Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Препоръчан отговор

Здравейте, като за начало съжалявам за евентуални правописни и граматически грешки, но наистина нямам желанието да преглеждам публикацията няколко пъти, а и мисля, че ще бъде доста разбираема, дори и при наличието на такива.

По темата. Основната тема тука няма да е любовните ми драми и преживявания и определено не искам написаното от мен да се приема според това, как аз емоционално съм афектиран и тн, но определено някои мои разсъждения са повляни от личните ми преживявания - драми, но не ограничени до това.

Интересно ми е женското мислене и психика, защото съм от мъжки пол и познавам мъжкото такова, но това не означава, че женското трябва да е основния обект на дискусия въпреки, че женското е по-интересно конкретно за тази тема и пол  .

През годините така и не попаднах на момиче да дава това, което и аз - вярост в сексуална и морална гледна точка *моля имайте в предвид, че всякаква проява на симпатии се счита за форма на изневяра според мои виждания*.

В детска и тийнейджърска възраст гледах на женското създание и мозък като нещо сладко и невинно, което искам да защитавам и, на което да се радвам, в последствие разни хора, опетниха това ми виждане, както на мен така и на мои приятели, и познати, сега вече леко презирам жената за това, което е, честно казано изпитвам и леко отвръщение към формата й на съществуване (жена), секс - ми е единствената мисъл когато ми падне в полезрението.Моля имайте в предвид, че секса не е най-важното нещо, изневярата се прощава, ако се признае, тогава не се губи доверието чак до такава степен, има я само болката. Вие представлявате партньорите си в обществото, не е лошо от време на време да им защитавате достойнството и честта както ние правим, въпреки че когато разбера за жена, която играе на мъжа си, не ми носи лошо мнение за мъжа, а точно обратното, позитивно за мъжа и лошо за жената. 

Горе написаното важи в пълна сила за мъжете, но рядко познавам мъже, които да имат споменатото поведение поради факта, че са родени така, повечето са преживяли или по-скоро не са - несподелена любов.

Наистина мисля, че в днешно време, а и може би от как жена съществува - нямат качества, които мъжете имат, ключови са: обич, чест и всеотдайност.

Мисля, че много от нещата важат и за приятелството, особено, ако половинакта ти е "най-добрият" приятел.

Ако администратор прецени, че раздела не е подходящ, моля да премести темата в подходящ такъв.

Знам, че някой от въпросите и разсъждения са доста остри, не слагам етикет на никой, и определено не искам да засегна някого.

Сега към въпросите:

Какво ви кара да прескачате обещанията си за вярност и подкрепа?

Мислите ли, че е нормално да лъжете човека, на който сте казали, че обичате?

Не мислите ли, че когато вече не обичате - по разумния вариянт е да прекратите една връзка?

Нещо счупено, мислите ли, че се оправя, когато го дочупите (изневяра)?

Как живеете със себе си, когато излъжете любимия човек или му изневерите, или просто сте използвали и лъгали, че обичате?

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 345
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

 

Цитат

През годините така и не попаднах на момиче да дава това, което и аз - вярост в сексуална и морална гледна точка *моля имайте в предвид, че всякаква проява на симпатии се счита за форма на изневяра според мои виждания*.

Чакай ти не можеш да я вържеш! А с твоите обещания за честност вяра и почтеност падаш надолу като елементарен! С какво си интересен ти? Да ако си станал скучен нормално да потърси друг! Длъжна е да те уведомява ли? А честност и откровеност в очите може да боли нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя нали е сигурна че ти няма да й изневериш! Хах!

Да си ценен за нея трябва да вижда че и други жени те харесват!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, nukeX написа:

 

 

Наистина мисля, че в днешно време, а и може би от как жена съществува - нямат качества, които мъжете имат, ключови са: обич, чест и всеотдайност.

 

 

моля моля да си имаме уважението значи и без обиди към жените

:nono:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, nukeX написа:

 

Здравейте,

Интересно ми е женското мислене и психика, защото съм от мъжки пол и...

 

Абе ти ми дай една хубава естествено руса 25 годишна рускиня на мене, която да е съгласна са живее с чичко като мен, пък ще видиш как ще си я обичкам и пoeбвaм с кеф.
Как така няма да си обичаш съкровището бе , ей ?

Ти не си редовен нещо, това от мен да го знаеш.

Страдаш от страх от изоставяне и се стремиш да се държиш като абсолютен робовладелец, до такава степен, че и чувствата им искаш ти да ги управляваш.
Тичай бързо при психоложка и сексоложка, да ти обяснят къде ти е грешката, докато не си си пропилял живота в самота.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@niki292002
Не съм трол, интересна ми беше гледната точка на другите.

