Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TeraCopy 3.0

Featured Replies

преди 1 час, Gregory House написа:

Леко съм параноичен ! И ако е налице проблем с технологиите прочитам цялата документация и след това правя диагностика ! Ако се отчайвах след всяко съобщение за грешка ...

Явно нямате и ценни данни щом имате смелостта да експериментирате с подобни софтуери. Но не ме познавате, че да казвате, че аз се отчайвам от всяко съобщение за грешка. Доста упорито магаре съм и ако дадена програма ми хареса ще направя всичко възможно да си реша проблема или да до докладвам на когото трябва...ако не ме грабне и преценя, че не става просто няма смисъл да хабя време и енергия в тази насока. За всеки влак си има пътници, но да спрем с офтопика.

• Отговори 55
  • Прегледи 5,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 23 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Явно нямате и ценни данни щом имате смелостта да експериментирате с подобни софтуери. Но не ме познавате, че да казвам, че аз се отчайвам от всяко съобщение за грешка. Доста упорито магаре съм и ако дадена програма ми хареса ще направя всичко възможно да си реша проблема или да до докладвам на когото трябва...ако не ме грабне и преценя, че не става просто няма смисъл да хабя време и енергия в тази насока. За всеки влак си има пътници, но да спрем с офтопика.

Терабайти информация ми се налага да прехвърлям ! Досега и един байт не е пропуснала . Винаги проверявам чексумите на входящия и изходния файл !

Почти всеки ден гледам по нещо на телевизора и копирам доста големи файлове на флашка. Имам и външен хард където си местя важни за мен файлове. Ами разликата е огромна да ти кажа.Удобство си е.

Като си взема дълъг hdmi кабел няма да ми е наложително да използвам  подобен софт.

Поздрави!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това сериозно ли беше представяне на софтуерен продукт? Мението ми е, че теми които не отговарят на правилата трябва да бъдат изтривани.

Spoiler

Програмата си заслужаваше, но само до версия 2.хх. След това постепенно започна да се влошава. И да, след версиите 2.хх поврежда файлове. Подкрепям мнението, че интегрираните в уиндоус инструменти са достатъчни, конкретно за копиране и преместване. След седма версия дори има бутон "премести в...", "копирай в..." И какво се оказва, че по цял ден прехвърляте нЕкви файлове.

• Автор
преди 8 часа, Lautrec написа:

Това сериозно ли беше представяне на софтуерен продукт? Мението ми е, че теми които не отговарят на правилата трябва да бъдат изтривани.

Покажи скритото съдържание

Програмата си заслужаваше, но само до версия 2.хх. След това постепенно започна да се влошава. И да, след версиите 2.хх поврежда файлове. Подкрепям мнението, че интегрираните в уиндоус инструменти са достатъчни, конкретно за копиране и преместване. След седма версия дори има бутон "премести в...", "копирай в..." И какво се оказва, че по цял ден прехвърляте нЕкви файлове.

Представянето е на световно ниво !

Gregory House, не е лошо да послушаш хората с повече опит от теб като B-boy/StyLe/,ExaFlop и URIEL.Това са хора доказали се с опит и познания и помогнали на много хора във форума!

• Автор
преди 8 часа, M.Николов написа:

Gregory House, не е лошо да послушаш хората с повече опит от теб като B-boy/StyLe/,ExaFlop и URIEL.Това са хора доказали се с опит и познания и помогнали на много хора във форума!

Малко градивна критика от уравновесен човек !

Благодаря !

New features since version 2.3:

• Support for an unlimited number of files, the internal file list stored on disk instead of memory.
  • Copy files using an elevated Windows Service and Volume Shadow Copy if required.
  • Verify against hash in clipboard: youtu.be/geLuL2PE2_I.
  • Create a new folder with selected items using Explorer context menu: youtu.be/qwGwf779D1Q.
  • Queue transfers for the same physical drive.
  • A new file replace dialog.
  • Wait for network or device recovery.
  • Better reports (html and csv format).
  • Show skipped/failed/transferred items only.
  • Remove all transferred files [Pro].

