Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

bdenkov

Русофили с гадни номера ни обвързват с Кремъл, а грабят с пълни шепи от ЕС.

Препоръчан отговор


Русофили няма, има рублофили които рублите обръщат в долари и евро.

Да ги видя в руска кола, с руски телефон, с руски дрехи, с руски компютър, микровълнова, часовник....то излиза единствените русофили по света са арабските терористи защото използват руско оръжие директно дадено им от руската ко*чи*н*а.

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/91058-rusofili-s-gadni-nomera-ni-obvarzvat-s-kremal-a-grabyat-s-palni-shepi-ot-es.html

Да се опитат да разберат справедливостта на санкциите и позицията на Запада, и да не се самозалъгват, че ние – Западът, ще отстъпим

Александър Йорданов, Facebook

Санкциите срещу Русия са реалност, която ще бъде такава и през 2017 г. В момента руската политика няма за тях адекватен като сила и въздействие, отговор. Показва безпомощност, затова и новогодишното слово на руския президент Путин бе сиво и безлично. Нямаше в него и помен от смелите и горди пози отпреди две години.

ПРИЗЕМЯВАНЕ

Вярно е, че санкциите и ниските цени на горивата (единствената „стока”, която храни Русия) поставят руската държава в кризисна ситуация, в ситуация на трайна неопределеност. Така я определят и самите руски анализатори. Те са обезверени. Ясно е, че западната политика на санкции ще продължи поради простата и логична причина, че няма как западни политици да изневерят на основни демократични и правови принципи. А такава изневяра би била да приемат анексирането на Крим от Русия. Това в обозримо бъдеще Западът, а следователно и ние – България като част от този Запад, няма да направи. Моят съвет е, както към руснаците, така и към българските русофили: да се опитат да разберат справедливостта на санкциите и позицията на Запада, и да не се самозалъгват, че ние – Западът, ще отстъпим. Русия при Путин се опита да хвърчи в облаците, но в момента е в позиция 

ПРИЗЕМЯВАНЕ

Санкциите доведоха до сериозен срив руската икономика. Тя боледува. Те отслабиха рублата, доходите рязко паднаха, песимизмът е повсеместен. Да се очаква завръщане на чуждестранните инвеститори в Русия в размер, който бе преди Русия да предприеме агресията срещу Украйна, е прекалено оптимистично, т.е. нереалистично. Отдавна предаде Богу дух меракът рублата да стане резервна валута. Тя няма шанс дори да стане регионална валута. Експертите казват: поне в следващите 20 години.

КРИЗАТА ОЗНАЧАВА: СМЯНА НА СТИЛА НА ЖИВОТ

Това очаква руснаците през следващите години. Стагнация, свиване на потреблението, ограничаване на консумацията и увеличаване на безработицата. Фирмите не гонят развитие, а се опитват да оцелеят. Кризата ще възроди единствено елементи на гражданското общество. То ще поиска отстраняването на Владимир Путин от власт.

РЕЙТИНГИ И КЛАСАЦИИ

Във всички икономически класации Русия днес е на дъното. Няма нито един позитивен резултат, който да въодушеви феновете на Кремъл. А що се отнася до владеенето на правото, Русия е държавата, която заема 80-то място от 99 позиции. Но затова пък е на върха по корупция и лошо функциониране на съдебната система. По това и България прилича на Русия. По нищо друго. Това, което е лошо в Русия е лошо и у нас. Затова и няма желаещи българи да емигрират в Русия. Обратното: има руснаци, които емигрират в България, защото знаят, че тук все пак е по-добре отколкото в родината им. И причината е очевидна: българските „путинисти” по-рядко стигат до властта отколкото руските „путинисти”. Но е факт, че отново са се запътили към нея.

ГАДНИ НОМЕРА

Има българи, които желаят да правят гадни номера на България като я обвързват с Русия. Парадоксалното е, че това са точно тези, които с пълни шепи гребат от възможностите, които им предостави членството на България в Европейския съюз. Имам предвид т.нар. социалисти или бесепари, които в Европа се представят за европейци, а у нас манипулират с приказки за „братската” Русия. Но дори и тяхната Бокова си купи апартамент в Ню Йорк, а не в Москва. Това е много гаден номер: от Запада да лапаш, а Русия да подкрепяш. Това е все едно да караш народът да плюе в паницата, от която се храни. Нещо повече. Днес Русия продължава да експлоатира България, да рекетира България. Нищо ново. Световно известно е, че стандартът на живот във всяка държава, която е близка – повече или по-малко с Русия, е по-нисък от този на държавите, които не са така близки с Русия. Да сте чули в успелите държави – да не изреждам от Великобритания и Германия до САЩ и Канада, да има русофили? Не сте чули. И няма да чуете. Но дори и да има народите на тези държави, на всички европейски държави, не им позволяват да стигнат до властта. Защото знаят: русофил на власт – лоши дни за държавата. Та такива ми ти новогодишни размисли – като няма какво да правя!

