Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

bdenkov

Руските варвари: Паметник на Незнайния Мародер.

Препоръчан отговор


“Историята, или по-точно историята, която ни се поднася, прилича на запушена тоалетна – пускаш водата, измиваш, а мърсотията въпреки всичко изплува на повърхността”

Гюнтер Грас, “Треакторията на рака”

http://www.extremecentrepoint.com/archives/3485

През октомври 1944 година, съветската армия нахлува в Източна Прусия. Още на границата руският войник го чака огромен плакат:

«ВОТ ОНА, ПРОКЛЯТАЯ ГЕРМАНИЯ!»

За повече нагледност плакатът бил увенчан с голяма стрелка сочеща към ненависния Запад. Само две години преди това, чекистът писател Другарят с главно “Д”, Илей Еренбург, приятелят на Сталин и Берия пише:

” … Ние разбрахме: немците не са хора! Откъдето думата “немец” за нас е най-страшно проклятие. Оттук нататък самата дума “немец” изпразва оръжията ни. Няма да говорим. Няма да се възмущаваме. Ще убиваме. Ако ти не си убил за деня поне един немец, денят ти е провален. Ако ти си мислиш, че вместо теб немецът ще убие съседа ти, ти нищо не си разбрал. Ако ти не убиеш немеца, той ще те убие. Той ще плени семейството ти ще го мъчи и ще го отведе в жалката си Германия. Ако ти не можеш да убиеш немеца с куршум, убии го с щик. Ако на твоя участък има затишие, ако чакаш боя, по-добре опитай се да убиеш немеца преди боя. Ако оставиш немеца да живее той ще обеси руски човек или ще изнасили руска жена. Ако си убил един немец, убии и втори – за нас няма нищо по-весело от немските трупове. Не брой дните! Не брой километрите! Брой само едно: убитите от теб немци. УБИЙ НЕМЕЦА! – това те моли възрастната жена. Убий немеца! – пова те молят децата. Убий немеца! – това крещи земята. Не се колебай! Не пропускай! Убивай! …”

(«Красная звезда», 24 июля 1942 года)

 

… и руснаците в Германия изпълняват напътствията на Илей Еренбург – убиват немците и изнасилват жените.

Британският фелдмаршал Монтгомери, на когото долагат за поведението на Червената армия в окупираните немски територии, в своите мемоари нарича руснаците “наистина диви азиатци” и добавя: “Тяхното поведение особено по отношение на немските жени предизвиква в нас отвръщение. В някои райони на руската зона практически не са останали немци. Те всички са избягали под натиска на варварите”.

Според американският Генерал Китинг(Keating), който е бил добре запознат със ситуацията в руската част на Берлин: “…разюзданите действия на руските войски са сходни с действията на ордите на Чингис Хан.” В същото време Джордж Ф. Кенан още веднъж потвърждава устно пред американския специалист по международно право Алфред М. де Заяс, това което е написал в мемоарите си: ” … съветите изтриваха местното население от лицето на земята по начин, който няма аналог от времето на азиатските орди”

Берлин, май 1945 година:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Американски паметник - Паметник на тези, които бомбарираха България и пускаха играчки-бомби, за да убиват деца.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Автора на темата , чувал ли си за диктатора Леополд Втори.Избил е повече от 10 милиона от мирното население на Конго.Защо не го съдите като Хитлер и Сталин? Защо историята мълчи за тези зверства? Аман от зомбита и лъжлива история.На клетвата на Тръмп , протестира клоаката на Холивуд.Тази която си напълни гушата като изграждаше фалшиви ценности.Секс ,смърт , извращения и колко е велик американският войник.Отворете си очите , всичко старо ще си отиде.Кризата не е финансова , политическа е.Молете се прехода да мине мирно.Повече вяра в Бога и далеч от медии.Баба ви Пена от едно балканско селце гони 90 години .В големият град зомбитата умират на 50.Остани си със здраве.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Image may contain: drawing
 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

,,През октомври 1944 съветската армия нахлува в ......и т.н папагалски глупости и простотии.Ти ко искаш?Да ги изпрати само до границата ли?На змията мойто момче се реже главата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Просто карта , да стои тук

Карта на Украйна 1918 година
Именно по тази карта България признава Украйна като независима държава , по Бресткият договор.
" Не вярвайте на руснаците !
Те на себе си не вярват "
Казано е в далечната 1878 година ..

