Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте търся един филм който съм гледал доста отдавна и преди дни се сетих за него.Филма се разказваше за едно момче живеещо в града.Един каубой дойде да го търси мисля,че му беше чичо т.е брат на майка му.Та дойде този каубой и го заведе при него в една ферма.Момчето изроди агънце и го кръсти Макинтош или нещо подобно свързано с компютрите.Благодаря хубава вечер...

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 479,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте, търся един филм,но не мога да го намеря от доста време. Спомням си,че бременна жена изчезва в последствие откриват тялото и накрая се оказва че мъжът и е я убил.Само това помня филма много ми прилича на "Не казвай сбогом"

Здравейте
търся филм за един ловец на ...... човекоядец,гледал съм го преди 10 години по БНТ,мисля че е по истинска история,подобен е на Призрака и Мрака.
Не си спомням много от филма,но помня че ловеца дебнеше животното,не помня точно какво беше(може би пума или тигър)на едно дърво през ноща в ДЖУНГЛАТА.
Надявам се някой да го е засичал :)

Здравейте, търся един филм,но не мога да го намеря от доста време. Спомням си,че бременна жена изчезва в последствие откриват тялото и накрая се оказва че мъжът и е я убил.Само това помня филма много ми прилича на "Не казвай сбогом"

Да не е този?

http://www.imdb.com/title/tt0385940/

Здравейте,

Филма, който търся е хорор филм/филм на ужасите.В началото на филма група младежи на около 20-25 години пътуват във влак, но неща става и влака катастрофира и от там нататък ми се губят моменти и немога да се сетя как се казваше този филм..Ще съм много благодарен, ако някой го намери  :) 

http://www.imdb.com/title/tt1015474/?ref_=nm_flmg_act_7

или

http://www.imdb.com/title/tt1082599/?ref_=fn_al_tt_1

Търся един филм но не помня как се казваше.. беше с влак и влака го караше човек който беше убил машиниста и не спираше на нито една спирка и хората от влака се опитваха по всякакъв начин да го спрат и накрая бащата на едно дете от влака откачи вагоните от локомотива и се спасиха :)

EDIT: намерих го! :) Последен Пътник се казва филма!

Редактирано от bobyyy7 (преглед на промените)

Така търся един филм жанр екшън фантастика но не мога да се сетя за името му . В филма ставаше дума за настъпил апокалипсис и един влак който не спира да се движи нещо като вечния влак в него живеят в всеки вагон различни хора роби богати и не си спомням много но помня че хранеха робите с нещо като желирани блокове гадория като цяло . Ако някой се сеща ще се радвам да ме насочи. 

Привет на всички!

Търся един филм на който Не му помня името.

Две момичета, така на около 20 години бяха в университет, още в началото на филма двете момичета посещават някаква Метъл или Рок група, не помня точно. След концерта едното момиче остава с групата и те я отвеждат със буса си към гората и там до колкото помня и правят някаква черна мажия, след това момичето се превръща в нещо зловещо и започва да яде и убива хора, а най добрата и приятелка (второто момиче) разбира нейната тайна и до там, краят Не го помня.

Знам че информацията е малка, но този филм го гледах миналата година в един приятел, но сега като го попитах, той е забравил името на филма, а много ми хареса и искам пак да го гледам. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете да го намеря.

Привет на всички!

Две момичета, така на около 20 години бяха в университет, още в началото на филма двете момичета посещават някаква Метъл или Рок група, не помня точно. След концерта едното момиче остава с групата и те я отвеждат със буса си към гората и там до колкото помня и правят някаква черна мажия, след това момичето се превръща в нещо зловещо и започва да яде и убива хора, а най добрата и приятелка (второто момиче) разбира нейната тайна и до там, краят Не го помня.

Знам че информацията е малка, но този филм го гледах миналата година в един приятел, но сега като го попитах, той е забравил името на филма, а много ми хареса и искам пак да го гледам. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете да го намеря.

Какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Привет на всички!

Jennifer's Body (2009)

Точно този е филма!!! Благодаря ти много :)

Винаги сте точни и полезни на всички, тук в този форум едно благодаря е малко, дано все така да помагате за напред!!!

