Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъдрости от век във век .....

Featured Replies

Само на глупака всичко му е ясно. Всичко има край, само салама има два края.

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 543,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд. В нея се описва разговорът на Бога с Човека, съветите и препоръките, които Той дава. Ето как завършва техният разговор: Внимавай много, когато раз

• "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин

• Мойра
    Мойра

Публикувани изображения

Роди ме мамо глупава, пък аз сама ще са изруся!

Обичам те, не затова какъв си ти, а за това какъв съм аз, когато съм до теб.

Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а този който заслужава това, никога няма да те разплаче.

Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце.

Истински приятел е този, който ти подава ръка и докосва сърцето ти.

Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него.

Може би Бог иска да срещнеш няколко неподходящи личности, преди да срещнеш човека за теб, за да бъдеш на ясно със себе си.

Не плачи, когато всичко свърши, усмихни се, че нещо ти се е случило.

Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти.

Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Никой не си тръгва девствен от този свят - живота пре*бава всички!

ще ме извините че го пиша на латиница но така звучи по добре blondes may have more fun.... but brunettes remember in the next day ;)

Един мъж е незавършен докато не се ожени. След това е свършен!

Гениалната За За Габор

"Не питай какво страната ти може да направи за теб, питай какво ти можеш да направиш за страната си!!!" Джон Фиджералд Кенеди "Имам си една мечта..." Мартин Лутър Кинг Но на английски - т.е. в оригинал звучат много по-добре според мен...! :eek:

• 2 месеца по-късно...

На света има два вида хора - такива които ме харесват и такива които могат да вървят по дяволите!

... има ли значение, когато света се гледа с четири очи и радостта е двойно по-богата, а мъката наполовин горчи? - Недялко Йорданов

Не се живее без сърце... Sweet years

Тези са ми едни от любимите :P))

• 3 седмици по-късно...

Религиите са като светулките,за да светят им е нужна тъмнина! Да живееш,значи да се раждаш бавно! Животът е като картините-нужно е да си създадеш свой собствен свят! Мъдър е не оня,който знае много,а който знае нужното! Няма по-добро лекарство от чистата съвест!

Някои може да ги има, но съм мързелива Публикувано изображение

„Мъжът е единственият самец, който бие самката си.“ — Жорж Куртелин Публикувано изображение

„Петелът може и добре да кукурига, но все пак кокошката снася яйцата.“ — Маргарет Тачър Публикувано изображение

Три жени — четири сплетни. — Виетнамска пословица Публикувано изображение

"Единственото по-драматично от това да загубиш жената, която обичаш, е да я спечелиш и да откриеш колко е празноглава." — О. Уайлд Публикувано изображение

"Никога няма да намериш жена без готов отговор, освен ако се окаже без език." — Шекспир Публикувано изображение

Това ме довърши

„Трябва да приемаме жените, заедно с всичките ни недостатъци.“ — Аркадий Давидович :)

"око за око, четка за зъби!"

БГ народна мъдрост

"Око за две, зъб за чене!"

друг популярен БГ вариант :blink:

Алкохолът не помага за разрешаването на проблемите. Впрочем и млякото не помага... Тъпо е да се напиеш и да пълзиш, когато можеш да се напушиш и да летиш! Не е важно дали ме обичаш или ме мразиш. Важното е, че и в двата случая мислиш за мен.

Health nuts are going to feel stupid someday, lying in hospitals dying of nothing. Redd Foxx Show me a sane man and I will cure him for you. Carl Gustav Jung God gave us a penis and a brain, but only enough blood to run one at a time. Robin Williams

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

1. Всички пътища водят към едно и също място - гробището. 2. Чoвек колкото и добре да живее умира. Извинявам се за писането на латиница ама ... 3. If you want to be пиян drink ракия not айрян.

Ако започнеш да се чувстваш във вас като в кръчма, и в кръчмата като във вас, то е време да се ожениш!

PurePwnage :

PWN OR BE PWNED

Athene :

You're pro or you're a n00b. That's life.

Мразя болниците и гарите и на двете места човек се чувства пътник. С напредването на възрастта шансовете за любов до гроб нарастват.

• 4 седмици по-късно...

По-добре да ме мразиш такава,каквато съм,отколкото да ме обичаш такава,каквато искаш да бъда! Каквото и да правиш трябва да го правиш красиво,дори да е безумие Жан Жак Русо

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.