Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, преди около 3 месеца си купих лаптоп Asus K555L. Всичко си беше перфектно, но преди месец някъде започна да ми излиза съобщението от снимката и не знам какво да направя, за да го махна. Въпросният драйвер спира да работи през 10-тина минути, даже и когато съм YT и гледам някой клип и видеото замръзва за около 5-6 секунди... Та въпросът ми е как да го оправя? Ако някой може да ми помогне ще бъда адски благодарен, защото е супер дразнещо. Благодаря предварително! :)

error.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, peekmemf написа:

 

Здравейте, преди около 3 месеца си купих лаптоп Asus K555L. Всичко си беше перфектно, но преди месец някъде започна да ми излиза съобщението от снимката и не знам какво да направя, за да го махна. Въпросният драйвер спира да работи през 10-тина минути, даже и когато съм YT и гледам някой клип и видеото замръзва за около 5-6 секунди... Та въпросът ми е как да го оправя? Ако някой може да ми помогне ще бъда адски благодарен, защото е супер дразнещо. Благодаря предварително! :)

 

error.png

Нов ли си го купувал? ОС коя е? Да не е прегрявал?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Деинсталирай всички драйвери на нвидия и остави уиндоуса да си ги намери сам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятно се е ъпдейтнал калпав драйвер.

1. Деинсталирай всичко на nvidia.

2. Свали си, предната версия на въпросния драйвер.

3. Почисти с  тази програма (като избереш най-горната, от трите опции и рестартирай (" Clean and restart, Highly recommended) 

4. Инсталирай драйвера от точка 2. 

Възможно е като го инсталираш, да те пита за нова версия, която може да е проблемната. Трябва да му откажеш и евентуално да изчакаш по-следващата да излезе.

преди 1 час, oavramov написа:

Деинсталирай всички драйвери на нвидия и остави уиндоуса да си ги намери сам.

И кой знае колко дърта версия ще му излющи джама... Това за мен е краен вариант.

PS: Драйвера е само един и той е за видеото. Не са повече.

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 35 минути, Евгени Симеонов написа:

И кой знае колко дърта версия ще му излющи джама

Много е вероятно това да е VGA Compatible driver  на Microsoft.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, ExaFlop написа:

Много е вероятно това да е VGA Compatible driver  на Microsoft.

Като нищо. Правил съм си екперимент. Имах графични бъгове с игрите.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинете за глупавите въпроси, но какво имате в предвид с " 1. Деинсталирай всичко на nvidia. " и как да го направя? Отново се извинявам, но не съм много на "ти" със софтуера...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От контролния панел -> де що Nvidia  видиш, деинсталираш

И следвай :

преди 18 часа, Евгени Симеонов написа:

1. Деинсталирай всичко на nvidia.

2. Свали си, предната версия на въпросния драйвер.

3. Почисти с  тази програма (като избереш най-горната, от трите опции и рестартирай (" Clean and restart, Highly recommended) 

4. Инсталирай драйвера от точка 2. 

 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, да не е последната версия от сайта на Нвидия! Има опция beta and old drivers. Избираш си видеокартата и операционната система и слагаш 36Х.XX

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направих всичко, което казахте, за сега я няма грешката но са минали само 3-4 минути. Това известие за нови ъпдейти да го оставя и да изчакам за следващия, нали така?update 2.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, peekmemf написа:

Това известие за нови ъпдейти

Заввиси какво има за обновяване. Покажи някакво инфо(картинка)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Иван Ставрев
      Здравейте на всички ! Вчера изтеглих custom ROM AOSP 7.1.1 след инсталация нямам звук и камерата не работи !? (като сложа слушалки имам звук) .Ще съм много благодарен ако някой ми помогне да го оправя ! 
    • от did90
      Здравейте, 
      Преди около месец си закупих горепосочения телевизор, свъзах го с wifi без проблем, преди 2 седмици някъде обаче при опит да стартирам Smart функциите, телевизорът не реагира изобщо, при което реших да го преинсталирам - да го върна към заводски настройки. От тогава изобщо не може да открие нито 1 безжична мрежа, а наоколо има поне 10, моят рутер е буквално на сантиметри и не го намира, а с останалите устройства няма проблеми. Пробвах WPS свързване и чрез бутона на рутера и онлайн през настройките, изписва, че се е свързал, след което като се опитам да заредя нещо, пак няма.. Моля дайте съвет какво може да е, трябва ли да го нося в сервиз..?
    • от bumblebee
      Здравейте,
      от доста време наблюдавам едно странно "зависване" на компютъра ми. Да, старичък е, но засега ми върши работа. 
      Ще се опитам да опиша проблема - понякога става доста бавен, лагва страшно много, като не съм пуснал нещо, да товари доста системата, а просто browse и това е. Като пусна някой клип от туба и 
      сменя табчетата на броузъра (хром) и се чува едно пръщене (забиване) на звука и картината. Това става същото и когато играя понякога overwatch. Снощи и тая сутрин беше ужасно. Снощи дори и след рестарта беше същата работа, а тая сутрин още по зле - наблюжаваше се просто един страхотен "лаг" . След 2 рестарта нещата се оправиха и компютъра си работеше нормално. Когато си пусна да гледам някой филм и стане така се получава същото - забиване на звук и картина. Преди 3 седмици е преинсталиран с платен windows, но нещата явно .... 
      Пуснах няколко теста днеска - за ссд-тата и тн, но не показа нищо освен това. runtime error 200



    • от Marto_BG
      Здравейте отдавна не съм пускал тема, но ето че дойде времето. Надявам се е в правилния раздел, ако не е моля админ/модератор да я премести.
      Та значи днес реших да си сменя дъното (ASRock h81m vg4 R 2.0) с това (Gigabyte g1 sniper b5 Rev 1.0) Дъното съм го взел втора ръка естествено преди да платя го прегледах да няма нещо прецакано (надути кондензатори, прецакани пинове на сокета и такива) и нямаше нищо фрапиращо. Речено-сторено. Прехвърлих всичко от старата на новата дънна платка, но като искам да пусна компютъра не се включва . Никакъв сигнал към монитора нито към нищо.  Проверих главния захранващ кабел (24 пиновия) и този на процесора (8 пинов)
      На старото дъно беше с 4 Пина а на сегашното 8 пина. Има ли вероятност да е от това? Проверих дали не съм забравил да свържа кабелите от кутията (Power,reset switch и др), но не е от това. Ето характеристики на компютъра:
      MB: Gigabyte g1 sniper b5 LGA 1150
      CPU: I5 4460 3.2 GHz
      RAM: 8GB DDR3 1600 MHz
      GPU: Gigabyte Geforce Gtx 750 ti
      PSU: Raidmax RX 500XT 500W
      HDD: Toshiba 1 TB
      Надявам се че дадох достатъчно информация за проблема
       
    • от fresh_bones
      Добър ден . Преди два дена са натъках на един проблем с монитора . Появяват се някакви смущения в горната част на екрана на  монитора (само там никъде другаде) при гледане на клипове и филми . Видеокартата ми е Intel Celeron .
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.