@*Alex&Vanko*  
Ами, ок? Мисля, че е близко до акъла? Не бързай да съдиш момче, живота ми е много по-интересен от на много хора, до толкова, че ме помолиха преди 3 години да намаля интересното в него.  Имал съм многобройни възможности да изневеря, ама не съм го правил нито веднъж, а когато съм бил сам през живота си, не съм оставал на сухо, така да го кажа. 
Да длъжна е, когато ми говори всеки ден за семейство и ми променя живота. Когато живеем като семейство да длъжна е. Мен от честност и откровеност в очите, не ме е боляло, а от липсата на такова.

Теб от честност и откровеност ли те боли?

@haidukpikaso

Казах, че важи и в пълна сила за много мъже, но в повечето случаи за жени.

@Белгиеца

Стремя се към всеотдайна жена, другите ги премахвам от живота си, не конкретизирай какви проблеми имам аз, всеки си ги има, не мисля, че ме познаваш, не мисля, че можеш от няколко изречения да разбереш какви проблеми имам.
Живота определено не си го пилея, а дали е в самота - по-добре така отколкото с фалшиви хора.

 

Така и така се е видяло, че в темата си слагаме определения и характеризираме проблемите и основите на тях, ще започна и аз малко.

Повечето коментирали тук си личи, че се мислят за големи психолози, че разбират от какво има нужда жената, как да й го дадът, и как да й държат интереса. 

Още повече си личи, че знаят как да живеят и извличат сладкото от живота.

Фаталното - всеки от вас си мисли, че знае правилния метод и има правилния подход към женското съзнание и нужди, лошото е драги, че не сте информирани приятелките ви какво правят, още повече, че вътрешно си таите съмненията, ама никога няма да си го признаете заради гордостта ви.

Знаете ли кое е най-лошото? Да се изкараш, че имаш някакви принципи, че не изневеряваш, че си всеотдаен, че можеш да общуваш и разрешаваш проблеми в една връзка, а накрая да си изневериш на собствените принципи, лошо за хората, които изневеряват на себе си, зарежете аз от какво страдам и как съм постъпил, аз на себе си не съм изневерявал. Никога не съм лъгал човек, който обичам, а и като цяло, освен, ако не ми е враг! Аз пък ви съветвам вас всичите, които мислите така - да усмислите дали знаете какво е да обичаш и обичали ли сте в действителност някога, за да не останете вие сами или да си изживеете живота в заблуда. :) 

Истинската любов и обич, не изисква гореизброените неща, тя сама по себе си е достатъчна за щастлива връзка, но липсата на доверие и всеотдайност са й нейния разрушител.

Да улесним малко нещата, защото виждам, че нещата не вървят на добре и се съди за мен от написаното, а просто си изказах мнението, защо съм против изневярата, базирано на моя опит и това, което са ми споделяли други хора, включително приятели и приятелки.

Сега:

За или против изневярата?

 

EDIT: Разбрах, че в днешно време според хората, ако имаш принципи си елемнтарен. Не се чудете, защо нищо на никъде не върви. 

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, nukeX написа:Фаталното - всеки от вас си мисли, че знае правилния метод и има правилния подход към женското съзнание и нужди, лошото е драги, че не сте информирани приятелките ви какво правят, още повече, че вътрешно си таите съмненията, ама никога няма да си го признаете заради гордостта ви.

 

В психиатричната литература има описано отклонение на поведението, което се изразява в необоснована ревност. Забравих точно в коя група беше, май го бяха набутали при разните паранои, ама не гарантирам със сигурност ( щото не ми е било важно да го запомня).
Та страдащият от необоснована ревност, вижда знаци в всичко което се случва, че жена му му изневерява. Подобни индивиди могат да са много опасни, ако са стигнали до стадии да са откачили.

Познавам лично един италианец, разправя на всеки който е съгласен да го изслушва, че жена му му е изневерявала в продължение на години, даже със собственият й баща си била легала ( според италианеца де, аз не му вярвам на измишльотините).
А й е направил 5 дъщери на жена му белгийката. Сега са разведени и си е вземал една китайка, която почти не говори френски, та той учи китайски и все с нея ходи навсякъде. Той е на 68 годинки вече, китайката няма опасност да забременее от никого, ама пуста ревност ...

 

 