No automatic alt text available.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Демонтаж на паметниците ще има само и единствено след провеждане на ДЕКОМУНИЗАЦИЯ.

Какво е декомунизация?

Декомунизацията е процес, следващ приемането на специален закон, който трябва да доведе до:
лустрация; съд за виновниците за националната катастрофа; национализация на всичко, което притежава комунистическата мафия и прислужниците ѝ, последвана от справедлива приватизация.

Как можем да я постигнем?

Единственият начин е да се обединим и да създадем организация около идеята за декомунизация. В ръководството ѝ не трябва да бъдат допускани членове на БКП и нейните филиали, щатни и нещатни сътрудници на ДС, както и техни наследници. Трябва да има инфилтрация, за да не се допусне мафията да овладее движението, устремено към истинска промяна и свобода. След победа на избори и поемане на властта, първият задължителен за приемане закон следва да е този за декомунизацията.
Когато закона за декомунизация влезе в сила, трябва да последва разпускане на Парламента и насрочване на избори за Велико народно събрание. На тях също трябва да бъде постигната победа. Тя ще бъде последвана от приемане на нова Конституция, която да регламентира свободата, съблюдаването на всички индивидуални права, но и отговорностите на всеки гражданин, да гарантира всеобщото равенство пред закона и да гарантира свободата на всеки жител на държавата. Основният закон трябва да оформи напълно ново държавно устройство, основано на децентрализацията и засиленото областно и местно самоуправление. Той следва да се основава на силното пряко участие на хората във взимането на решения чрез тяхната законодателна инициатива и референдуми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
на 28.01.2017 г. в 21:14, bdenkov написа:

Демонтаж на паметниците ще има само и единствено след провеждане на ДЕКОМУНИЗАЦИЯ.

Ти си много просто парче, да знаеш. Паметниците не бива да се унищожават, защото са част от историята на страната.
Руски паметници? А тоя паметник на летците, бомбардирали София?
А тоя паметник?
А тоя паметник?
България вече не е СССР република, а турски вилает и американски сателит. НАЛИ?
fb89510-443a-c8f3-c266-894e3431283a.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мераци вселенски, мащаб махленски…

Това по същество е руска национална доктрина. Когато някоя от българските партии излезе с национална доктрина и разписана програма за осъществяването й, само тогава ще имаме българска национална, демократична, прозападна партия. Всички досегашни са проруски и само мамят Българския народ. За това сме най-бедни, най-изостанали, проядени от корупция, олигархия и руски монополи. Всички избори са манипулирани и нагласени. Западът си ни запази като територия, но като вътрешно състояние не го интересуваме - защото за 27 години доказахме категорично, че не желаем да прогледнем за истината, че с удововствие се подвеждаме по поредния руски политически инженеринг, че сме скотски търпеливи, вселенски страхливи и мързеливи, сами да поемем съдбата в ръцете си и да отхвърлим руското робство. За това на Запада му е безразлична съдбата на такива хора!    http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/95625-kakvo-ni-gotvi-rusiya-rezhimi-maksimalno-loyalni-kam-kremal.html

Жалко за свестните българи които позволяват на продажните кремълски партий да ни управляват държавата и задкулисно да сключват зад гърба на народа неизгодни договори  с дълъг срок в полза на  Русия, които сключени договори ощетяват нашите национални интереси и са в интерес на Русия и ни поставят в зависимост от мужиките все повече и повече. Шанса ни е сега като отсвириме на изборите тези партий които работят за руските интереси в България, а те са: БСП, ДПС, АБВ, ВМРО, АТАКА, ПФ, РБ, И ГЕРБ НА БОЙКО маскиран като натовец, а всъщност е руски паж които само през месец декмври даде на руснаците 100 милиона лева за старите, скъпите и никому ненужни  двигатели за мигове. За новите изтребители въпреки решението на парламента  да се закупят нито дума. Мълчат като партизани пред молитва. С това си изказване този руски шишко ни помага да се събудиме като народ и да си защитиме националните интереси и се отървем от продажните рубладжийски партий.

