-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Windows 8.1 Update - Не инсталира актуализации
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от pcservizpld
Открих няколко интересни програмки, но честно казано им нямам особено доверие. Омръзна ми да разцъквам за да изключвам на клиентски или на моите ъпдейтите на скапания 10, но пък 10 ми трябва заради софтуерите които позлвам. А и клиентите си го харесват. Както и да е, мисля да го пробвам на някой фреш инстал да видим как ще работи, но ако имате мнения споделете или ако знаете софтуер който работи поне на 70 процента в случаите.
Списък:
https://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/Win-Updates-Disabler.shtml
https://www.majorgeeks.com/files/details/win_updates_disabler.html
https://winaero.com/blog/windows-10-update-disabler-disables-windows-10-updates-reliably/
Този е от най-сумнителен сайт, така че тест задължително в изолирана среда ( pc без мрежа или виртуална машина ) - https://www.site2unblock.com/win-updates-disabler/
-
от Ivendjar777
Здравейте!
Имам следния проблем:
Преди седмица си взех лаптопа от сервиз. На него му инсталираха Windows8.1Pro, 64 битова архитектура.
Прибрах се вкъщи и въведох настройките си за интернет. Всичко премина нормално. Когато, обаче, пуснах инсталирането на актуализациите, нищо не се случваше. Плъзгачът си седеше на 0 процента, а по описание на зрящи хора край мен (понеже аз съм незрящ), инициира, че прави нещо, т.е., има движение на скалата, но реално нищо не се изтегля и плъзгачът все си седи на 0 процента. Пуснах диагностика на актуализациите на Windows. най-напред се появи грешката 0x800700490. Потърсих информация за нея в интернет. Опитах се да я отстраня с програмата за отстраняване на неизправности с актуализациите. Резултатът - нулев. Според описание в други сайтове, спрях всички услуги, свързани с актуализациите. Преименувах папката Software Distribution на Software Distribution.old, пуснах sfc /scannow. След това въведох командата за откриване и възстановяване на повредени системни файлове и след всичко направено, резултатът отново е нулев.
За сметка на това, обаче, програмата за диагностика на проблеми с Windows Update започна да ми извежда този път друга грешка.
0x80070005.
Започнах да търся инфо за нея в интернет. Повечето от направените до преди това процедури, изпълних отново, и отново без резултат.
Допълнително успях да дам пълен контрол върху папката Local, както бе обяснено в някои инструкции. Изтрих папката Software Distribution, спрях временно защитната стена и антивирусния софтуер като възможни причини за появилата се грешка. И резултатът в крайна сметка ме доведе до тук. Все така никакъв. Всичко, което успях да намеря в интернет изпробвах, и нищо от това не даде резултат. От тук какво следва?
-
от daima
Не знам. Кое бихте ми препоръчали ? Игри ще играя на него. Имам онзи от замунда ,дето има всички версии в едно,затова питам.минавам на 8.1,щото като съм на 7 ме човърка да го направя на класик тема за уж повече фпс . Инсталирах вируталната машина с windows core ,ама разликата не се вижда , B гоогле няма почти нищо, а аз не съм специалист . Може ли да ми обясните по-подробно това CORE ? компа има вируси и искам да го преинсталирам,също е напрашен.Ще го карам без актуализации
-
от megato
имам проблем със кумулативна актуализация на windows 10 когато стигне до 10% ъпдейта спира да се тегли и ми иска да ресна лаптопа рестартирах го същиярезултат сега съм на версия 1709 на windows 10 home
-
от DarkEdge
На някои системи с Windows 7 Месечната актуализация KB4093118 продължава да се инсталира.
Проблемът се наблюдава при системи с поне 2 мрежови карти.
Единият начин за решаване е да се забрани неактивната мрежова карта и така да се инсталира KB4093118
Другият вариант е да се използва допълнителната поправка KB4099950
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.