За изневярата.
Ами ако не ти казва мадамата, че си вдига краката на други тъпкачи и не ти носи болести или бебе да й е направил някой, пък да вика че е от тебе, тогава кво ти пречи че жената си прави кеф. И тя душа носи и тя иска разнообразие. Ако е съгласна да те будалка че си те обича, кво ти пука кво прави с други мъже?
А тя може верно да си те обича, ама ти да си смотан у кревато, пък някой колега ( когото въобще няма да го иска за съпруг) може да я жули по-страстно. Та със теб си живее любовта, пък с другите си добавя разнообразен секс.
Да ти е вярна някоя мадама, си е само по нейно желание. Ако иска ще ти е вярна, ако не иска ще си се eбe с кой намери и така. Има си разни eбливи жени, които няма как да ги опазиш. Една eбливa англичанка искаше да се жениме, ама аз се отказах, защото прецених че има голям риск да ми каже след време, че трябва да се развеждаме. Цяла наука си е то това, да се научиш да разпознаваш, коя ще е склонна да си търси любовници и коя не е шарена кучка.
Такиви на които да им вярвам че не са шарени кучки, съм срещал само две. Първата беше гъркиня, ама родителите й не й разрешаваха да се жени преди да е станала докторица. Та не сме се вземали. С втората се вземахме, ама тя казала на родителите й, че ако й пречат да се омъжи за мен, тя няма да вземе друг мъж и няма да имат внуци. И те не й пречиха.
Всичките други с които сме се гушкали, са ми били поне съмнителни, че при определени условия може да кръшнат, я временно, я до раздяла да се стигне. Не съм имал късмет, от нашенките да намеря такава на която да й вярвам, че няма да кръшка по-късно. А знам една, която не ми е обръщала внимание и която смени 3-ма съпрузи. Една друга която също не ми е обръщала внимание, ми каза един път, че ако си била намерила мъж какъвто го иска тя, тогава нямала да му изневерява. Значи ако няма какъвто иска, ще си вземе какъвто има и ще му слага рога. Еми това си е биология бе братче, eбe им се на душичките бе, човещинка си е.
А то даже и много грозна да си вземеш, пак няма гаранция че никой няма да иска да я окачи.
Така че, гледай да се уредиш с възможно най-хубавата, която те иска и после заживей с мисълта, че тя няма тя е само твоя. И много внимавай да не й задаваш после въпроси, на които не искаш да чуеш отговора. Не питай ти дали е срещнала някоя друг, щото ще береш ядове. Трай си, тя сама ще си каже ако не те иска повече. Правиш се на „ударен“ , че не си разбрал, че лъже когато закъснява и така си живееш щастливо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеотдайност, насочена само към точно определен човек, не е никаква всеотдайност, а ограничение. Един Дон Жуан в този смисъл е в пъти по-всеотдаен - дарил е с оргазъм много жени, затуй е и останал в историята.:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 17.10.2016 г. в 10:44, Белгиеца написа:

Една eбливa англичанка искаше да се жениме, ама аз се отказах, защото прецених че има голям риск да ми каже след време, че трябва да се развеждаме. Цяла наука си е то това, да се научиш да разпознаваш, коя ще е склонна да си търси любовници и коя не е шарена кучка.

Ти предполагам я владееш тази наука до съвършенство. Аз колко такива заблудени шарани като теб познавам ...
Те рогоносците или последни научават или никога не научават какви са им жените.

на 16.10.2016 г. в 4:02, Белгиеца написа:

Абе ти ми дай една хубава естествено руса 25 годишна рускиня на мене, която да е съгласна са живее с чичко като мен, пък ще видиш как ще си я обичкам и пoeбвaм с кеф.

Ти май беше женен и обичаше жена си !
Тя добре че не знае български да ти чете умозаключенията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, BMW Маниак написа:

Ти май беше женен и обичаше жена си !
Тя добре че не знае български да ти чете умозаключенията

Ами да, яд ли те е че си обичам булката ?
Тя знае и български и руски и английски и немски и сега китайски учи.
Авторът на темата обече не знаеше че съм женен, та на него му е въздействало това дето си го цитирал, точно по начина по който съм искал да му въздейства.
Внушил съм му с подходящи художествени похвати и изразни средства, че е нормално да си обича гаджето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Белгиеца написа:

Ами да, яд ли те е че си обичам булката ?
Тя знае и български и руски и английски и немски и сега китайски учи.
Авторът на темата обече не знаеше че съм женен, та на него му е въздействало това дето си го цитирал, точно по начина по който съм искал да му въздейства.
Внушил съм му с подходящи художествени похвати и изразни средства, че е нормално да си обича гаджето.

Мисля, че по-скоро аз ти внуших нещо още от самото начало, щом все още си вадиш някакви заключения. Чудно ми е като си толкова добър в тая игра, защо не знаеш основното правило, ама не ти желая отговора, не се чуствай задължен.

Чудно ми е на жена ти от толкова много учене, остава ли й време за теб?

току-що, 3,14 написа:

Всеотдайност, насочена само към точно определен човек, не е никаква всеотдайност, а ограничение. Един Дон Жуан в този смисъл е в пъти по-всеотдаен - дарил е с оргазъм много жени, затуй е и останал в историята.:)

Само оправдание си търсите да скочите на чуждо, разбирането ти за всеотдайност е парадокс, a всеотдайността е именно ограничение.