Редактирано от bdenkov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 прав си стереопора за саниране е руско производство а  след това искат да ни вземат жилищата от  общината РУСКА МАФИЯ!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 
 
Image may contain: one or more people, people sitting, indoor and text

Даниел Митов: Не мразя Русия, но има граници, които не могат да бъдат прекрачвани.

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/91032-daniel-mitov7.html

Още преди 1878 Русия винаги е гледала на България единствено като на плацдарм към проливите. Затова се противопоставя на създаването на Българската екзархия, на Съединението, на национал-революционерите, на еманципацията на княз Александър, на независимата политика на Стамболов, на присъединяването на Македония. Русия заема антибългарска позиция по време на Междусъюзническата война, обявява война на България по време на Първата световна и обстрелва мирното население по варненското крайбрежие. Съветска Русия финансира метежа от 1923 г. , терора през 1923-25 - връх на който е взривяването на Св. Неделя. А по време на Втората св война изпраща и финансира въоръжени банди - нещо като сегашните зелени човечета, да нападат селата и мандрите. През 1944 ни обявява война и окупира България, установявайки сталинистки терор и ликвидирайки независимостта и елита на нацията, лиши хората от собствеността им и превърна България в най-скапаната "барака" на съветския лагер. Сега начело с шайката военнопрестъпници - агресорите от Крим, окупаторите от Донбас и детеубийците от Алепо се готви за реванш, за да може отново да прилапа Източна Европа , със съучастието на фашизоидни политици и полезни идиоти от Европа и САЩ.

преди 9 минути, Yvan Sergeev написа:

 прав си стереопора за саниране е руско производство а  след това искат да ни вземат жилищата от  общината РУСКА МАФИЯ!

Москва мисли за възстановяване на някогашните връзки с Алианса.
 
 

Русия направи изненадващ обрат по отношение на НАТО, предаде Нюз.Ру.

От външното министерство в Москва заявиха, че е необходимо възстановяване на някогашните връзки с алианса. Оттам дори признаха, че "има редица причини", по които страните искат да членуват в тази организация.

"Какъв анахронизъм? На много страни членството в НАТО е просто изгодно. Изгодно е икономически, политически, защото не е необходимо да се изгражда самостоятелна външна политика, достатъчно е да се присъединят към общата", каза пред Интерфакс Андрей Келин - директор на отдела за общоевропейско сътрудничество в дипломатическото ведомство.

 
Редактирано от bdenkov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 в новото НАТО ще искат от бг да плаща че американските войничета си търкат ботушките на наша земя 

и продажните медии  и всичколози ще запеят че е честно да им плащаме 

иначе ако не  им плащаме лошия чичко  путин ще дойде

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Я да променим думичките и да видим какво се получава : 

Русофоби с гадни номера ни баламосват с Брюксел и САЩ ,  и грабят с пълни шепи от България....

Кой е критерият за сравнение и разбиране на действителността ?

От как свят светува той е един , обективен , не зависещ от мераците на този или онзи :

Едните искат ресурса на целия свят (ако трябва и с бой) , другите не си го дават (ако трябва и с бой) .

Дали ще познаете днес кой , кой е ?! Дали разбирате кой до колко е с гадните номера и граби..... ? :)

П.П. Ако искате в този пъзел може да включите и мигрантите (новите "варвари") . В никакъв случай не ги оправдавам , но са обективен факт !!! Трудно ли е да се сетите защо така се получава ? До преди 10-15 години мирно и кротко си съществуваха . Повечето от тях си имаха уредени държави........

       Друго парче от пъзела . Въпросният "Брюксел" до "вчера" беше колонизирал целия свят (или по-голямата част от него)......Друг е въпросът , че и на Сталин не му е чиста работата . Но Сталин не е Русия . А и там каквото стана , не стана без съучастието на Стара Европа......

Основната изходна позиция за реално решаване на проблемите е :

Всичко е необуздана Лакомия за ресурси ! Лакомията следва да се ограничава !

Така си върви света , но критерият си е един и същ от древни времена ! Друг не може да бъде.Не се ли ограничава Лакомията , всичко отива към саморазпадане . Това и наблюдаваме най-ясно днес в света като цяло...! Ако щете наблюдавайте какво се случва днес в САЩ.........поредната "Перестройка" ! Защото така ТРЯБВА ......!!!

 

 

 

 
Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

Най-основният проблем днес на Русия е да реши вътрешните си проблеми и да си опази границите . Не да завладява нови територии ! Ресурси си има достатъчно !