Крайно време е ,всички българи(включително и политиците), да решат,какъв е БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС,да стане ясно на руските наглеци,че нашия път не е на изток!!!  Четейки тази доктрина, можем да очакваме следващо огнище на напрежение  в Молдова или Белорусия!!!!!! че т. н. русофилски партии и нарочените в тозу дух политици, са антибългарски партии, които работят против българския национален интерес. Те са същите и техните наследници, които навремето искаха да превърнат България в една от съветските републики. Такива антибългаристи не бива да бъдат допускани до властта. Единственото спасение от тази злощастна съдба, отредена ни от руските империалистически свине и безродните национални предатели предатели - тяхната пета колона в България, е бързия разпад на Империята на Злото. 

След27г. управление на

или джуровиститеБСП

или живковистите ГЕРБ

вече си имаме на нашето Черноморие руски анклав!

В Несебър не можешси купи цигари, ако не си поискаш на руски!

Ако продължават да ни управляват креатури на БКП и ДС,

скоро в цяла България ще е така!

Всички за Нова България!

Всички за НОВА РЕПУБЛИКА

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ…

В Беларус, въпрекиче като ССР е била част от СъвеЦката армия

Демонтират паметниците и?

А знаете ли ,че в България не е загинал нито един Червеноармеец,

ноцяла България е осеяна с паметници наСъвеЦката армия?

А знаете ли ,че…има решение на СОС, неотменено и до днес,

за демонтаж на МОЧА,

което в нарушение на закона

не се из пълни от кмета Борисов,

не се изпълнява и от кмета Фандъкова.

А Прокуратурата-крепост на червената мафия в България

се прави на ни лук яла, ни лук мирисала…

 

Редактирано от bozho76 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 20.01.2017 г. в 23:36, simtech написа:

Американски паметник - Паметник на тези, които бомбарираха България и пускаха играчки-бомби, за да убиват деца.

Педеруски паметник - паметник на тези, които изнудиха българския цар да им плати десетки тонове златни кюлчета, за да ни "освободят". Същите тези, които финансираха държавния преврат след "освобождението" и ни поробиха. Същите тези, които докараха комунизма и които извършиха атентата в църквата Св. Неделя, убивайки много цивилни, сред които и деца.

Аз съм атеист и съм на мнение, че всички църкви трябва да бъдат сринати, но не и когато вътре има деца!

От целия народ явно само Левски е имал мозък, защото много преди това е предвидил, че който ни освободи, той ще ни пороби. И така и стана - 45 години руско робство.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, rado84 написа:

От целия народ явно само Левски е имал мозък, защото много преди това е предвидил, че който ни освободи, той ще ни пороби. И така и стана - 45 години руско робство.

Ако трябва да се придържаме към историята той и Левски не е бил цвете за мирисане ама ади ...
Парите за въстанието по комари ...
Какво е казал и какво не е казал историята така го е изкривила вече че такива като теб и Миро повтаряте като папагали какво ви спуснат с надеждата една лъжа повторена сто пъти да стане истина.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, BMW Маниак написа:

Какво е казал и какво не е казал историята така го е изкривила вече че такива като теб и Миро повтаряте като папагали какво ви спуснат с надеждата една лъжа повторена сто пъти да стане истина.

А това е резняшка пропаганда.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гранитеният солдат с шмайзер симвилизира един исторически факт - съветската окупация на България. Съветският съюз обяви война на България и нахлу, след което бе сменена политическата система и десетки хиляди хора бяха избити или пратени в лагери по обазец на сталиновият геноцид в СССР. Кремъл може много да се напъва, за да докаже, че са "освободили" България, но въпросът е, че това не е никакво освобождение. Трябваше още преди години тези паметници да бъдат махнати и ако Рсуия иска да си ги вземе, нейни са! Поляците ги махнаха и в много други държави сториха същото.  http://clubz.bg/node/51136

safe_image.php?d=AQBJNXa6sI2qZ5K2&w=450&

Русия изпрати нота в българското министерство на външните работи във връзка с вандалския акт срещу паметника "Альоша" в Пловдив. Това съобщи на брифинг в Москва говорителката на руското МВнР Мария…
CLUBZ.BG
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абе тоя трол няма ли кой да го затрие от форума? Аман от платени некадърници! Ама тия, дето си мълчат са по-виновни!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, sennheiser написа:

Абе тоя трол няма ли кой да го затрие от форума? Аман от платени некадърници! Ама тия, дето си мълчат са по-виновни!

