Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови мобилни приложения на Kaldata.com

Featured Replies

• Администратор

Здравейте приятели! Радваме се да Ви представим напълно новите ни приложения за Android и iPhone.

Не пропускайте последните новини от света на технологиите където и да сте. С нашите нови приложения можете лесно и бързо, да четете и коментирате новините ни по-удобно от всякога.

Това е първата им версия, очаквайте още много промени и изненади в тях.

Приложението за Android базирани телефони можете да изтеглите от тук, а за iPhone от този линк.

Надяваме се да ви харесат!

kaldata-app1.jpegkaldata-app2.jpegkaldata-app3.jpeg

преди 27 минути, Калин Карабойчев написа:

очаквайте още много промени и изненади в тях

Дано изненадите са приятни!
(just kidding)

Поздрави за екипа. Приложението ми хареса и е по мой вкус.Пожелавам Ви успехи през новата година и много здраве и щастие!

преди 9 часа, * СТЕФАН * написа:

Поздрави за екипа. Приложението ми хареса и е по мой вкус.Пожелавам Ви успехи през новата година и много здраве и щастие!

И от мен. Калин тоя път надминал дори себе си. Моля да не се приема като саркастична шега. Напълно сериозно.

преди 8 минути, Julius Decimus написа:

И от мен. Калин тоя път надминал дори себе си. Моля да не се приема като саркастична шега. Напълно сериозно.

Ако бях на мястото на собственика на сайта...щях леко да се засегна от такива непремерени изписвания. Бруте...:shock11:

преди 9 часа, Julius Decimus написа:

Е какво е надминал себе си, като няма приложение за Windows 10 Mobile.

преди 30 минути, Momolord написа:

Много е просто, Windows Phone държи 0.3% от пазара (трето тримесечие 2016 година)

http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/os;jsessionid=EE8D76381FD515969EFA3657800C885D

При това положение заслужава ли си труда?

По тази логика никой не трябва да пише софт за WinPhone(10)
Леко дискриминационно звучи.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

току-що, capnemo написа:

Много е просто, Windows Phone държи 0.3% от пазара (трето тримесечие 2016 година)

http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/os;jsessionid=EE8D76381FD515969EFA3657800C885D

При това положение заслужава ли си труда?

Не знам, Калин да каже.

Но, ако обърнеш тези 0.3% от пазара в бройка хора, дали си заслужава?

Не, че ми пречи. Просто констатирам.

преди 9 минути, ExaFlop написа:

По тази логика никой не трябва да пише софт за WinPhone(10)
Леко дискриминационно звучи.

Говорим за много специфично приложение. И има едно нещо, наречено ROI, според което няма как да се върнат инвестиции от толкова малък пазар. Приложението може да се напише само за да се тупат по гърдите разработчици че поддържат и тази ОС....

А ако погледнеш маркета им ще видиш че това (почти никой не пише софтуер за тях) е реалност.....

преди 34 минути, capnemo написа:

А ако погледнеш маркета им ще видиш че това (почти никой не пише софтуер за тях) е реалност.....

Ако погледна маркета, ще видя че има всичко необходимо, което ми е нужно.

преди 21 минути, Momolord написа:

Ако погледна маркета, ще видя че има всичко необходимо, което ми е нужно.

Това го има при Майкрософт от много време: едно приложение от всеки тип. Дали е добра стратегия не знам, но виждам че много приложения се пишат от външни разработчици. Примерно колко текстови редактора има...

• Автор
  • Администратор
преди 2 часа, Momolord написа:

А ти опита ли да търсиш дали няма приложение за win 10? Има от поне 1-2 години. Да в момента има един малък козметичен проблем с таба всички новини, който се появи след обновяването на сайта, но ще бъде оправен. Останалите раздели си работят. https://www.microsoft.com/bg-bg/store/p/kaldatacom/9nblggh58mrt

преди 12 часа, Калин Карабойчев написа:

А ти опита ли да търсиш дали няма приложение за win 10? Има от поне 1-2 години. Да в момента има един малък козметичен проблем с таба всички новини, който се появи след обновяването на сайта, но ще бъде оправен. Останалите раздели си работят. https://www.microsoft.com/bg-bg/store/p/kaldatacom/9nblggh58mrt

Не съм търсил, защото очаквах да го видя тук.

Старо, или ново - какво пречеше да добавиш и връзка към него.

Инсталирах го. Да ти кажа, не е само козметичния проблем.

Няма таб за ревюта и форуми. Сравнявам с екранните снимки от другите приложения.

Благодаря, все пак.

Редактирано от Momolord (преглед на промените)

• Автор
  • Администратор
преди 1 минута, Momolord написа:

Не съм търсил, защото очаквах да го видя тук.

Старо, или ново - какво пречеше да добавиш и връзка към него.

Инсталирах го. Да ти кажа, не е само козметичния проблем.

Няма таб за ревюта и форуми. Сравнявам с екранните снимки от другите приложения.

Не е ли по-добре от нищо. До преди малко мрънкаше, че изобщо няма. Сега като се оказа, че има вместо да се радваме пак не сме доволни. Аман от недоволни от всичко...

току-що, Калин Карабойчев написа:

Не е ли по-добре от нищо. До преди малко мрънкаше, че изобщо няма. Сега като се оказа, че има вместо да се радваме пак не сме доволни. Аман от недоволни от всичко...

Айде сега, мрънкал съм бил. :) Не си ли спомняш, че преди доста време ми каза, че нямате Windows телефон за да тествате проблем, за който сигнализирах.

Сега пак сте позабравили Windows платформата.

Както вече казах, не е проблем дори и да няма. Влизам си директно през edge браузъра, без да ползвам допълнителни приложения.

Освен това, понеже, както знаеш ползвам активно форума - оказа се, че няма таб за него...

• 2 седмици по-късно...

Мали що са толкова солени коментарите в гугъл плея не знам.. сигурно са били преди ъпдейт.. Та tapatalk-а ще си почине малко..

И ще си позволя да добавя още нещо.. Според мен ще е добре да добавите повече вградени графични елемени вместо да се дърпа цялата информация през интернет с което времето за зареждане се увеличава а и интернет трафикът също. В полетата да се дърпа само текстът от интернет с което според мен ще улесни ситуацията..

Виждам, че сте направили това със страничното меню, за което съм благодарен.

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.