Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Показах и доказах, че според собствените си критерии, ти си крадец-комуне. Сори, баце, ама го има черно на бяло. Няма измъкване tease

Пак си бълнуваш в будно състояние.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 789,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

То е ясно че тази класация е нереална. Там пише за България - 67 място - 43 точки - осезаем проблем, а на нас ни казваха по телевизора че у нас има само усещане за корупция. Аз на някаква измислена класация ли да вярвам, или на коалицията ГЕРБ/ППДБ/ИТН/БСП?

преди 52 минути, Flashback написа:

Ама разбира се, че германската НПО, която изготвя измислената си "класация" за корупция ще постави Русия в дъното на класацията, дори много след Украйна и ЕС, които са потънали в корупционни скандали и затъналите до ушите в дългове. И после ми говорете за руска пропаганда, която не може да стъпи на пръста на западната пропаганда. Уруспията след корупционния скандал с ваксините вместо да я осъдят, я възнаградиха с втори мандат като председател на ЕК, за да продължи да краде вече не от ваксини, а от прокси война. Ово е корупция!

Лошото е, че такива стринки като теб вярват сляпо на всички глупости, които им спуснат от Брюксел.

Какво те кара да мислиш, че Русия не е потънала в корупция много повече, отколкото Украйна? Лични симпатии към Питин може би? 🙄

преди 44 минути, Top-t написа:

Пак си бълнуваш в будно състояние.

Вече и на собствените си очи ли не вярваш? А банана, който изяде тогава заради мен по повод тази крадена картинка? Него спомняш ли си го?

Позата на щарус не помага, индианец. Има го черно на бяло. Обвиняваш другите че са крадци-комунета за същото нещо, което правиш и ти.

Не си щраус! Крадец-комуне си:

ЛИНК

Вече и на собствените си очи ли не вярваш? А банана, който изяде тогава заради мен по повод тази крадена картинка? Него спомняш ли си го?

Позата на щарус не помага, индианец. Има го черно на бяло. Обвиняваш другите че са крадци-комунета за същото нещо, което правиш и ти.

Не си щраус! Крадец-комуне си:

ЛИНК

Дългокоса пиянке индианке много препиваш и си много унизена от батковците.

То е ясно че тази класация е нереална. Там пише за България - 67 място - 43 точки - осезаем проблем, а на нас ни казваха по телевизора че у нас има само усещане за корупция. Аз на някаква измислена класация ли да вярвам, или на коалицията ГЕРБ/ППДБ/ИТН/БСП?

Нищо не ти е ясно соц-индианец

преди 15 часа, Belefor написа:

Поредната простотия от теб....

E, нормално... Това е "женският" акаунт на тира. През последните дни даже си пише с този акаунт и си отговаря с другият. Води си дискусия със самият себе си.

преди 1 час, Мери) написа:

Нека видим какво показва CPI 2024:

Дания - 1-во място -90 точки - много ниска корупция

Германия - топ 10 - 78 точки - ниска

България - 67 място - 43 точки - осезаем проблем

Украйна - 104 място - 36 точки - висока

Иран - 149 място - 24 точки - много висока

Русия - 154 място - 22 точки - много висока и т.н. и т.н.

Източник: https://ti-russia.org/en/corruption-perceptions-index/cpi-2024/

Тука в Германия постоянно трябва да буташ пари и да имаш връзки.

преди 10 часа, Мери) написа:

Еми не е по-голяма от тази на Русия. 😉

Ама да разбира се, Русия цъфтят и вързват. Аз нямам нищо против да цъфтят и да вързват, напротив, ще се радвам, ама фактите са противоположни на това, на което бих се радвала. А ти, след като в западна Европа и в България толкова много не ти харесва, защо още не си се преместил при цъфтящите? Страх те е от мобилизация ли? 🙄

Не се мъчете, бе другари, не се мъчете, заминавайте на хубавото: https://www.facebook.com/photo/?fbid=2177149436366244&set=gm.4347187138930418&idorvanity=3016047962044349&locale=bg_BG

Не знам как е в Россия, аз съм в Берлин. И затова коментирам Берлин. Затова ти казвам, че тук или моторът на ЕС е корумпиран.

Ти в Россия ли си?

Аз се чудя дали Мери ще се извини за лъжите си, които каза за Радев. Че ще ни вади от ЕС, от ЕЗ, от НАТО, от Шенген, че ще връща лева, че е руски агент и всичко останало.

