Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Безплатна програма за бг прокси сървъри


looa

Препоръчан отговор

Здравейте моля да ми препоръчате някоя ефективна безплатна програма или сайт със български или балкански  прокси сървъри , защото от тия дето намирам на първо четене са много бавни или изобщо наработещи .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай Advanced Onion Router (AdvOR)

Безплатна, с отворен код, преносима (portable), работи с Tor мрежата и имаш адреси от цял свят

След настройка си провери адреса на https://check.torproject.org/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проксито няма криптирана връзка и ако си в друга страна където това се глобява ще те хванат много лесно, по-добре ползвай VPN или TOR със прокси, за да не се издаваш, че ползваш тор при връзка към clearnet ще се показва адреса на проксито и примерно гугъл няма да ти прави проблеми. Връзката естествено ще е по-бавна, но е по-сигурно.

А за криптиран торент клиент може да ползваш eMule свързан към тор или през мрежата на i2p. Но за препоръчване е open source торент клиент. Въпреки, че става и със bitTorrent или uTorrent, но натоварват излишно.

 

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си в страна в която глобавят за пиратство, можеш да помолиш приятел в България да ти свали торентите, да ги криптира и да ги качи в google drive например.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мен ми трябват за бг сайтове че ми писна да ме трият защото някои хора не са съгласни с  правото ми на мнение и  продължават да живеят в ерата на Бай Тошо .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

значи щом е само заради админи всичко ще ти свърши работа

http://proxylist.hidemyass.com/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...