Нови функции от версия 2.3:

Подкрепа за неограничен брой файлове, списъкът на вътрешния файл, съхраняван на диск вместо памет.
     Копирайте файлове с помощта на повишени Windows Service и том Сянка Копие, ако е необходимо.
     Проверете срещу хашиш в клипборда: youtu.be/geLuL2PE2_I.
     Създаване на нова папка с избраните елементи, използвайки контекстното меню Explorer: youtu.be/qwGwf779D1Q.
     Queue трансфери за една и съща физическа диск.
     Нов файл замени диалогов.
     Изчакайте мрежа или възстановяване устройство.
     По-добри доклади (HTML и CSV формат).
     Покажи прескача / неуспешно / прехвърля само предмети.
     Отмяна на всички прехвърлени файлове [Pro].

Еех, да беше и на български, че да го разбере цял свят...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Copy files fasterTeraCopy uses dynamically adjusted buffers to reduce the seek times. Asynchronous copying speeds up the file transfer between two physical hard drives.

Копиране на файлове fasterTeraCopy употреби динамично настройва буфери, за да се намалят търсят времена. Asynchronous копиране ускорява прехвърлянето на файлове между два физически твърди дискове.

Честно не издържам вече! Тая програма проверява и за дрога!

• Автор

Pause and resume file transfer activitiesPause the copy process at any time in order to free up system resources and continue with a single click.

Пауза и възобновяване на трансфер на файлове activitiesPause процеса на копие по всяко време, за да се освободите системни ресурси и продължи с едно кликване ..

преди 24 минути, ExaFlop написа:

Оле, оле. Остави, не трябва смисъл.

• Автор

Error recoveryIn case of a copy error, TeraCopy will try several times to recover and, in the worse case scenario, will simply skip the file, not terminating the entire transfer.

възстановяване на Грешка В случай на грешка копие, TeraCopy ще се опита на няколко пъти, за да се възстановят, а в лошия случай, просто ще пропуснете файла, не за прекратяване на целия трансфер.

преди 5 минути, Gregory House написа:

възстановяване на Грешка В случай на грешка копие, TeraCopy ще се опита на няколко пъти, за да се възстановят, а в лошия случай, просто ще пропуснете файла, не за прекратяване на целия трансфер.

Това български, писан от ром ли е?

• Автор
преди 4 минути, ExaFlop написа:

Това български, писан от ром ли е?

Screenshot-2015-01-15-11.28.49.png

Interactive file listTeraCopy shows the failed file transfers and lets you fix the problem and recopy only the problem files.

Интерактивен файл listTeraCopy показва неуспешни прехвърлянето на файлове и ви позволява да се реши проблема и прекопиране само проблемните файлове.

преди 13 минути, Gregory House написа:

Тролски коментари не ме впечатляват !

Ти по-добре се впечатли от мазалиците си и започни да публикуваш смислено съдържание!

• Автор

TeraCopy-Pro.jpg?resize=342,414

преди 38 минути, ExaFlop написа:

Ти по-добре се впечатли от мазалиците си и започни да публикуваш смислено съдържание!

Офтопик !

Пишете по темата !

Copy/move to your favorite folders.

Копиране / преместване на любимите си папки.

преди 1 час, Gregory House написа:

Copy/move to your favorite folders.

Копиране / преместване на любимите си папки.

Казх ти да не пишеш, че пишеш глупости, ти не вярваш

Копиране/преместване във вашите любими папки.

преди 16 часа, nikssi написа:

Администратори в сайта има ли, или сте ги пуснали в безсрочен отпуск! Стига с тая шльоковица бре!!!

На практика не противоречи на Правилата. За неграмотно писане няма санкция.Напротив - не е препоръчително да се правят забележки за такова писане. (за съжаление). Но Правилата са правила...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.