Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Както си свиреше,и изведнъж спря и никакъв звук от никъде

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    На какво устройство се получава този ефект ?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 9 минути, cybercop написа:

    На какво устройство се получава този ефект ?

    на всякакво устройство,мозила,банши,влц,на абсолютно всичко,както свирепе и престана,минах на Windows и всичко работи нормално

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Напиши в терминал командата   :~$  alsamixer и виж дали не е спрян от там.

     

    На мястото отдолу в лентичката на снимката ако има обозначението MM значи е мутнат.

    Screenshot - 07052016 - 09:28:17 PM.png

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    това ми излиза

    asd.png


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Значи все пак става въпрос за компютър с инсталирана Linux.

    Погледни си в настройките на миксера и настройките на Pavucontrol.

    https://s19.postimg.org/gtfe25dyr/audio.png

    https://s19.postimg.org/mivmmgk4z/audio2.png

    Редактирано от cybercop (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Всичко е наред там,като натисна мют и после дам да има звук се чува пукане в колоните

     

    Ако искаш мога да ти пусна Team Viewer ако имаш желание

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Провери си, дали са инсталирани следните приложения :

    alsa-base, alsa-utils, pulseaudio, pavucontrol

    Ако е необходимо ги преинсталирай и рестартирай. След това, погледни отново контролерите в Pavucontrol.

    Редактирано от cybercop (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    интересното е че индикира че свири,ама не се чува никаква музика

     

    12312312312.png

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако си с някаква външна аудио система, размърдай кабелите, да не се е нещо откачило. Ако си с колонки на лаптоп, погледни в секция "Изходни устройства" да не би, там нещо да е заглушено.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 9 минути, cybercop написа:

    Ако си с някаква външна аудио система, размърдай кабелите, да не се е нещо откачило. Ако си с колонки на лаптоп, погледни в секция "Изходни устройства" да не би, там нещо да е заглушено.

    с външна съм,но не е от кабелите,сега съм си пуснал музика чрез системата със същият кабел от лаптопа,и работи без проблем(лаптопа е с Windows).До вчера сумати проблеми за първи път с линукс.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Коя е дистрибуцията : ) ?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.