Редактирано от Емил Велев (преглед на промените)

Така търся един филм жанр екшън фантастика но не мога да се сетя за името му . В филма ставаше дума за настъпил апокалипсис и един влак който не спира да се движи нещо като вечния влак в него живеят в всеки вагон различни хора роби богати и не си спомням много но помня че хранеха робите с нещо като желирани блокове гадория като цяло . Ако някой се сеща ще се радвам да ме насочи. 

Snowpiercer

Привет, търся един филм, мисля че беше мини-сериал от 2 части, по ТВ го даваха преди години. Разказваше се за една мацка, която се казваше Бо(или приятеля и беше Бо), а актрисата е същата, която се оказа убиеца в "Градски легенди" 1. Ставаше въпрос за някакво нашествие на извънземни които се прехвърляха в човешките тела посредством ободване от някакви камъчета. Благодаря предварително и всичко най-хубаво.

П.П.: Invasion (1997) Съжалявам, открих го по-бързо от колкото предполагах.

Редактирано от liubomire (преглед на промените)

Здравейте,

Търся един филм. Действието се развива в едно малко градче в САЩ. Жена и детето и живеят сами, а мъжът и е на война. Жената приутява един странник, той помага из къщата, целия град го мисли за дезертьор, а той се оказва герой. На последната сцена, този мъж и съпругът се разминават на пътя към града. Единия си тръгва другия се прибира.... Някой ако се сети за заглавие от беглото ми описание, ще съм благодарен.

Здравеите търся един филм в него се разказва за мъж и жена женени уж и мъжът спи сънуваше че жената тя опитва да го убие и той бяга и като се събужда бяга от жена си  наистина иска да го убие бяга като паркур мисля че беше фантастика не мисля че е много стар

Редактирано от maniakktt (преглед на промените)

Здравейте, търся един детски сериал за Зоро, който даваха преди може би 17-18 години. Не е анимация, игрален е. От сорта на "Бриско Каунти младши", но за Зоро :) Ще се радвам, ако някой се сети как се казва.

преди 41 минути, DYDK написа:

Здравейте, търся един детски сериал за Зоро, който даваха преди може би 17-18 години. Не е анимация, игрален е. От сорта на "Бриско Каунти младши", но за Зоро :) Ще се радвам, ако някой се сети как се казва.

Цитат

Сериали:

„Zorro“ - 1957-1959 година, продукция на Уолт Дисни (Walt Disney), с Гай Уилямс (Guy Williams).

„The New Adventures of Zorro“ - 1981 година, анимационен сериал, Filmation.

„Zorro and Son“ - 1983 година.

„Zorro“ („The New Zorro“) - 1989-1993 година, с Дънкан Регер (Duncan Regehr).

„The Legend of Zorro“ - 1992 година, анимационен сериал, Mondo TV.

„Kaiketsu Zorro“ - 1996 година, анимационен сериал, NHK и Mushi Productions.

„The New Adventures of Zorro“ - 1997 година, анимационен сериал от Warner Brothers.

„Zorro: La Espada y la Rosa“ - 2007 година, теленовела от Sony Pictures и Telemundo, с Кристиан Мейер (Christian Meier).

„Zorro: Generation Z“ - 2008 година, анимационен сериал.

Успех!

преди 1 час, chochomen написа:

Успех!

„Zorro“ („The New Zorro“) - 1989-1993 година, с Дънкан Регер (Duncan Regehr).  - Ето това е, благодаря :)

Търся си един филм, в който се разказва за едни деца, които бяха затворени в един лабиринт и някакви чудовища ги гонят. Искаха да се спасят, но единсвеният начин беше да излезат от лабиринта.

преди 59 минути, peshomiroslavov написа:

Търся си един филм, в който се разказва за едни деца, които бяха затворени в един лабиринт и някакви чудовища ги гонят. Искаха да се спасят, но единсвеният начин беше да излезат от лабиринта.

http://www.imdb.com/title/tt1790864/?ref_=nv_sr_2

• 2 седмици по-късно...

Здравейте приятели.Търся един филм който съм гледал като малък,може би е от 90те години,но не се сещам как се казва..помня че ставаше въпрос за младо семейство което пътува из пустинята и отвличат жената,след което мъжа прави всичко по силите си за да я намери и накрая успява,а самата жена е отвлечена от някакво шантаво семейство..нещо като трилър мистерия може да се каже..мислех че ръсел кроу е в главната роля но из неговите филми неможах да го намеря,ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.