувано 16 май 2016 Втора ръка или нов? Чака ли ти се поръчка от Китай или не? Държиш ли на гаранция или не? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
JoRkA 61 Докладвай публикувано 16 май 2016 Та поръчах си вече. Iphone 5 16gb чисто нов запечатан. Залежала стока. Но дилъра който го продава дава 6 месеца гаранция. Иначе от китай не ми се чака (не плащам преди да видя). Гаранция препоръчително е да има. Предлагайте Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове