Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте!
    Прочетох, че ако телефона ми попадне в някой, то той може да направи така, че всичко от вайбъра ми да излиза на неговия компютър/лаптоп , ако първо той е свалил вайбър на устройството  си и след това е регистрирал моя номер на това приложение на компютъра си – изисква се код за потвърждение(изпраща се на моя телефон) И ако телефона ми е в чужди ръце – този човек може да направи това, след което на неговия комп да излиза ВСИЧКО от моя вайбър
    Въпросът ми е следния – има ли начин да разбера дали някой вече е направил това – дали е получил код на моя тел и дали някъде някой вече не ми чете всичко от вайбъра на телефона? Как да разбера дали е генериран такъв код на моя тел

    Второ – как да разбера дали е направена настройка на моя вайбър да се изпращат копия от съобщенията ми на нечий мейл, и др

    И трето – как да се деактивира функцията на вайбъра да не се вижда от къде (като място) се изпращат съобщенията?

    Благодаря предварително за отделеното време!

     

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Благодаря за бързия отговор!

    Намерих ги, но това не е ли ако искам да направя синхронизацията

    Но как да разбера дали вече не е направена такава

     

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако имаше вече направена синхронизация (т.е. някой друг да е вързан към профила ти освен смартфона) - щеше да излезе там с опция да я изтриеш.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    На въпроса на автора!

    Да, напълно е възможно! След като вече  се е сдобил с твоя апарат и знае твоя мобилен номер то доста лесно ще си изтегли дестоп версията и ще изиска код за антивация чрез вашия телефонен номер от Вайбър! След това всичко е в ръцете му! Относно гореописаното ,то не съм сигурен, но ...........! Но веднъж добрал се до нужната итнформация и дори да изтриете новата синхронизация, то вече нужното ще да е видяно от "недоброжелателя"

    За мен лично този Вайбър е доста тъпо изпълнение!

    Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    За да активира Viber повторно трябва да въведе кода, който идва под формата на съобщение във Viber. Т.е. мисията невъзможна, ако телефона не му е в ръцете.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 32 минути, XYconstant написа:

    За да активира Viber повторно трябва да въведе кода, който идва под формата на съобщение във Viber. Т.е. мисията невъзможна, ако телефона не му е в ръцете.

    Бе, ти четеш ли или просто си драскаш хей така да не си капо!  " ако телефона не му е в ръцете." !!!!

    Автора  предполага, както и аз в опасаната ситуация над твоя последен пост, че апарата е попаднал при недоброжелател!

    Тогава????

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Кой е МУ в случая, можеш ли да обясниш???
    А, ако телефона не е в ръцете на автора, то защо ще му е на другия да записва desktop Viber и тн., ако целта му е да гледа каквото и да било свързано с Viber? В такъв случай, ако телефона е изгубен, първото нещо, което предотвратява злоупотреби е звънене на оператор за спиране на картата.

    П.п.: Забелязвам последните седмици тенденция да сереш под постовете ми, удоволствие ли ти доставя, да не ти обръщам внимание или?



    Вярно темата стана много
    опасана


    ...

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Детскоп версията се активиРа със сканиране на QR код с камерата на телефона. 

    Редактирано от П.е.т.ъ.р (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Spoiler
    преди 42 минути, П.е.т.ъ.р написа:

    Детскоп версията се активиа със сканиране на QR код с камерата на телефона. 

    За Активиа с фибри съм чувал, за Активиа в Вайбър - не бях.  :ohmy:

     

    преди 5 часа, Кумчо вълчооо написа:

    ...

    преди 2 часа, XYconstant написа:

    ...

    И двамата донякъде сте прави - просто говорите за различни неща.

    Ако аз взема чужд телефон и се логна на моя компютър през чуждия акаунт - ми трябват няколко минути. После ще видя и историята, и моментното състояние.

    Само че - това вторично устройство ще се вижда в

    преди 10 часа, XYconstant написа:

    Настройки -> Работен плот и таблети

    Редактирано от jhoro (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Здравейте!

    Много благодаря на всички, включили се в темата

    Не излиза вторично устройство в Настройки -> Работен плот и таблет

    Благодаря за помощта !

    Бихте ли ми казали и по третия въпрос каква настройа да направя/деактивирам 

    на 11.08.2016 г. в 15:18, Fantastic Lady написа:

     

    Здравейте!

    ...

    И трето – как да се деактивира функцията на вайбъра да не се вижда от къде (като място) се изпращат съобщенията?

    Благодаря предварително за отделеното време!

     

     

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    на 11.08.2016 г. в 13:18, Fantastic Lady написа:

    И трето – как да се деактивира функцията на вайбъра да не се вижда от къде (като място) се изпращат съобщенията?

    Като се обадиш, пишеш или по друг начин се свържеш с разработчика - media@viber.com и си поръчаш такава функционалност.

    Друг вариант засега няма.

    Редактирано от jhoro (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Здравейте, моля за помощ! Имах инсталиран вайбър на служебния компютър, но компютърът се бъгна и сега е при системните администратори. Какво мога да направя, за да не могат да влязат в моя вайбър и да гледат чатовете, при положение, че той се включваше автоматично, без да иска пароли? Мога ли например да вляза от друго устройство и да му кажа да ме отпише от всички останали устройства, на които е инсталиран? Ако може, бихте ли ми казали как става това?

    на 11.08.2016 г. в 15:27, XYconstant написа:

    Настройки -> Работен плот и таблети

    На мобилната версия не ми излиза работен плот и таблети в менюто за настройки. Как мога да изтрия вторичните акаунти към вайбъра ми?

    Редактирано от lusilora (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Мисля, че трябва да актуализирате версията на Вайбър през Google play. И след това трябва да ви излезе в настройки опцията "работен плот и компютри" и от там да деактивирате компютъра си.

    Редактирано от Elina Elina (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.