Нали ако го махнат ще секне кранчето.  :D  

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Мъртви души без мозък ! Наврели се в ъгъла на собствената си злоба и омраза се самоизяждат ......излечение няма !

А България беше космическа държава (защото , виж заглавието на темата)  :

.....сега сме плацдарм , а не държава (защото , виж заглавието на темата)...... Малоумни идиоти ! С такива бъдеще няма !

Нямам какво друго да добавя .

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

О да, имаме и електричество благодарение на СССР.

Да припомня и на другаря  Чечи примера с Германия, че... изоставането на соца от "злия запад" в икономиката, социалната сфера и т.н. е реални, напълно реални 1.6 трлн евро, налети от ФРГ в ГДР след обединяването им за изравняване на стандарта и икономиката.

Ето ви реална цифра върху която да се поставят всички останали анализи и сравнения.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 46 минути, miro20 написа:

О да, имаме и електричество....

Имаме.......спряха Белене , и газовите потоци спряха , и какво ли още не..... сега сме плацдарм , а не държава !

Германия в случая (а не изобщо) не ме интересува - марш към терминала ! При новодошлите амуджи (мигранти) - за тях еднократно 1.6 трилиона не стигат....още не е свършило , сега започва.....

Никой ли не вижда на къде се е запътила Европа .....? Пак "избираме" (в същност ние нищо не избираме !) късата клечка....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 4 минути, by_chechi написа:

Гремания в случая (а не изобщо) не ме интересува - марш към терминала ! 

И мен не ме интересува Германия.

Дадох ти пример как една държава, срината от войната, тръгнала от НУЛАТА по два пътя, накрая разликата в соц изоставането от "злия запад" е 1.6 трлн евро. При условие че ГДР беше  както знаеш една от най добре уредените соц дъжави .

Когато правиш каквото и да е сравнение СЕГА и ПРЕДИ, винаги добавяй ФАКТА че на нас никой не ние налял не 1.6 трлн , а дори няколкостотин млрд евро, за да сравняваме КОРЕКТНО.

Марш в СССР :)

 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мирчо, ако можеше на теб, някой да ти налее малко мозък в чутурата, щеше да е добре.

Ама, няма как да стане, разбира се.

Лаладжия ще си останеш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 49 минути, miro20 написа:

И мен не ме интересува Германия.

Точно така ! Сравнявай коректно !

Германия.......също много изстрадала държава във войните , "под крилото" на Западна Европа и САЩ....! И днес страда , а и предстои да страда......

Ти разбира се за планът "Маршал" нищо не си чувал , а за СССР (Русия) нищо такова не е имало , а тъкмо напротив.....(да ти реша някои теенпроблеми :)) .

http://www.teenproblem.net/a/159-istoria/29391-planyt-marshal/

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хехе.... другарю чечи , ти за плана Маршал от тийннпроблеми ли се нформираш ? :):)

След като си се запознал с  плана Маршал, да беше се запознал и с плана Ленд-Лиз ?

Но не е това проблема.... и го знаеш много добре.  Говорех за изоставането на двете системи .- запада и соца, като соца да и припомня фалира тотално и безвъзвратно '80-те години, като крак повлече именно СССР , след което се срина целия СИВ.

Но да те върна отново  днес - 1.6 трлн евро . Ако осмислиш тази сума, надявам се един ден да започнеш коректно да сравняваш кой колко и какви постижения е имал.

И че електрификацията, тракторите, автомобилите, не са измислени от соца, нито са негово достижение.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 8 минути, miro20 написа:

Хехе.... другарю чечи , ти за плана Маршал от тийннпроблеми ли се нформираш ? :):)

Ти имаш теенпроблеми и като за тебе става.....съобразявам се с възможностите ти !:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...