Направи си сам мултимедиен сървър в къщи
от
Росен Димитров, в Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения
-
Подобни теми
-
от Сервиз За Компютри
Цената е за целия комплект: монитор, компютър, клавиатура и мишка!!!
Процесор: 2,6 GHz 32 RAM: 2GB
Видео Intel HD Graphics
HDD: 160 GB
Инсталиран Windows 7 x32 със пакет от програми
Системата е Сървър и може да се използва като такъв, има допълнителни слотове.
PC Сервиз Пловдив - Сервиз за компютри Пловдив - ремонт, покупко-продажба на лаптопи, таблети, офис техника, видеонаблюдение системи за достъп с чип за офиси, входове и други.
Тел.: 0897 758 715
Адрес.: ул. Архимандрид Дамаскин 6 - Центъра, под Св. Марина - глухата уличка срещу подлеза за понеделник пазара
http://pcservizplovdiv.ml
КЛЮЧОВИ ДУМИ: сървър, компютър, десктоп, ibm, x series, server, сервиз за компютри пловдив, пловдив, монитор, sony, клавиатура, мишка, hdd, ram, windows 7, windows, преинсталация, преинсталиран, инсталиран, готов
-
от Denislav Radev
Здравейте, от доста време използвам една туба която съм си я направил сам. Доста съм се постарал при изработването и изглежда като серийна. Представлява масивна кутия с тонколона отдолу, която е 8 inch ; 80w на JBL .Встрани от нея е закрепен усилвателя неговите параметри са 2*120w на моно 1*240w Gelhard GXV 356R (корейски) с 25А предпазител. А зад кутията закрепено захранването от него извличам 12V, 10A. Това захранване ме изкара около година и половина и изгоря. След това сложих ново (което подава 12V, 16A) след като го преправих е преди да го включа към усилвателя работи и се върти перката след като го свържа с усилвателя то се включва за 2 сек като му светва ламчичката и угасват и двете. Това го прави постоянно. Въпросът ми е дали при изгарянето на това захранване то да е повредило усилвателя или е въпрос на съвместимост между двете? (тоест с новото) Понеже "новото" е с по-голямо напрежение 6А . Може би захранването се изкл. автоматично? Или пък... дайте идеи много ще съм благодарен! Понеже нямам търпение да го оправя вади страхотен саунд! Баса е много плътен и силен.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С НЯКОЯ ИДЕЯ!!!
-
от crashgold
Здравейте ... Имам проблем с пускането на сървър... Преди 2 дена направих сървъра ... С приятел игрхме през хамачи и нямахме проблем ... Но оставих сървара пуснат за около 1 час и излязах.. след това се опитах да вляза и ми изписва 'server not respond Automatically Disconnecting ' със червени букви горе в ляво... Това се случва при зареждането... след това забелязах в конзолата (имам в предвит черния прозорец ) на сървъра че пише с червени букви : DivideByZeroException: Division by zero - SDG.Unturned.LightingManager.updateLighting ()
SDG.Unturned.LightingManager.onLevelLoaded (Int32 level)
SDG.Unturned.Level+<init>c__Iterator0.MoveNext ()
UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress) та това е проблема Благодаря за отделеното време !
-
от Alexander Apostolov
Здравейте, преди дни си купих китайски двоен дин универсален модел 7020g. И понеже съм смотан и реших да инсталирам уж по- нов софтуер ама уви се ппецака и сега екрана само свети без да има каквото и да е изображение. Въпроса ми е има ли как да се преинсталира това нещо (което е с WinCE) и ако да ... как ? :/ Ще питате гаранция ..но тя не важи за това мое сътворение . Поздрави.
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение