Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте, ползвам програмата Subtitle workshop 6.0 да си правя субтитри на разни клипчета, обаче като вкарам едно по дълго видео около 30 мин и не ми показва картина а само звук се чува , докато ако вкарам някое по кратко около 5-10 мин ми показва картината . Някакви идеи ? 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    преди 1 минута, BlazzgroM написа:

    Здравейте, ползвам програмата Subtitle workshop 6.0 да си правя субтитри на разни клипчета, обаче като вкарам едно по дълго видео около 30 мин и не ми показва картина а само звук се чува , докато ако вкарам някое по кратко около 5-10 мин ми показва картината . Някакви идеи ? 

    Липсващ кодек? Проверете в свойствата на конкретните файлове

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 1 минута, capnemo написа:

    Липсващ кодек? Проверете в свойствата на конкретните файлове

    Ами те са еднакви по формат само времето кдето е по дълго от останалите .

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    току-що, BlazzgroM написа:

    Ами те са еднакви по формат само времето кдето е по дълго от останалите .

    Проверили ли сте? Или си мислите че като са avi са еднакви?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    И аз имах такъв проблем, но така и не открих решение. Но забелязах, че се получава, само когато стартирам програмата от пряк път. Което за мен си бе чиста загадка.

    Пробвай да стартираш уоркшопа от папката където е инсталиран. Примерно: C:\ProgramFiles\SubtitleWorkshop\subtitleworkshop.exe


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 6 часа, bornofash написа:

    И аз имах такъв проблем, но така и не открих решение. Но забелязах, че се получава, само когато стартирам програмата от пряк път. Което за мен си бе чиста загадка.

    Пробвай да стартираш уоркшопа от папката където е инсталиран. Примерно: C:\ProgramFiles\SubtitleWorkshop\subtitleworkshop.exe

    Не става 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако случайно си инсталирал K-Lite Codec Pack (в която и да е разновидност)... при инсталацията е необходимо да се направи следното...

    1. Настройваш ’Process raw video’ да ползва ffdshow
    2. Отиваш на ’DirectShow subtitle filter’ и махаш отметките на:
      1. DirectShow subtitle filter
      2. DirectVobSub
    3. Отиваш още по-долу до ’ffdshow configuration’ и слагаш отметка:
      1. Force RGB32 output

     

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 19 часа, LinKuei написа:

    Ако случайно си инсталирал K-Lite Codec Pack (в която и да е разновидност)... при инсталацията е необходимо да се направи следното...

    1. Настройваш ’Process raw video’ да ползва ffdshow
    2. Отиваш на ’DirectShow subtitle filter’ и махаш отметките на:
      1. DirectShow subtitle filter
      2. DirectVobSub
    3. Отиваш още по-долу до ’ffdshow configuration’ и слагаш отметка:
      1. Force RGB32 output

     

    Всъщност не бях го инсталирал , но след като го инсталирах стана . Мерси за идеята .

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.