Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте, търся военен филм - развива се във Виетнам. Сещам се само за 1 сцена, 1 взод трябва да превземе някакъв хълм от виетнамците, като те са под постоянен обстрел и никои не иска да тръгне нагоре по хълма. Сцената се развива около 15-20 минути, мисля, че.

ПП. Мисля, че филма, който търся носи името The Thin Red Line.

Възможно и да е той The Thin Red Line, макар действието да се развива 2-рата световна война, а не по време на Виетнамската война.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 479,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Търся един филм, в който една жена използва 100% от мозъка си..Филмът е от 2014

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся един филм в който се разказва за двама обирджии,единия от тях беше заловен и осъден на обесване.В момента на изпълнение на присъдата единия го спасява чрез изстрел във въжето и го отвлича.Мисля,че заглавието беше от имената на обирджиите.

Здравейте! Как се казваше този филм който излезе преди 1-2 години за живота на пилотите от Ф1 Ники Лауда и Джейм Хънт и по-точно тяхното съперничество на пистата?

Не беше някакъв биографичен а тип холивудски.

Редактирано от Missinger (преглед на промените)

Здравейте! Как се казваше този филм който излезе преди 1-2 години за живота на пилотите от Ф1 Ники Лауда и Джейм Хънт и по-точно тяхното съперничество на пистата?

Не беше някакъв биографичен а тип холивудски.

"С пълна газ"

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Търся един филм, ама не помня за какво се разказваше в него. Някой помощ?

Продължавай да търсиш!!! (и да трупаш безсмислени постове)

Продължавай да търсиш!!! (и да трупаш безсмислени постове)

И да си харесва сам постовете :D :D :D

Like-your-own-status.jpg

Да не е СПАМ тотален. Мисля, че филма, който търсиш е Dumb & Dumber

post-353629-0-39660400-1413028361_thumb.

Ако някой знае от кой филм е тази снимка, нека каже :))

Здравейте, търся един сериал. В който лошия герой примамва главните герои, мъж и жена в две различни кули. Които излезе от тях като отвори врата ще избухне другата кула и така ще умре другия човек.

Търся един филм или мини сериал от 80те или 90те, за който имам смътни спомени. За живота на капитан Джеймс Кук, търсенето на южния континент и смъртта му на Хаваи те..?

здравейте,искам да попитам за един филм,който е стар може би 80 те или 90 години героите и са дръпнати.Pазказва се за едно момче което губи баща си на ринга и майка не му давa да тренира бойни изкуства за да не загине като баща си.Но един учител го учи тайно и той това го пази в тайнa до рожденния си ден,докато не ги пребива всичките,и наkрая излиза срещу убиеца на баща си на ринга и си отмъщава,а и в училище е много скромен и приятелите му го тормозят  макар  да може се бие и след рожденния му ден започват да имат респект кам него .

благодаря педварително !

• 2 седмици по-късно...

Здравейте търся филм който съм го гледам преди доста години по Диема.Помня само че един човек прие християнството.Той беше богат и почна да хвърля жълти от терасата на бедните и после излезе на площада и се съблече гол.

Гледал съм го като малък (в момента съм на 19), някъде около 4-5 годишен, тоест около 2000-та година. Компютърна анимация, в която си спомням, че от земята излизаше  нещо като дух (прозрачен и оранжев на цвят) и крадеше душите на хората. Спомням си, че имаше тъжен край, но това нещо просто излизаше от земята и се виждаше как само като докосне хората, душите им се отделяха от тялото. На някого да му говори нещо? :) Ще съм благодарен да споделите предположения, не съм сигурен за времетраенето, но може и да е от клип на компютърна игра. Но мисля, че си беше филмче компютърна анимация.

Да не е това цък

Tърся филм не си спомням много от него но се разказваше за двама ловци които отиват в едно селце в джунглата и се опитват да убият едно животно което избива хората в селото тигър ли беше леопард ли беше непомня. Има и друг подобен филм но помня че в него трябваше да бъде завършена железница не е той  :)

Здравейте ! Търся един филм който беше за Хелоин, но не е ужас а е семеен и мисля че комедия. Не помня за какво се разказваше в него но помня че имаше призрак и също така помня една прословута фраза от него: Номер или шега, помириши моите крака и дай ми някаква храна. Ако някой го знае моля да ми отговори. Благодаря предварително! :wink12:  :rolleyes:

Здравейте търся един филм който съм гледала доста отдавна не зн името филма се разказва за мъж и жена който се женат и двамата имат доста деца който не се понасят от начало но след време нещата се променят ако не се лъжа жената беше сладкарка или нещо такова .. Филма доста наподобява на "yours mine and ours"  мерси предварително ако някой го знае да пише :)

Здравейте търся един филм който съм гледала доста отдавна не зн името филма се разказва за мъж и жена който се женат и двамата имат доста деца който не се понасят от начало но след време нещата се променят ако не се лъжа жената беше сладкарка или нещо такова .. Филма доста наподобява на "yours mine and ours"  мерси предварително ако някой го знае да пише :)

Аммм, надали е това, но оригиналният Yours, Mine and Ours от 1968-ма година? Но жената тук не е "сладкарка", а мисля, че беше сестра или някакъв медицински работник, до колкото си спомням...

Здравейте търся онзи филм за извънземни,който излъчваха преди години по btv за едно семейство баща с две деца-момиче и момче,които живееха до царевична нива.Момиченцето беше много умно,знам,че то усещаше,че ще дойдат извънземните и нареждаше чаши с вода върху телевизора.Бащата им  им четеше книжки за извънземни.Накрая когато извънземните дойдоха цялото семейство се скри в мазето.

Здравейте търся онзи филм за извънземни,който излъчваха преди години по btv за едно семейство баща с две деца-момиче и момче,които живееха до царевична нива.Момиченцето беше много умно,знам,че то усещаше,че ще дойдат извънземните и нареждаше чаши с вода върху телевизора.Бащата им  им четеше книжки за извънземни.Накрая когато извънземните дойдоха цялото семейство се скри в мазето.

Signs

Редактирано от Missinger (преглед на промените)

Да помоля  и аз за малко помощ. Търся конкретен филм, който гледах преди година- две по Бнт ако не се лъжа. Документален филм, който сега незнайно защо не намирам.

Ето инфо http://www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=5507

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.