Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте, имам проблем с родителския контрол на Windows 7 Professional. Когато се опитам да отворя Prototype (игра) ми излиза това съобщение:

8927035e.png

 

Акаунта ми е администратор и няма родителски контрол, пробвах и с друга версия на играта и пак ми излиза същата грешка, това е единствената игра с която имам подобен проблем.
Активирах Administrator акаунта (cmd: net user administrator /active:yes) - проблема си седи...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, дръндю написа:

не,не ама да
оправи си настройките
 

Няма родителски контрол:

8927046j.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай да стартираш играта в Windows XP Service Pack 2 Compatibility mode
Вижте и тази статия:
http://www.sevenforums.com/tutorials/54386-parental-controls-set-game-restrictions.html
 

Проверете и настройката за nonUnicode да е Bulgarian)
Control panel->Regional and language->advanced

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, ExaFlop написа:

Пробвай да стартираш играта в Windows XP Service Pack 2 Compatibility mode
Вижте и тази статия:
http://www.sevenforums.com/tutorials/54386-parental-controls-set-game-restrictions.html
 

Проверете и настройката за nonUnicode да е Bulgarian)
Control panel->Regional and language->advanced

 

Смених nonUnicode и тръгна :-)

Благодаря и на двамата !!! :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от Пламен Р
      При всяка игра fps ми е 60 стабилни!!!а не са конкретни за играта и с мойта конфигурация!!!при всяка игра е така!!! искам да си ги променя да не са стабилни!!!
    • от OxLuVa
      Цел: Новите гейм заглавия да се играят на High настройки с резолюция FHD (например, Far Cry 5 на LOW и FHD, средните кадри са около 55 и в по-натоварени моменти играта засича доста неприятно, като сваля резолюцията перформънса се подобрява (но не кой знае колко) за сметка на картината, тъй като монитoра ми е 24'' FHD)
      В момента разполагам със:
      Видеокарта:
      Video Chipset: NVIDIA GeForce GTX 960
      Video Chipset Codename: GM206-300
      Video Memory: 4096 MBytes of GDDR5 SDRAM [Samsung]
      Video Card: GIGABYTE GeForce GTX 960 OC 4GB
      Video Bus: PCIe v3.0 x16 (8.0 GT/s) @ x16 (2.5 GT/s)
      Процесор:
      CPU Brand Name: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz
      CPU Platform:  Socket H4 (LGA1151)
       
      Захранване: Thermaltake
      Model:  LTP-550AL2NK
      Total Power: 550w
      Отворен съм към предложения за нова видео карта и процесор (бюджет около 1000лв и за двете)
      За видеокарта обмислям нещо от сорта на GTX 1060, а за процесор нямам представа. Ако трябва още някаква допълнителна информация, ще добавя, няма проблем! И като цяло захранването дали ще се справи с новите компоненти.
      Поздрави!
       
    • от juveplu
      Ще разделя въпроса в  2 части
      1. Здравейте ,опитвам да инсталирам Windows 7  на SSD Samsung 960 Evo M.2 . но  като стигна до мястото да избера диск - там е празно .  Win 7  изписва че няма дискове за избор . Не го вижда .
      След това открих че има драйвер от  Samsung  за тези дискове и след като се инсталира  Win 7  вече го вижда . Но аз не искам само да го види като допълнителен диск . Аз искам да е единствен за да инсталирам  Windows  на него .
      Имаm един друг  SSD Samsung 850 Evo 2  инча външен ( не за дъно  M.2 )  и проблема го реших с интегриране на ъпдейт    Windows6.1-KB2990941    във инсталационното  ISO  и там всичко е на ред . 
      Но не откривам в кой ъпдейт е поместен този драйвер на  Samsung  за  SSD Samsung 960 Evo M.2 . Драйвера е  -  Samsung_NVM_Express_Driver_2.3  и го изтеглих , но когато се опитах да го интегрирам с   NTLite   програмата не го добавя защото не е  стандартен ъпдейт за  Windows .  Така драйвера не може да се добави . Той трябва да е в някой ъпдейт за  Windows  който да изтегля . Ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен .
       
      2. Прочетох съвет във форум че трябва да разреша ъпдейтите и проблема ще бъде решен , а след това ще трябва да взема   файла   instalwim   и да го заменя в инсталационното  ISO . 
      Моя  Windows  е оригинален с продуктов ключ и ако взема    Instalwim  от друг по нов  Windos  в който проблема е решен няма ли да се обърка регистрирането във  Microsoft ?
      А и как се взима    instalwim   от вече инсталиран  Widows ?   няма вече такъв след инстаалацията .
      Може би решението е с добавяне на ъпдейти според първата част на въпроса ?
    • от fresh_bones
      Значи проблема е следния преинсталирах си компа със win 7  слагам драйвери ,програми , инсталирам си и актулизациите и след 2 седмици почва при стартиране да ми забива целия компютър . И при всяко забиване чакам около 10-15 мин. и след това се рестартира .               http://dox.bg/files/dw?a=d36225c8bd     http://dox.bg/files/dw?a=493bfe933c    http://dox.bg/files/dw?a=88c8f3390f
      Ето и малко снимки. 
    • от Любослав Георгиев
      Здравейте ! Преди всичко искам да се извиня ако има подобна тема.
      Имам сравнително "добър" лаптоп, Aser Aspire f15 с видео карта Nvidia Geforce 940MX с 4 гб VRAM , Процесор Intel Core i5-7200U и РАМ 12 гб , но имам проблем с някои игри.Давам пример с играта Fortnite , която не изисква много големи системни характеристики , но при максимални настройки на графиката, енвайърмънт-а се показва размазан.Става на въпрос за по далечните обекти, също така и за по близките обекти се показват недостатъчно добре.Това се получи и с друга игра - Paragon.Детайлите се показват пикселизирани, въпреки че съм на максимални настройки. Проверих дали случайно не съм забравил да направя ъпдейт на видео картата, такъв нямаше, тоест имам актуални драйвъри.Не съм сигурен дали това може да си породи от факта, че ловя интернет през рутер, а той е на моменти е бавен.Или пък имам хардуерен проблем с лаптопа.
      С игри от рода на CS:GO или League of Legends всичко е наред, също така подкарах GTA V и с нея проблем нямаше.
      Ще съм благодарен ако някой ме доближи до решението на проблема, защото лаптопа е гаранционен , а тези от Тъпополис бавят поръчката минимум 2 месеца и накрая излиза, че нищо не пипат по него.Носил съм го за дребни проблеми. Та да конкретния проблем , нужна ми е насока дали проблема е хардуерен или нещо от настройките на играта или Win 10. Благодаря !
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.