Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Имаше един филм продължението на боговете сигурно са полудели. Мисля че се казваше "Лудории в Хон Конг" Някой имали на представа отк ъде мога да го сваля? благодаря

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

на 5/3/2017 в 14:18, kalamona написа:

Имаше един филм продължението на боговете сигурно са полудели. Мисля че се казваше "Лудории в Хон Конг" Някой имали на представа отк ъде мога да го сваля? благодаря

Crazy Hong Kong

Здравейте.Търся един филм, който много прилича на филма "Геймър".В началото някакъв пич играе игра, която мисля, че играеше в ролята на бета тестър (гледах само първите 20-ина минути, но после се отказах понеже ми стана тъпо без субтитри).Та в нея управляваше един, който подобно на GTA (FPS) ограби банка и след това чу по новините, че същото се е случило наживо.Помня, че излезе преди 2 - 3 години или нещо такова даже го бях свалил, но не успях да намеря субтитри и така го забравих.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся от доста време един стар филм, но лошото е, че си спомням твърде малко. Мисля, че е американски, стар е наистина, гледала съм го преди 7-8 години по телевизията, мисля, че беше Hallmark channel или Diema. Не си спомням за актьорите, спомням си част от сюжета. Беше фантастика, с елементи на екшън/приклченски. Трима души (красиво младо момиче, млад и по-възрастен мъж) търсеха някакъв меч, който го държаха "лошите"  :D, преминаваха в различни измерения... и за съжаление това е всичко, което си спомням. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна.

Редактирано от Елизабет Бориславова (преглед на промените)

Здравейте на всички.Търся един филм в който главният герой пиеше някакво хапче (някаква дрога беше) и ставаше много умен.Мислеше много бързо.Спомням си накрая на филма беше станал някакъв дипломат или нещо подобно с власт.Моля ако някой се сеща да пише.Благодаря ви.Хубава вечер.:)

Редактирано от Bat_Koki (преглед на промените)

преди 1 час, Bat_Koki написа:

Здравейте на всички.Търся един филм в който главният герой пиеше някакво хапче (някаква дрога беше) и ставаше много умен.Мислеше много бързо.Спомням си накрая на филма беше станал някакъв дипломат или нещо подобно с власт.Моля ако някой се сеща да пише.Благодаря ви.Хубава вечер.:)

Главният герой с хапчето е Брадли Купър, а филма е Limitless / Високо напрежение мисля беше преведено на БГ и е от 2011 г.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

на 30.05.2017 г. в 23:24, exwol написа:

Главният герой с хапчето е Брадли Купър, а филма е Limitless / Високо напрежение мисля беше преведено на БГ и е от 2011 г.

Благодаря ти точно той е. :)

• 2 седмици по-късно...

Търся един филм двама приятели геймъри, отвличат един училищен автобус и използват учениците като герои от играта, като я пресъздават и учениците минават нива ръководени от двамата геймъри, като убиват своите съученици.. 

Преди време гледах филм на който няколко момчета и момичета пътуваха до един остров . Ръководеше го(островът) бащата на едно от момичетата. После момчетата тръгнаха на екскурзия с бабата на момичето и се загубиха в пещера и после бягаха от канибали . Всичко беше заснето на камера. Някой знае ли името на филма ?

Здравейте, търся филм, който излезе през 2006-2007. Поради някаква причина си мислех, че името на филма е Илюзионистът или нещо сходно, но се оказа че не е. Може би са един и същи жанр. Спомням си много мътно началото..опити за магия, (фокуси) някъде в гората, малко момче.. Главния герой се опитваше да накара разни неща да изчезнат/или да ги клонира/. Явно през целия филм не става ясно дали е успял, но на края се разкрива всичко. И това си спомням най-ясно: отново гора, някакъв портал и от него падаха изчезващите/клонираните Шапки. Мисля, че имаше и физика във филма, нещо за бобините на Тесла, но може и да смесвам 2 филма..

Моля ви помогнете да намеря филма с клонираните Шапки.