Не лъжи хората, че си всеотдайна - само, защото не разбираш думата, не те оневинява като легнеш в чуждо легло. Накратко,  жената е като кокошката - хвърляш й трохи и почва да ги кълве, или като плъх,  хвърляш им боклука пред носа и почва да рови и яде, достъчно е да ви се хвърли възможността за изневяра пред очите. (важи и за много мъже, за съжаление) 

Истината е, че обичате това постоянно влюбване и разлюбване, и пак на ново, постоянна въртележка на чуства, обичате и интригата, и клюката, защото всичко много бързо ви омръзва, за тва веднага се забивате при следващия клоун, защото има и ви дава, което приятеля ви няма, дали е обескосмено тяло или обратното - ново е и ви липсва в сегашната връзка, обаче след време почвате да виждате, че всеки следващ клоун е по-зле от предишния, въртиш километрите и накрая от зор, да не си сама, се хващаш с някой да му правиш салати по цял ден, дето сексуалния му акт трае 5 минути.

Жалко, че като попаднете на Дон Жуан и ревете после.

Мисля, че няма смисъл да подхващаме темата с това колко сте задоволени женитe, че знам на къде биеш, първо се изкарвате едва ли не имате някакви физически и психически проблеми и ви трябва специално третиране, а после искате равни права, на кратко не става да ми легнеш като дъска в леглото и да искаш да си задоволена, каквото дадеш такова ще получиш, примерно, ако ми врътнеш една много яка С*рика, така че да си изпадна от чорапите, ще се постарая и ти да си задоволена. Същото важи и за много други работи.

 

А за моя сексуален живот не се притеснявай, имам си момиче, с което и двамата си изпадаме от чорапите, ама знае какво иска, как да го прави, а и какво да дава. :)

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, nukeX написа:

Само оправдание си търсите да скочите на чуждо, разбирането ти за всеотдайност е парадокс, a всеотдайността е именно ограничение.

Когато се обвържеш с някой, заедно с това обвързване идват и набор от очаквания. И така окончателно се прецакваш.

Вържи се да чакаш нещо от някой, пък ако ще да е най-безобидното и нищо неструващо - да те обича и да проявява любовта си така, както ти си способен да я възприемаш, и виж как веднагически ентусиазма спада. Самото очакване, което насочваш към другия, сякаш прецаква нещо. Човека се усеща сграбчен. Трябва да прави нещо, има задължения... Пък заедно с тези задължения има и едни цупения, сръдни, чудесии, ако не си според очакванията. Ужасно е просто. Не само към другите, но и към мен като насочат такива очаквания и ми призлява. Аз не винаги мога или искам да ги задоволявам. 
В този ред на мисли знам какво точно си имал предвид, поставяйки тази тема. Питаш на колко хора им е добре в затвора, наречен връзка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, 3,14 написа:

Когато се обвържеш с някой, заедно с това обвързване идват и набор от очаквания. И така окончателно се прецакваш.

Вържи се да чакаш нещо от някой, пък ако ще да е най-безобидното и нищо неструващо - да те обича и да проявява любовта си така, както ти си способен да я възприемаш, и виж как веднагически ентусиазма спада. Самото очакване, което насочваш към другия, сякаш прецаква нещо. Човека се усеща сграбчен. Трябва да прави нещо, има задължения... Пък заедно с тези задължения има и едни цупения, сръдни, чудесии, ако не си според очакванията. Ужасно е просто. Не само към другите, но и към мен като насочат такива очаквания и ми призлява. Аз не винаги мога или искам да ги задоволявам. 
В този ред на мисли знам какво точно си имал предвид, поставяйки тази тема. Питаш на колко хора им е добре в затвора, наречен връзка.

Именно, че нищо не струва любовта за вас, а е просто играчка, новия вибратор. Не си само ти, не бой се, повечето сте така, а именно защото ви липсва всеотдайност, което е именно това, не винаги можеш или искаш, ама го правиш, в случай, че първото се провали, винаги е хубаво да имаш резерва...примерно...морален компас , да ти каже, че е редно да уведомиш половинката си за това, че не сте във връзка вече, а не редно да си във връзката все едно нищо не е станало.

Когато женския живот не се пропуква от романтика или сексуално електричество, почвате да мислите, че връзката ви не струва.
Интересно е, че много от вас, не обичали секс играчките и вибраторите, ама искате мъжете да се държиме точно като такива :D

Не е относително момиче, заблудила си се, както много твои себеподобни. Истинската обич е една, можеш да изпитваш - симпатия, съжаление и привличане към някой/я (което си е буквално наука), ама тази душевната не може да съществува на две места едновременно. Живота винаги е бил много прост, едното или другото, взимаш едно даваш друго, всичко си има цена, искаш да обичаш - плащаш цената като изгубиш определени неща. Прекалено нарушавате рамките на нормалната комуникация и почвате веднага да чуствате, после си мислите, че обичате, а не разбирате цената на това, а и нямате способност за всеотдайност за да се ограничите, и да не правите това, което искате. Живота не е създаден да живееш и да грабиш с пълни шепи, ако не си забелязала, рано или късно оставаш с к*р в г*за, дори, ако му живееш по правилата, а ако си мислиш, че можеш да живееш както си поискаш и да получаваш от всичко - оставаш с два такива в г*за. Не се ли научиш да се ограничаваш, живота решава да те научи(да ти наложи ограничението), което е по-тежкия вариянт в случаи, нещо, което ми се иска да бях разбал по-рано в живота. Естествено има изключения, не всички жени са объркани, на някои просто им се e*е

В крайна сметка: Сублиминално ми казваш, че трябва да ви приемем такива каквито сте: безверни, нелоялни и обичащи всичко и всички?

