Премини към съдържанието
@com

windows 7 не се обновява

Препоръчан отговор


Здравйте. Имам проблеб с ъбдейта на windows 7 ultimate x64bit (от замунда) Постоянно товари процесора на около 25%   .има някакъв SVCHOST.EXE процес който заема и процесора и рампаметта . Когато забраня ъпдейтите процеса пак си е там ама не заема почти никакви ресурси. Разбрах , че е от това ,защото като забраня от контрол панел на Windows да се ъбдейтва всичко се нормализира. Другото което е , че когато са разрешени ъбдейтите търси по цял ден без да намира нищо.Нещо не е наред  ако може някакви насоки  какво да го правя 

Untitled.png

Untitled.jpg

Untitled1.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема май вече е от около няколко месеца. От MS твърдо са решили да си съсипят всички работещи версии на Windows и да остане само десятката.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Проблема май вече е от около няколко месеца. От MS твърдо са решили да си съсипят всички работещи версии на Windows и да остане само десятката.

аха ,значи проблема не е в моя телевизор . Ама на мен десятката нещо вообще не ми допада. Освен да ги забраня тия безуспшни опити за ъбдейт и да не го мисля.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, @com написа:

аха ,значи проблема не е в моя телевизор . Ама на мен десятката нещо вообще не ми допада. Освен да ги забраня тия безуспшни опити за ъбдейт и да не го мисля.

Ами спри ги и повече не им обръщай внимание. Мой познат, който работи в ПС магазин има 4 лаптопа с лицензен Windows 7. Две седмици се мъчи да ги Update до 10, но не стана. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ами спри ги и повече не им обръщай внимание. Мой познат, който работи в ПС магазин има 4 лаптопа с лицензен Windows 7. Две седмици се мъчи да ги Update до 10, но не стана. 

ОК благодаря за бързия отговор. Лека вечер и всичко добро 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така е седмицата вече.Скоро пробвах, търси много време и нищо не намира!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж и дали имаш net framework 3.5  и по-ранните версии и дали е разрешен от програми-включване и изключване на компоненти,също така виж и какви версии на визуал студио имаш инсталирани със седмицата и ги сложи всички до 2015,освен това има тулче на майкрософт за диагностика и  корекция на проблеми с ъпдейтите-пробвай и с него.Пробвай и това:

Аз се сблъсках с този проблем и на уйн 8.1,сложен преди седмица на приятел и същото...................върти и нищо,оправи се чак вчера и се появиха ъпдейтите,една седмица след инсталацията и понеже правих много неща...................така и не разбрах от кое точно се реши проблема,но трябва да има и да е разрешен ner framework 3.5 и по-ниските версии.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От няколко седмици съм със същия проблем..........следвайте стъпките от линка на

=Ivan=

Редактирано от Iv stoench (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.