Имаше един филм с Луи дьо Фюнес, за едно куфарче с пари. По-подробно не мога да го опиша забравил съм го. Ако можете да ме сетите за името. 

Благодаря :)

преди 10 минути, Stoyannnov написа:

Имаше един филм с Луи дьо Фюнес, за едно куфарче с пари. По-подробно не мога да го опиша забравил съм го. Ако можете да ме сетите за името. 

Благодаря :)

Намерих го. Филма се казва "Оскар (1967)"

на 18.06.2017 г. в 1:08, Радост Хаджиласкова написа:

Здравейте, търся филм, който излезе през 2006-2007. Поради някаква причина си мислех, че името на филма е Илюзионистът или нещо сходно, но се оказа че не е. Може би са един и същи жанр. Спомням си много мътно началото..опити за магия, (фокуси) някъде в гората, малко момче.. Главния герой се опитваше да накара разни неща да изчезнат/или да ги клонира/. Явно през целия филм не става ясно дали е успял, но на края се разкрива всичко. И това си спомням най-ясно: отново гора, някакъв портал и от него падаха изчезващите/клонираните Шапки. Мисля, че имаше и физика във филма, нещо за бобините на Тесла, но може и да смесвам 2 филма..

Моля ви помогнете да намеря филма с клонираните Шапки.

Заповядай!

Дайте някой филм със оцеляване събиране на провизии с някъв апокалипсис... Нещо като Walking Dead или The Signs :) Моля и благодаря...

А да и търся един филм дето беше с торнадо и хората имаха празник в града и се скриха в мазето на една пожарна станция ако не се лъжа а една репортерка беше заснела 3 торнадота в града а друго семейство се скри в подземие до къщата им... само това помня дано ви е достатъчно и благодаря! 

преди 15 минути, Еленко Борисов написа:

Дайте някой филм със оцеляване събиране на провизии с някъв апокалипсис... Нещо като Walking Dead или The Signs :) Моля и благодаря...

А да и търся един филм дето беше с торнадо и хората имаха празник в града и се скриха в мазето на една пожарна станция ако не се лъжа а една репортерка беше заснела 3 торнадота в града а друго семейство се скри в подземие до къщата им... само това помня дано ви е достатъчно и благодаря! 

Пробвай с Астероид. 2 части са, аз много ги харесвах като малък.

преди 38 минути, Еленко Борисов написа:

Има доста филми с подобен сюжет, но е възможно да говориш за този:

Цитат

Нещо като Walking Dead или The Signs

Двата са бая различни...

За зомби апокалипсис бих ви препоръчал Maggie с Арнолд Шварценегер. Силен филм: http://www.imdb.com/title/tt1881002/?ref_=nm_flmg_act_8

За The Signs, може да ти е интересен The Happening, пак от същия режисьор, като на The Signs

http://www.imdb.com/title/tt0949731/?ref_=nm_flmg_dr_8

За апокалипсис... The Knowing: http://www.imdb.com/title/tt0448011/?ref_=nv_sr_1

В Мрежата активно обсъждат за предвидени две катастрофи в него филм. Зловещичкко...

Иначе лично на мен любимия ми апокалиптичен филм е Threads, но може би няма да ви хареса - потискащ, тежък и мрачен.

http://www.imdb.com/title/tt0090163/?ref_=nv_sr_2

и други има....

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Здравейте, търся един психо трилър който бях гледал по бившата БТВ, тогава беше Ефир 2, през 1993г., филмът се казва "От дълбините на смъртта" и беше на 2 части, които бях записал на видеокасета и по-късно съм го изтрил. Но с това заглавие и превод на английски нищо не откривам. Във филма се разказва за една жена, която след инцидент в басейн изпада в клинична смърт и сънува как минава през някакъв тунел в който някакви силуети протягат ръка към нея, след което тя се събужда в болницата и е помислила че сънува, но след време започнват да я преследват странни хора-зомбита, които искаха да я убият и тя трябваше да убие всичките й 5-6  нападатели за да избегне смъртта. Но последният й нападател по погрешка го разпознава като бесен тираджия, който обичал да плаши шофьорите по това шосе. Когато се прибира вкъщи вече успокоена че е преборила всичките зомбита, съвсем неочаквано в домът й нахлува последното зомби, преобразен като нейният приятел, но тогава истинският й приятел се прибира и убива зомбито.