Последно нещо, приеми го всичко това като съвет, а не като упреци, вникни малко в това, което съм написал, не е размишление, а нeписаните закони на живота, аз ги знаех от много малък, не ми се наложи да ги науча по трудния начин, но за съжаление мислех, че хората ги разбират, това беше моят урок (наложен).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Истинският, а не лицемерния морал, за който ти пишеш и се опитваш да налагаш, е вътрешно състояние на съзнанието. 

Другото са модели, наложени от обществото, които много често създават ненужни фрустрации и чувство за вина в хората. 
Трябвало така, а не трябвало иначе. Оженил се, примерно, на 20 и после трябва да е верен само на тази жена/мъж. Ама той/тя срещнали нещо друго, изживяли друга опитност - анатема…драма, трагедия…вой до небесата! На кладата! 

Кой може да каже дали трябва или не трябва да зареже жена/мъжа си за това? Кой може да каже, че задължително жената/мъжа трябва да знае, за да реши дали да го/я изостави или да седи с него/нея? 

Изобщо не знам колко трябва да си глупав, за да се нагърбиш с такава отговорност, като тази да се опитваш да определяш правилата на играта живот за всеки един индивид поотделно?!

Така де… може би аз имам нужда от едни опитности, за да науча нещо в този живот, а друг има нужда от други… Не мисля, че може да се унифицира, колкото и да ти иска, и да тропаш с краче, и да четеш досадни лекции за лицемерен морал. За това е и абсурдно да се осъждаме, виним, упрекваме едни други за грешките, които правим.

На всеки приказката е различна. За щастие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Именно това ми беше урока, да не се нагърбвам с на хората глупавите правила за живот, свободна си да живееш както поискаш, никой не е длъжен да прави от теб човек.

Лично аз с написаното просто те провокирах да изкараш това, което си върти в главата, защото го беше прикрила, не си мисли, че си ми на сърце дали следваш лицемерен морал или не.  Имаш нужда, не от опитности, а от ценностна система, ама е скромно мнение, не се притеснявай, не се опитвам да ти го налагам и не ме интересува за да се опитвам да те накарам да разбереш, написаното от мен беше за хора с принципи, да видят, че има и други такива, които така или иначе го разбират и приемат написаното.

Можеш да го зарежеш без да го уведомиш, ама не и да си в връзка, когато си във връзка с други 100 страни. Връзката е двупосочно нещо, в случая разбиранията, че не дължиш на другата страна обяснение или поне уведомение - е крайно нагло лицемериe, съветвам те да използваш по-рядко думи, които не разбираш или да им научиш смисъла поне, иначе когато сублиминално ме изкарваш мен лицемер - доказваш, че ти си такава с разсъжденията си и другите мислещи като теб. Разбирам, защо не обичаш очакванията, нали ще излезнеш К*рва, ако се очакваше да не изневеряваш и да казваш, когато си в друга връзка.

Поредния бунтар, може би обществото ги е отъпкало тия пътища, които вървиш, за това са "модели, наложени от обществото"

Наистина за щастие - добре, че са ни различни приказките. Само дето аз твойта я знам, а ти моята не, на 21-24 си, можеш да обичаш и да пушиш трева, защото те свързва с себе си и природата, и ти отваря съзнанието? 

току-що, 3,14 написа:

Трябвало така, а не трябвало иначе. Оженил се, примерно, на 20 и после трябва да е верен само на тази жена/мъж. Ама той/тя срещнали нещо друго, изживяли друга опитност - анатема…драма, трагедия…вой до небесата! На кладата! 

Не се жени, примерно, на 20, защото тогава даваш клетва за вярност и всеотдайност? Наистина вярвам, че ви липсват принципи и морал на повечето жени в днешно време или сте просто глупавички.

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ммм…Хубаво е да си любовник, ама ти не можеш да бъдеш. Така, че… кво да ти обяснявам?
Хубавото е в това, че като си в ролята на любовник той/тя идва при теб само за хубавите неща, а за всичко останало си ходи в тях при съпругът(а) или приятелят(ката).

