Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Соломон Паси: Руският посланик ръководи руския шпионаж у нас, трябваше да го изритаме

Този жив ли е още?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Цитат

Аз два пъти съм имал проблем с прокуратурата. През 2005 г. ме обвиниха в шпионаж в полза на чужда държава, защото бяхме спрели възможността руската държава да дешифрира нашите шифрограми.

Ау каква наглост. ! Че как така руснаците не могат да ни  четат шифрограмите ?!?!?  Веднага да се даде пълен достъп до всички наши тайни на товаришчите !

на 16.09.2019 г. в 7:48, miro20 написа:

Веднага да се даде пълен достъп до всички наши тайни на товаришчите !

Че то, кои пък нямат достъп?! - само, които не са поискали. Добре, че сме спрели възможността на руската държава - вицовете на соломончо, цяла мистерия е как така все още не са го прибрали в лудница тоа кукурилник.

• 5 седмици по-късно...

Стават и инциденти. Сигурно е бил  пламенен русофил и щастлив студент в "матушката" , обаче...

https://www.mk.ru/incident/2019/10/17/studenta-iz-bolgarii-iznasilovali-v-centre-peterburga.html

И  малко сравнение на петролна тема

:)

а това без коментар

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 16.09.2019 г. в 6:48, miro20 написа:

Ау каква наглост. ! Че как така руснаците не могат да ни  четат шифрограмите ?!?!?  Веднага да се даде пълен достъп до всички наши тайни на товаришчите !

Че ние ги дадохме на турците и на американците след 89-та година!!! Не виждам това да е някакъв проблем за теб!!!

на 17.09.2019 г. в 16:58, insec написа:

Че то, кои пък нямат достъп?! - само, които не са поискали. Добре, че сме спрели възможността на руската държава - вицовете на соломончо, цяла мистерия е как така все още не са го прибрали в лудница тоа кукурилник.

Не са го прибрали, защото им върши работа!!! Той е за това!!! Както и бившата президентша-Росица де!!! Вехтият Джугашвили е виждал Мони-трабанта, в качеството си на министър да играе кьор кютук пиян върху масите със свалени гащи, само по боксерки!!! Мислиш ли че щом аз съм го виждал в това състояние, ония от чуждите служби спят и нямат някакви по-големи компромати, с които да го държат и да го контролират!!! Умен е, интелигентен е, не може да му се отрече!!! продажен е,също не може да му се отрече!!! В общи линии, еврейче!!!

преди 27 минути, Джугашвили написа:

Достоен за уважение человек!!!

:lol6:Добричката Русия тя ще ни помогне срещу Турция. Ще се сбие с НАТО за да защитити България. Шараниииии. И на този му е виновен комунизма !!! Евала стрино джугашвили. донесе ми здравословна доза смях днес . Е затова чета форума. Човешката простотия винаги ме е забавлявала.

преди 10 минути, lsmurf написа:

:lol6:Добричката Русия тя ще ни помогне срещу Турция. Ще се сбие с НАТО за да защитити България. Шараниииии. И на този му е виновен комунизма !!! Евала стрино джугашвили. донесе ми здравословна доза смях днес . Е затова чета форума. Човешката простотия винаги ме е забавлявала.

Никой няма намерение да се бие с НАТО!!! И на малките деца е ясно, че НАТО само ще стои отстрани и ще гледа сеир, съпроводен с много празни приказки и много плюнчене!!!Пък и НАТО да не би да е военна организация, тя е търговска организация!!! Та ясно се вижда кой е шарана и къде е човешката простотия!!! Но за теб съм склонен на компромиси, поради влошеното ти психично здраве!!! 

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Никой няма намерение да се бие с НАТО!!! И на малките деца е ясно, че НАТО само ще стои отстрани и ще гледа сеир, съпроводен с много празни приказки и много плюнчене!!!Пък и НАТО да не би да е военна организация, тя е търговска организация!!! Та ясно се вижда кой е шарана и къде е човешката простотия!!! Но за теб съм склонен на компромиси, поради влошеното ти психично здраве!!! 