Филмът не е от типичните ужаси, макар че има ужасни сцени, по-скоро с духовен характер. Ето един потребител от друг форум който също е търсил този филм, но неуспешно (най-отдолу на 333 стр.).

http://hardwarebg.com/forum/printthread.php?t=37990&pp=25&page=333

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся един филм, който разказва за баща и двама сина. Бащата участваше в нещо като horror show, а синът беше доста запален по horror movies и имаше плакати и играчки по цялата стая. Не си спомням много, освен, че накрая малкия син се беше загубил в гората и след това го намериха жив. Ако някой има идеи да сподели. Съжалявам за малкото информация, но само това си спомням.

Искам и да питам за един руски филм, дали някъде има превод на български или английски? Филмът се казва "Пацаны" (1983).

Редактирано от Луцифер... (преглед на промените)

на 2.07.2017 г. в 20:24, peppone1 написа:

Здравейте, търся един психо трилър който бях гледал по бившата БТВ, тогава беше Ефир 2, през 1993г., филмът се казва "От дълбините на смъртта" и беше на 2 части, които бях записал на видеокасета и по-късно съм го изтрил. Но с това заглавие и превод на английски нищо не откривам. Във филма се разказва за една жена, която след инцидент в басейн изпада в клинична смърт и сънува как минава през някакъв тунел в който някакви силуети протягат ръка към нея, след което тя се събужда в болницата и е помислила че сънува, но след време започнват да я преследват странни хора-зомбита, които искаха да я убият и тя трябваше да убие всичките й 5-6  нападатели за да избегне смъртта. Но последният й нападател по погрешка го разпознава като бесен тираджия, който обичал да плаши шофьорите по това шосе. Когато се прибира вкъщи вече успокоена че е преборила всичките зомбита, съвсем неочаквано в домът й нахлува последното зомби, преобразен като нейният приятел, но тогава истинският й приятел се прибира и убива зомбито.

Филмът не е от типичните ужаси, макар че има ужасни сцени, по-скоро с духовен характер. Ето един потребител от друг форум който също е търсил този филм, но неуспешно (най-отдолу на 333 стр.).

http://hardwarebg.com/forum/printthread.php?t=37990&pp=25&page=333

Открих го! Филмът е "From the Dead of Night" от 1989г. и затова няма подходящ превод, но поне годината бях запомнил. Филмчето е много увлекателно без особено страшни сцени.

Здравейте преди около 10 години а може и повече съм гледал един филм в който едни чернокожи момчета се катерят по сгради по терасите прозорците и крадяха от някакви богаташи най-различни скъпи неща мислеха се за самураи. Мисля че крадяха защото им трябваха пари да спасят някой техен приятел който май се нуждаеше от трансплантация на някакъв орган. Това е което си спомням за филма ако някой го е гледал и ми каже кой е филмът как се казва ще съм му много благодарен. Мисля че се казваше Самурай но като пиша в нета не мога да го намеря излизат ми други филми.

преди 40 минути, emo_9228 написа:

Здравейте преди около 10 години а може и повече съм гледал един филм в който едни чернокожи момчета се катерят по сгради...

District B13

Yamakasi

Здравейте на всички.Търся един филм който съм го гледал навремето на видеокасета.Срещал съм го из торент сайтовете, но сега не се сещам как се казва.Надявам се вие да ми помогнете.Разказваше за двама пичове които бяха някакви задръстени  и решиха да направят мацка с компютъра.След това отидоха на някакъв купон и там всички им завидяха.Това е което си спомням.Дано някой да се сети.Благоадаря ви.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.