Путин (според мен поне до тук гениален) , не овладее ли явлението Имперска Лакомия .......язък за всичко ще стане....!:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

започвам да си мисля че миро20 е прав и русия  манипулира американските и европейските  кукли на конци

http://www.pan.bg/view_article-4-369319-Shte-namali-li-Rusiya-yadreniya-si-arsenal-sreshtu-otmyana-na-sankciite.html

ами че тва ги идеално устройва руснаците намаляват разходите за  поддържане на ядрено оръжие или  политиците на сащ са идиоти както каза Тръмп

ГАДНАТА ДЪЛГА РЪКА НА КРЕМЪЛ !:D  протяга се  повече  от ръка на радомирец  когато си боцка кюфте от другата част на масата :D 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако спреш да цитираш световноизвестни медийни динозаври в политическия анализ и пионери в новинарството и обективната журналистика като ... "пан бг, оновини, цитиращи руски дневник , руска весна" и подобни клоаки... може и да имаш напредък :lol6:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

край ,миро20 , санкциите отпаднаха Крим е руски и Путин ще разпише на хартия че намалява ядрения арсенал вижда му се края а НАТО може да се махне от БГ ама е 50/50

  щото може и да  се съгласи българското тъпо правителство да се тегли нов заем няколко милиарда и да се плаща на  натовските (  американските войници  да седят в бг )

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тоя Миро е ебахти скуката...

По бъбрив е от кифла в сладкарница.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

извинявай миро20 , че ти образувам язва, впечатлен съм,  че си потърсил вече лекове в гугAла :D 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не, просто гледам ти какво цитираш.

твоите болежки не ме интересуват... :):)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 28.01.2017 г. в 20:50, bdenkov написа:
La imagen puede contener: 1 persona, texto
 
 

Знаем те, че си скрит комунист, споко:)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прочетох така наречените позиции и мнения, изложени тук, и оставам с впечатлението, че отсъствието на превантивна психодиагностика в България е една от основните причини за загиването на страната и нацията.

Бях се приготвил да даря 5 евроцента на този велик евроатлантически сайт, за да отклоня обвиненията, че съм агент на Москва и Путин лично ми бил превел няколко милиона рубли за тролене и наричане на бялото бяло и черното черно, но като видях оня още по-велик мозък, писал преди мен с жълти букви на червен фон, се засрамих от своята икономичност, и давам честна дума, че ще преведа цели 6 цента лично на калин красивия, умния и образования. Да не вземе някой русофоб да отклони транша към собствения си джоб нейде по пътя на трансфера.

Редактирано от wolf8888 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"Протежета на режима в Кремъл влизат в листите на БСП. Мнозина от тях са членове на “българското” “Национално движение Русофили”. Последното не е организация, която работи за културно сътрудничество и приятелство с Русия. То е формирование, което защитава разбирането, че “социалният и икономическият напредък на България е неразривно свързан с развитието на българо-руските политически отношения” и има за цел да влияе на решенията на Народното събрание и българските институции. Русофилите си поставят официалната цел да засилят “присъствието на Движението във висшите учебни заведения” и да “се потърси подкрепата на Св. синод на БПЦ на дейността на Движението, насочена към духовното израстване на младото поколение”. Според тях отношенията с Русия са “един от главните стратегически вектори в националната политика на България”.  http://clubz.bg/50515-novoto_antievropejsko_mnozinstvo_na_bylgariq

Целите на българските русофили са неприкрито насочени към защита на националните интереси на Русия в България и това е подчертано в официалните документи на организацията. Движението е формулирало и целта “Реализиране на значимо гражданско влияние в изборите на централни и местни органи на власт в подкрепа на кандидати с ясна и положителна визия за развитието на връзките с Русия”.

Протежетата на Кремъл, до вчера яростни привърженици на Тръмп (преди да каже, че очаква Русия да върне Крим на Украйна), представят ЕС като слабо, разпадащо се наднационално формирование, чиято дезинтеграция трябва да се насърчава. Отслабването на евросъюза се очаква да създаде политически и икономически вакуум в страни като България и съответно предпоставки Русия да реализира историческите си амбиции – за контрол върху определени държави в Източна Европа, една от които нашата. Това е очевидно невъзможно в Литва, Латвия и Естония, а арогантността и агресията на Кремъл вече превърна Украйна във враждебна за Русия страна. Затова държави с отслабен национален интегритет и с податлив на корупция политически елит като българския са в центъра на геополитическите амбиции на Кремъл."

safe_image.php?d=AQDkfXMonNkk_cN8&w=476&
Какво е модерно днес? Да твърдим, че след Брекзит ЕС се разпада, че Тръмп е приятел на Русия (нищо, че току що заяви, че Крим трябва да бъде върнат на Украйна), че Европа има нужда от “промяна”. Модерно е да обвиняваме…
CLUBZ.BG
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Каква е причината проруският офицер за свръзка да стои на заседанията на служебното правителство?

http://terminal3.bg/proruskijat-oficer-za-svrzka-otnovo-e-na-zasedanijata-na-ms/

safe_image.php?d=AQBSCYXAoXANb8Vo&w=476&
На първото заседание на служебното правителство присъстваше лице, което нямаше никакъв повод да е там.
 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ми защото президента ни е предложен с тяхна модерация , нормално е и правителството  да е под техен надзор.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

А всъщност, на заседание на МС е присъствал съветник на президента. НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ИЗБРАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...  Представяте ли си каква путиноидна наглост- съветник на българския президент, присъства на заседание на служебното правителство, назначено от същия този български президент! Тва е нещо, като да си легнеш със жена си- върховно извращение. :)  Соросоидченцата съвсем изтрещяха...

Редактирано от язе (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...