Редактирано от 3,14 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, 3,14 написа:

Ммм…Хубаво е да си любовник, ама ти не можеш да бъдеш. Така, че… кво да ти обяснявам?
Хубавото е в това, че като си в ролята на любовник той/тя идва при теб само за хубавите неща, а за всичко останало си ходи в тях при съпругът(а) или приятелят(ката).

Като всичко е хубаво с любовника какво търси при съпруга или приятеля, дървесина?

Жалко за такива като теб, че все по-малко оставаме такива, при които можеш да си ходиш - след като си билa с любовника.

Да, не мога да бъда к*рва, така че няма какво да ми обясняваш. 

 

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, nukeX написа:

Жалко за такива като теб, че все по-малко оставаме такива, при които можеш да си ходиш - след като си билa с любовника.

Да, не мога да бъда к*рва, така че няма какво да ми обясняваш. 

Не можеш, защото жена ти и да те види върху друга, ще си помисли, че просто си се спънал и си паднал….. Ти за това си толку корназ...;)

Всъщност, проблемът ти е в това, че гледаш на хората и ги преценяваш само по отношение на теб - за какво стават, каква работа могат ти свършат или не могат да ти свършат… и така им лепиш етикети.
Така, ама тези хора не са дошли тук, на бял свят, за да са ти удобни на теб или да ти правят кефа само на теб. 
Ако се опиташ да ги видиш сами по себе си, голяма част от тези упреци, които имаш, ще ти отпаднат.
Така ще ти стане по-леко. Няма да мъкнеш товар на гърба си и няма да се объркваш като видиш някой, който живее извън твоите схеми на харесвания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, 3,14 написа:

Не можеш, защото жена ти и да те види върху друга, ще си помисли, че просто си се спънал и си паднал….. Ти за това си толку корназ...;)

Всъщност, проблемът ти е в това, че гледаш на хората и ги преценяваш само по отношение на теб - за какво стават, каква работа могат ти свършат или не могат да ти свършат… и така им лепиш етикети.
Така, ама тези хора не са дошли тук, на бял свят, за да са ти удобни на теб или да ти правят кефа само на теб. 
Ако се опиташ да ги видиш сами по себе си, голяма част от тези упреци, които имаш, ще ти отпаднат.
Така ще ти стане по-леко. Няма да мъкнеш товар на гърба си и няма да се объркваш като видиш някой, който живее извън твоите схеми на харесвания.

 

Защото най-вероятно съм се спънал и паднал върху друга (ако имах жена), разбира се това няма как да важи за теб. И да, права си, много са се родили на бял свят за да са удобни и правят кефа на всички, не само на мен, особено, ако са се родили жени.

EDIT:

Моля те, не съди за мен, че понеже ти би изневерила на приятеля/мъжа си, че и аз бих направил същото. Както аз не съдя за теб, че имаш някъв морал и ценности, само защото аз имам.

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, 3,14 написа:

Ммм…Хубаво е да си любовник, ама ти не можеш да бъдеш. Така, че… кво да ти обяснявам?
Хубавото е в това, че като си в ролята на любовник той/тя идва при теб само за хубавите неща, а за всичко останало си ходи в тях при съпругът(а) или приятелят(ката).

Преди години една моя клиентка ме ловеше редовно за слушател на интимните й проблемчета. Значи тя си имаше пълнолетен син от друг мъж. Живееше с един доктор някакъв специалист по нещо в една болница. Тя имаше собствен печеливш магазин за дамско облекло и вярна клиентела. Така, до тук добре, ама по едно време си лови един любовник 10-на годинки по-млад от нея. Не искаше и дума да става да го изпусне доктора, заради престижа че си има мъж с положение в обществото. А и любовника не искаше да го зареже и си беше изкарала акъла, оня любовникът й като напусна неговата жена, щото ако си вземе друга, може да забрави за нея. И даже му продаде нейното БМВ за без пари, щял да й го плаща, като събере пари. С голям зор и много чакане, едва половината пари й е дал. Та тази клиентка ми е разправяла в подробности как й прави кеф оня и колко е щастлива. Направо хлътнала като ученичка по него. И така няколко години продължи филма, докато един ден доктора пък си харесал една от медицинските сестрички от болницата и се разделиха.
А сега де !
Любовникът и той побегна, щото тя като официално е разделена с оня, няма нужда да се крият и срещат по паркинги на магистралите, далече от града.

Егати зора с любовница да се занимаваш, па да се криеш. И заради какво ?

преди 1 час, nukeX написа:

 

Да, не мога да бъда кyрва, така че няма какво да ми обясняваш. 