Както стоя отстрани Русия когато НАТО бомбандираше Сърбия ли? Не знам за какво психично здраве претендираш щом можеш да правиш изводи от лековатото поведение на Русия тогава за подобно на НАТО. Отдавна съм се уверил че не си в състояние да си ползваш сивото вещество , ако въобще имаш такова в което дълбоко се съмнявам.

на 19.10.2019 г. в 12:05, lsmurf написа:

Както стоя отстрани Русия когато НАТО бомбандираше Сърбия ли? Не знам за какво психично здраве претендираш щом можеш да правиш изводи от лековатото поведение на Русия тогава за подобно на НАТО. Отдавна съм се уверил че не си в състояние да си ползваш сивото вещество , ако въобще имаш такова в което дълбоко се съмнявам.

Ех дърто, дърто!!! През коя година са бомбардировките в Сърбия, в какво състояние беше тогава матушка Россия и кой и беше президент??? И не зная аз в какво състояние съм, но твоето от ден на ден става по-зле!!! Деменцията не прощава!!!

ох ох ... пак нож в гърба :)

https://www.dw.com/ru/комментарий-интеграционный-хрен-по-лукашенковски/a-51300620?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR1XHj9pZGvpZy88_iciNMirY65sGOnRv6bYu7el52B8cqCodnuxprKvucU

защо ли "батьката" е толкова притеснен... та те са най крепко-прегърнатите братя на света с руснаците :)   След украинците . / казвам го с ирония/

Защо ли тази прегръдка му стиска на "батьката" ??? :) 

Защото много добре знае какво им се случи на на "братята " украинци от "големия брат" .  За разлика от наивната фейк пропаганда за шарани, той е много по наясно за какво иде реч.

На фона на всичко това, рейтинга на Путя  нещо не е много наред :) 

https://mbk-news.appspot.com/news/simpatii-upali/?fbclid=IwAR0IEFPVNRHiVoPZW6pAmRq46K500rdzuiTI1fCzILFUXIJuU2ghrfcQ3Q0

24 % - Тотален срив, на нива от 2011 г.

76710738_10157328072673800_7343386184774

преди 11 часа, Nerazzurro написа:

Да, но се покрива

A той като е агент на МОСАД, какво трябва да правим с него???

преди 1 час, Джугашвили написа:

За съжаление нищо не можем да направим с него. А синът му е същият като него с тая разлика, че е и пияница. 

преди 1 час, Джугашвили написа:

Как какво . След като имаш такава информация по закон си задължен да я предоставиш на съответните органи. Така че действай. :)

Човек , имаш твърде изкривена представа за демокрацията. Това не е система при която всеки си дърдори каквото му дойде на ума. Поне на теория не е така.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Човек , имаш твърде изкривена представа за демокрацията. Това не е система при която всеки си дърдори каквото му дойде на ума.

Аз пък си мислех, че е точно това.

Класическо лицемерие

За изгонения руски дипломат-разузнавач

https://faktor.bg/bg/articles/izgonvaneto-na-ruskiya-shpionin-rusyaev-ot-posolstvoto-v-sofiya-e-rezultat-ot-rabotata-na-amerikanskoto-razuznavane

Подсказано от американското разузнаване.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Русофобията достигна нови висоти: Искусственный интеллект, разработанный в Сколково, посоветовал россиянам бежать из страны

Накратко: компанията "Поп-тех" създава изкуствен интелект - Василий. По време на ден на открити врати в Министерството на социалната политика, чиновниците позволили на обикновени граждани за задават въпроси на Васко. Един човечец попитал как да живее с 12 000 рубли на месец  и изкуственият интелект Василий  посъветвал питащият спешно да избяга от страната(Русия). Водещия програмист на "Поп-тех" рестартирал Василий, но изкуствения интелект продължил да съветва и други питащи граждани да емигрират - предлагал къде да се емигрира, адреси и телефони на консулства, посолства, центрове за издаване на визи.

Официални представител на "Поп-тех" Никон Иларионов предположил, че Василий е хакнат. Като прегледали кода на Васко открили, че може би е имало чужда намеса.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7896498

Чете ли, русофоби?

Четете внимателно и до край!

Хайде още малко, та съвсем да завиете от злоба.:giggle1:

https://www.168chasa.bg/article/7893207

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.