Премини към съдържанието
kykatalv

HTC M7 проблем с прехвърляне на данни

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

Здравейте. Реших да прехвърля малко снимки на компютъра от телефона, но като свържа телефона с компютъра не ме пита за типа на връзката, а ми излиза само че се зарежда. Инсталират се някой драйвъри, но компютърът го приема като неразпознато устройството. Махах и слагах отметката на ''Отстраняване на грешки при USB'', но без резултат. Пробвах и на различни компютри, пробвах и на лаптопи, пробвах и с различни кабели, теглих и драйвъри, нищо. Ще се радвам на малко съдействие.

Tелефон HTC One M7!
http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php

Редактирано от kykatalv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си с Lollipop/Marshmallow ? Ако да, като свържеш телефона с компютъра, дръпни панела отгоре (там дето се показват известията) и цъкни балончето което те пита за типа връзка. Избери MTP.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 38 минути, niki292002 написа:

Случайно да си с Lollipop/Marshmallow ? Ако да, като свържеш телефона с компютъра, дръпни панела отгоре (там дето се показват известията) и цъкни балончето което те пита за типа връзка. Избери MTP.

Lollipop e, но това е проблемът, че не ми го показва това за да избера МТР, а само ми пише че телефонът се зарежда бавно. От настройките мога ли да го намеря някъде и да го наглася като свържа телефона да ме пита, защото сега не ме пита и не показва нищо за избиране?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"...Деинсталирай всички драйвери за телефона и РЕСТАРТИРАЙ компютъра. Отиваш след това на официалния сайт на хтс и теглиш htc sync, инсталираш, рестартираш и после опитай пак да свържеш телефона..."

И това не помага. И USB откриване на грешки също...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитай се да го вържеш в задните портове на компютъра, както и смени кабела.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 1 минута, niki292002 написа:

Опитай се да го вържеш в задните портове на компютъра, както и смени кабела.

Пробвах и на различни компютри (отпред и отзад в портовете), пробвах и на лаптопи, пробвах и с различни кабели, теглих и драйвъри, нищо. (ОС Windows 7)

Редактирано от kykatalv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.