 

Успокой се бе господине, нещо много си им набрал на душичките, що така ?
Те са си нормални по женски, това е положението.
Мене колко са ме подритвали разни надути нашенки, които са ми харесвали, пък не съм се отчаял. Като не ставаше с нашенките, пробвах с чуждоземки и ми се уреди въпроса. Те чуждоземките са различни, оценяват те заради това което си ти самият, а не каква полза могат да извлекат от тебе и дали можеш да им уредиш ти на тях живота.
Що не отидеш в Русия да си избереш някоя хубавица, да я направиш баш европейка, тамън децата които ще ти роди, няма да трябва да ходят в казарма ако са момчета и ще могат да живеят в Париж, Милано или Виена без проблеми. Ама ще трябва да я издържаш ти рускинята, щото тя българския ще го говори леко смешно. Но понеже ти трябва вярна съпруга, това пътят към щастието ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Белгиеца написа:

Успокой се бе господине, нещо много си им набрал на душичките, що така ?
Те са си нормални по женски, това е положението.
Мене колко са ме подритвали разни надути нашенки, които са ми харесвали, пък не съм се отчаял. Като не ставаше с нашенките, пробвах с чуждоземки и ми се уреди въпроса. Те чуждоземките са различни, оценяват те заради това което си ти самият, а не каква полза могат да извлекат от тебе и дали можеш да им уредиш ти на тях живота.
Що не отидеш в Русия да си избереш някоя хубавица, да я направиш баш европейка, тамън децата които ще ти роди, няма да трябва да ходят в казарма ако са момчета и ще могат да живеят в Париж, Милано или Виена без проблеми. Ама ще трябва да я издържаш ти рускинята, щото тя българския ще го говори леко смешно. Но понеже ти трябва вярна съпруга, това пътят към щастието ти.

Напълно спокойно го писах.

Дете не искам, ама някой ден, ако искам и имам момче, надявам се до тогава да има задължителна казарма. Не се заблуждавай, че всички чуждоземки са вeрни, само защото ти си имал късмет и точно око :D

Редактирано от nukeX (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 15.10.2016 г. в 21:22, nukeX написа:

 

Здравейте, като за начало съжалявам за евентуални правописни и граматически грешки, но наистина нямам желанието да преглеждам публикацията няколко пъти, а и мисля, че ще бъде доста разбираема, дори и при наличието на такива.

 

По темата. Основната тема тука няма да е любовните ми драми и преживявания и определено не искам написаното от мен да се приема според това, как аз емоционално съм афектиран и тн, но определено някои мои разсъждения са повляни от личните ми преживявания - драми, но не ограничени до това.

Интересно ми е женското мислене и психика, защото съм от мъжки пол и познавам мъжкото такова, но това не означава, че женското трябва да е основния обект на дискусия въпреки, че женското е по-интересно конкретно за тази тема и пол  .

През годините така и не попаднах на момиче да дава това, което и аз - вярост в сексуална и морална гледна точка *моля имайте в предвид, че всякаква проява на симпатии се счита за форма на изневяра според мои виждания*.

В детска и тийнейджърска възраст гледах на женското създание и мозък като нещо сладко и невинно, което искам да защитавам и, на което да се радвам, в последствие разни хора, опетниха това ми виждане, както на мен така и на мои приятели, и познати, сега вече леко презирам жената за това, което е, честно казано изпитвам и леко отвръщение към формата й на съществуване (жена), секс - ми е единствената мисъл когато ми падне в полезрението.Моля имайте в предвид, че секса не е най-важното нещо, изневярата се прощава, ако се признае, тогава не се губи доверието чак до такава степен, има я само болката. Вие представлявате партньорите си в обществото, не е лошо от време на време да им защитавате достойнството и честта както ние правим, въпреки че когато разбера за жена, която играе на мъжа си, не ми носи лошо мнение за мъжа, а точно обратното, позитивно за мъжа и лошо за жената. 

Горе написаното важи в пълна сила за мъжете, но рядко познавам мъже, които да имат споменатото поведение поради факта, че са родени така, повечето са преживяли или по-скоро не са - несподелена любов.

Наистина мисля, че в днешно време, а и може би от как жена съществува - нямат качества, които мъжете имат, ключови са: обич, чест и всеотдайност.

Мисля, че много от нещата важат и за приятелството, особено, ако половинакта ти е "най-добрият" приятел.

Ако администратор прецени, че раздела не е подходящ, моля да премести темата в подходящ такъв.

Знам, че някой от въпросите и разсъждения са доста остри, не слагам етикет на никой, и определено не искам да засегна някого.

Сега към въпросите:

Какво ви кара да прескачате обещанията си за вярност и подкрепа?

Мислите ли, че е нормално да лъжете човека, на който сте казали, че обичате?

Не мислите ли, че когато вече не обичате - по разумния вариянт е да прекратите една връзка?

Нещо счупено, мислите ли, че се оправя, когато го дочупите (изневяра)?

Как живеете със себе си, когато излъжете любимия човек или му изневерите, или просто сте използвали и лъгали, че обичате?

 

За мен няма нищо Драматично в тази , така внимателно поднесена Изповед от интимен характер и изплуващите в заключение преки въпроси с

Фундаментален 'изглед " , насочващ вниманието към щекотливите човешки взаимоотношения , които вълнуват ежедневието ни и заемат огромен периметър

в емоционалният ни свят. 

