Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Месинджър

Featured Replies

Моля за съдействие

Проблема с месинджъра е следния.

Не получавам известия постоянно.Когато телефона е в работен режим,в смисъл, нещо правя на него и ако някой пише получавам известия.Но ако телефона е не активен дори някой да пише не се получава известие.Трябва да отворя Месинджъра за да видя.Понякога получавам известията след 20-30 Мин.

Първо мислих че проблемът е в интернета,но например с Вайбър няма такъв проблем.

• Автор
преди 4 минути, XYconstant написа:

Трябва да е включена опцията, която не позволява приложението да се хибернира.

Съжалявам :(

Това не ми говори абсолютно нищо ....

• Автор

Мислиш ли че е това ?

Единствено на месинджъра и на още едно приложение има отметка

Screenshot_2017-02-27-15-09-17.png

• Автор
преди 12 часа, XYconstant написа:

Опита ли?

Пич ти си Уникален 

Голямо ровене стана но се получи 

Благодаря много :)

• 1 година по-късно...

Без да искам игнорирах приятел във месенжер,и не мога да го върна обратно в листата .Моля за помощ ,пишете начин да оправя проблема.Благодаря

преди 3 часа, stefka88 написа:

Без да искам игнорирах приятел във месенжер,и не мога да го върна обратно в листата .Моля за помощ ,пишете начин да оправя проблема.Благодаря

Отиди на двете човечета най-долу в Messenger, след което избери REQUESTS. Там са игнорираните разговори. Можеш да ги намериш и директно с търсачката по име на човека.

От вчера не мога да виждам кой е онлайн в Messenger-а на телефона, когато отида на  на Active ми изписва: "to see who`s active naw, start a conversation with someone new or invite friends to join messenger .    INVITE"   Започвам чат, дори изпращах покани, обаче не се получава. За кратко виждам че има 2-3-ма човека онлайн, от 50-60 активни в момента, но после изчезва...  Моля за съдействие...

Опитай с по-стара версия:

• 9 месеца по-късно...

Здравейте.Сутринта не можех да си отворя месинджъра,искаше ми update now.Няколко пъти се опитах,сваляше се,но не искаше да се инсталира.Четох в помощ от гугъл,изтрих кеша и данните,рестартирах телефона и пак не ставаше.После намерих този форум.Опитах да инсталирам по стара версия и пак не искаше.Моля за помощ.Galaxy S4 I9505,android 5.0.1

• 4 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 8 месеца по-късно...
на 2.03.2020 г. в 23:56, Бисер Ангелов написа:

Не праща това което пиша

Пиша на приятелите си но съобщенията не се пращат

• 5 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте!

Аз пък имам следния проблем.Един и същ телефон, едно приложение, два акаунта - моят и на гаджето.На Switch account, когато той е в неговия профил, на моя показва балонче с някаква цифричка.Например 3+, 9+, 18+.Отварям моя акаунт, съобщения няма.В това време на неговия има балонче с цифра, да речем 6, отваря неговия акаунт - има 6 съобщения.Някой може ли да ми обясни какво точно означава тази цигричка върху снимката от профила?Всеки път ли се появява за съобщения?Ако да, то тогава защо по дяволите на мен ми излиза тъпата цифра, а съобщения няма?И ако не - за какво е, мамицата ѝ?

може да ви се стори тъпо или смешно, но…от сума ти време спорим по тази тема и искам вече да приключи

Моля, помогнете!Спасете мира в едно семейство!

• 1 година по-късно...

Здравейте, някой има ли представа поради какви причини търсачката в определен чат спира да работи, въпреки че хронологията не е трита и е работила до преди дни. Единствената промяна беше, че на чата бяха дадени рестрикции за няколко дни, по време на които търсачката си работеше без проблем.

• 6 месеца по-късно...
  • 9 месеца по-късно...

Напоследък пък забелязах че по време на разговор в месенджер с даден приятел след известно време ако разговорът продължи повече от 5 10 15 20 мин ми показва че е бил активен преди 5 "6 мин примерно" а в същото време разговаря с мен луда работа става с тоя месенджер 😀

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.