Премини към съдържанието
acceleron

Sony Xperia SP - постоянно губи 3g

Препоръчан отговор


Здравейте! От скоро имам проблем с 3g връзката на сони-то. Проблемът е, че за някоко минути работи на 3g, след това все едно "замръзва".

Показва ми, че реално има обхват, но нито мога да набирам, нито да използвам мобилни данни. При 2g връзка си работи нормално.

Връщах фабрични версии и настройки, но без промяна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На ръчно или автоматично търсене на мрежа си? Пробвай проблемът да не е от търсенето на мрежата 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 20.12.2016 г. в 22:49, acceleron написа:

На ръчно съм задал да е само на 3G.

руутнат ли е?ако да флашни модулите и 3-пъти ребоот след това ако не нямам си на идея :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Телефонът вече кара на изпарения. След няколко дена ще бъде заместен от друг. 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.