Да започнем от там - Какво желае всяка една Същност ?

Съзнателно или Неосъзнато всяка една Същност изпитва Потребност и Нужда да Бъде Обичана и да Обича !

По-нормално от това няма как да е - То си е Заложено при всеки един . Дали ще го споделя и Съзнателно ще го Изповядва или ще го Прикрива , поради 

определени причини това няма особено значение , защото то си е очевидно и си Прозира под повърхността , за онези , които имат очи да го видят .

Самата Моногамност също си е заложена без Изключение - Любовта е за Двама !

Къде обаче на практика се зараждат "трагедиите "?

Както споделих Всяка Същност изпитва Потребност да бъде обичана и да обича. Колкото и да се чувстваш Себедостатъчен не можеш да се почувстваш

Пълноценен и в Хармоничен Разкош , ако си самотен в цялата тази "илюзия" . Очертавам "Илюзия" , защото то си е Илюзия да се самозалъгваш , че можеш 

да си щастлив и без Любов и без Половинката , която всъщност Образува тази Безкрайна Празнота , мотивираща те да се "возиш" в непрекъснат кръговрат

на "търсене и очакване" да се появи Достойният Допир за теб. 

Това , което си Изповядал е толкова Натурално , Естествено и Природно и така искрено , че ме усмихна , защото имаш силата и надеждата да затвърдиш в

опора в личното си Битие , за което те поздравявам .

Любовта е една Единствена ! Няма други Етикети за нея.  Няма "малка и голяма , няма и кратка и относителна Любов".

Би било Нелепо да се Рисува елементарно - Явление , което се Ражда само в определени Условия и по принцип е Вечно.

Мъжът е Ключът , Жената е Ключалката !

Само един Ключ може да Отключи една единствена Врата - Това  е Първородното . Това е необходимо да се Проумее.

Тази Потребност , която ври във всеки един да си намери точният ключ или ключалка Ражда Стремежът , Мотивът и Пътят към непознатият обект.

Този Обект , тази Половинка тя Живее в всеки един от нас . Тя е Вътре - Дълбоко Заровена под формата на Идеал , Прототип , Спомен , Макет , Вяра , Надежда , Мечта ..

Какво представлява влюбването ?

Влюбването е ПРОЕКЦИЯ !

Всеки Проектира , онзи Идеал , който носи за собствената си Половинка , към харесан обект , който го е развълнувал по някакъв начин.

На "прима виста харесваме "- Улавяме нещичко от нашия собствен идеал и оттам нататък избухва онзи Проекция , която ни Повдига в Очаквания този 

обект да е Нашият Дългоочакван Пристан , нашият Бряг , който отчаяно сме търсили ..

То хубаво ... но когато това не е нашата Приказка ?

Когато тази Приказка е Приказката на някой друг ?

Когато се окаже , че "Ключа и Ключалката са Чужди ?

Срива се Проекцията , Потъмнява и Изчезва прекрасната Илюзия - регистрираме го като "грешка" .

Изпитваме Неудовлетворение , Травма , Драма , Болка .. за кое ? За Собствената си Проекция !

Обвиняваме другия , че не е този от нашият "сюжет" , че не е отговорил Очаквано на Проекцията , която сме Създали и Оразмерили ..

Кой е Виновният ?

Няма виновни ! Има само огорчени от още един несполучлив , нетраен опит , попълнил 'колекцията им" в кармичната им Програма.

Натрупаният капацитет от скъсани опити понякога ражда и определени комплекси , изражда и в субективна "концепция" , въдворява в Същността

негативен отенък , който опасва определени ограничения и рамки , в които се поставят следващите вероятни "опитности" .

Това за мен е несправедливото в "казуса" .  Има безброй мъже , има безброй жени , но нямаме право да ги съдим за това , че не са Нашите.

Някои имат погрешни схващания , че Любовта се "изграждала" ..Не не се Изгражда - Изграждат се Взаимоотношения , служещи за определени цели.

Грешните схващания за Любовта паркират и в погрешни заключения и "философии" .

Няма нищо неетично или сложно , когато Осъзнаеш , че тази връзка не е Твоята - да излезеш достойно от нея .

Нужен е разговор , който да изясни особеностите и да се запази уважението , най-малко заради "приказката" в която сте живели преди Прозрението , че 

не сте един за друг ..

Изгубеното Доверие не е нищо друго , Освен Изгубената от Реалност - Проекция , я която сме танцували ..

Не само ти търсиш Любовта и Онази , която ще те направи Пълноценен и Благодатен .. и аз го Търся и Той ме Търси и те го Търсят ...

Важното е да не се губи Търпението , Надеждата и Вярата .. 

Някой ден , Някоя Нощ ... Няма Значение Кога .. 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

×
×
 • Добави ново...