Къде е нашата принцеса от Берковица, дали познава новата председателка на НС. @Anneliese познаваш ли новата председателка?

https://dnes.dir.bg/politika/mihaela-dotsova-ot-progresivna-balgariya-e-noviyat-predsedatel-na-parlamenta

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Къде е нашата принцеса от Берковица, дали познава новата председателка на НС. @Anneliese познаваш ли новата председателка?

https://dnes.dir.bg/politika/mihaela-dotsova-ot-progresivna-balgariya-e-noviyat-predsedatel-na-parlamenta

копринкоффф я познавал, даже я онож...........спохождал по „пътя на копринката“ .

преди 1 час, The Lone Star написа:

Аз се чудя дали Мери ще се извини за лъжите си, които каза за Радев. Че ще ни вади от ЕС, от ЕЗ, от НАТО, от Шенген, че ще връща лева, че е руски агент и всичко останало.

Споко, няма да дочакаш извинение. Тя и тия като нея никога за нищо не се извиняват. Те са винаги прави и на страната на добрите...

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

преди 2 часа, communismatic написа:

Политическата част на форума се превърна в психодиспансер...то не бяха некромонгъри,без умствени ,разни блъди мери-та,балабучки...а тия пък със по 10 ник-а..дет сами се питат и сами си отговарят са върха на интелекта у форума...

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Къде са младите в парламента. Пак някакви стари герой.

Че повечето не са стари 40-50 годишни, политиката има нужда от политици с опит ,а опита от време.

преди 20 часа, Мери) написа:

Какво те кара да мислиш,

Прецедател мечта! 🙂

Михаела Доцова от "Прогресивна България" беше избрана за председател на 52-рото Народно събрание (НС).

Народното събрание проведе гласуване за избор на председател на 52-рото НС, като номинации направиха от "Прогресивна България" ПБ“ (ПБ) и „Възраждане“.

За нея гласуваха 188 народни представители, нямаше "против" и 49 се въздържаха.

orig-orig-mihaela-doceva.jpg

vbox7.com
No image preview

Михаела Доцова: Като председател на НС ще отстоявам качес...

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Министър прецедател мечта! 🙂

Михаела Доцова не е Министър -Председател,а председател на Парламента...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Благодаря, редактирах грешката си! 🙂

току-що, Лудият Учен написа:

Аз не казах ли ,че тук са само идиоти и ограничени в умствено отношение !? Само разбирачи...Пази Боже....

току-що, Proshark написа:

Аз не казах ли ,че тук са само идиоти и ограничени в умствено отношение !? Само разбирачи...Пази Боже....

Защо сте такива

доцовата правела бибитки на копринкоффф.......... така разправяли и некои ченгили от Пътя на Копринката. Нчкои казват , че и вдигала самолета и на радеффф....

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Не я познавам, не познавам чак всички хора от града, а и не е учили в едно училище, тя е учила във второ основно, а аз - първо в трето и после в оздравителното. Не сме се засичали никога, семействата ни не се познават. Явно е дъщеря на господин Доцов, който ни беше кмет на Берковица, и беше прекрасен кмет. Даваше пари за култура и за фестивала "Лачени обувки", за образование и спорт, разшири и направи много красив шадравана и площада в центъра, които след него злобната смети Скрудж съсипа. Дано да бъде като баща си, само хубави спомени от едни хубави за мен, семейството ми и града ми имам от управлението на господин Доцов. Надявах се сегашният ни кмет да е като него............... Много ми се иска да се върне старият шадраван, който господин Доцов направи. Както и махнатите малки рампички по тротоарите. Колко много искам да се върне това безгрижно време, когато бях здрава и нашите също и домът ни беше по практичен, а не като сцена от американски филм.................

Иначе ми е тъжно, че сега ще виждам често моя здрава връстничка, минала през ковид периода нормално, а аз цял живот ще си влача последствията и ще съм все по болници. Нито мога да ходя нормално, нито нищо. И ме е яд, че тия, които насилствено ни затвориха, уж под предлог за наша грижа, никога няма да разберат що е то инвалидност. Никога няма да имат проблеми със зрението и червата. Проклети да са!!!! При мен има само здравословни кризи! Побъркаха майка ми със всичките тия броения на смъртни случаи и заразени. Как сред децата на журналистите няма психясали и такива, със самоубийствени наклонности? Нека те да видят какво е да имаш психясал близък вкъщи и да не можеш да му влееш капка разум!!!!!

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Че повечето не са стари 40-50 годишни, политиката има нужда от политици с опит ,а опита от време.

Не питай старило, а патило.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.